bugün
- instagram da stalklayan görülüyor mu8
- evleniceğin kadını kaybetmek10
- 14 şubatı yalnız geçirecek yazarlar12
- uludağ sözlük 2025 hataları24
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar10
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları8
- 14 şubat sevgililer günü19
- beybi leydiye 14 şubat hediyesi olarak true almak10
- amerikancılık9
- merve taşkın'ın 14 şubat paylaşımı10
- arkadaşlar selam buyrun kahve içelim14
- tüsiad yik başkanına soruşturma açılması16
- garibanlığı savunmak15
- yaşasın kbb den randevu aldım12
- sözlüğün kapandığı gece18
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı45
- ilkcahilbukucu ile başlıksız şarkılar10
- şoförle tanışmak11
- nervio18
- gram altın 3410 lira oldu11
- v a m p i r o v9
- tarikatlara tapan cahil kitle9
- 13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı22
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı12
- uludağ sözlüğün dirilmesi39
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali21
- berat kandili21
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi18
- bülent ecevit24
- survivor seda ve pınar arasında yaşanan gerginlik10
- mangal yakamayan erkek11
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi8
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu21
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu11
- küresel ıkınma18
- chp'li esenyurt belediyesi nden büyük vicdansızlık8
- true yetkili olsun kampanyası8
- gelmiş geçmiş en depresif türkçe şarkı9
- zall'ın sanki bizi istememesi13
- ankara9
- galeride görseller neden açılmıyor sorunsalı8

entry'ler (1613)
bir süre sonra rutine binecek olan hazırlanma safhasıdır.
ilk bir kaç sene bir şey olsada ertelesem diye beklerken. belli vakit geçtikten sonra ruh hali değişir.
- ulan şu sucuğu da aliyim.
- anne!! peynir yok muydu ya?
- böreği de aldım tamamdır. artık 3-5 gün yemek sıkıntısı çekilmez.
- şu gün de maç vardı iyi bari orada rahat rahat izlerim.
zaman ile duygular yerini mantığa bırakır. duygusallık bir yere kadar, aç kalmanın verdiği rahatsızlık paha biçilemez.
ilk bir kaç sene bir şey olsada ertelesem diye beklerken. belli vakit geçtikten sonra ruh hali değişir.
- ulan şu sucuğu da aliyim.
- anne!! peynir yok muydu ya?
- böreği de aldım tamamdır. artık 3-5 gün yemek sıkıntısı çekilmez.
- şu gün de maç vardı iyi bari orada rahat rahat izlerim.
zaman ile duygular yerini mantığa bırakır. duygusallık bir yere kadar, aç kalmanın verdiği rahatsızlık paha biçilemez.
görüklede artı bir kısmı tuvalet içindir. salon zannedip heveslenilmemelidir.
salonun ayrı olduğu iki artı birlerde bağımsız mutfak diye lutufmuş gibi bahsedilir zaten.
salonun ayrı olduğu iki artı birlerde bağımsız mutfak diye lutufmuş gibi bahsedilir zaten.
sıcak su torbaları bu konuda çok etkilidirler.
ben nereden bulayım sıcak su torbasını felan diyorsanız da size göre farklı çözüm olarak kola şişelerinin içine sıcak su doldurup yatmadan 20 dakika önce yorgan ile yatak arasına bırakmak bütün sorunlara çözüm getirir.
ben nereden bulayım sıcak su torbasını felan diyorsanız da size göre farklı çözüm olarak kola şişelerinin içine sıcak su doldurup yatmadan 20 dakika önce yorgan ile yatak arasına bırakmak bütün sorunlara çözüm getirir.
türkiye de herşeyin pahalı olmasına paralel olarak bira da pahalıdır.
öle ağlamalı sızlanmalı şeyleri sevmemekle birlikte acı gerçeklerle karşı karşıya gelip mecburen ağlatılıyoruz.
tarım ülkesi türkiye, ekmek yarın öbür gün bir lira olucak. sanayisi pekte gelişmemiş diye bakılan ülke türkiye hayvancılığa yönelmiş olması muhtemel ülkem etin kilosu 25 lira. doğal gaz gücü olan kullansın (mış). benzin, mazot, ıvır zıvır seçme özgürlüğü olmak ile birlikte hangi sınır kapısından çıkarsanız çıkın 3 te bir oranında daha ucuz. neden ?
vergilere selam ediyorum bu kadar insandan bu kadar vergi toplandığı halde hala bütçe açık veriyor. 400 milyar dolar dış borç oluşuyor. çok enteresan. donu yok giymeye tahtravan ile gidiyor sıçmaya misali 6 milyar dolarlık roket rampasını ihaleye sokuyoruz.
öle ağlamalı sızlanmalı şeyleri sevmemekle birlikte acı gerçeklerle karşı karşıya gelip mecburen ağlatılıyoruz.
tarım ülkesi türkiye, ekmek yarın öbür gün bir lira olucak. sanayisi pekte gelişmemiş diye bakılan ülke türkiye hayvancılığa yönelmiş olması muhtemel ülkem etin kilosu 25 lira. doğal gaz gücü olan kullansın (mış). benzin, mazot, ıvır zıvır seçme özgürlüğü olmak ile birlikte hangi sınır kapısından çıkarsanız çıkın 3 te bir oranında daha ucuz. neden ?
vergilere selam ediyorum bu kadar insandan bu kadar vergi toplandığı halde hala bütçe açık veriyor. 400 milyar dolar dış borç oluşuyor. çok enteresan. donu yok giymeye tahtravan ile gidiyor sıçmaya misali 6 milyar dolarlık roket rampasını ihaleye sokuyoruz.
bilal berk - 051xxxx xx xx
istanbul'dan güzel bayanlardan mesaj bekliyorum.
147 boyunda 92 kilo gayet fit bir insanım.
*
istanbul'dan güzel bayanlardan mesaj bekliyorum.
147 boyunda 92 kilo gayet fit bir insanım.
*
şişkin ego tramvası. sadece yazar değil genel insan hastalığıdır.
beni sevsinler, okşasınlar, kucağına alsınlar, iltifat etsin... hep bir istek hep bir talep içerisindirler.
en ünlü ben olayım bütün ilgi üzerimde toplansın odak olayım. en birinci ben olayım çabası.
bu tramva zamanla toplum içerisinde şebekliğe, kepazeliğe, boş konuşmaya kadar ilerliyebiliyor. törpülemek gerekiyor arada egolarımızı..
beni sevsinler, okşasınlar, kucağına alsınlar, iltifat etsin... hep bir istek hep bir talep içerisindirler.
en ünlü ben olayım bütün ilgi üzerimde toplansın odak olayım. en birinci ben olayım çabası.
bu tramva zamanla toplum içerisinde şebekliğe, kepazeliğe, boş konuşmaya kadar ilerliyebiliyor. törpülemek gerekiyor arada egolarımızı..
üç buçuk ay önce (bkz: ağzından mı)şeklinde yazdığım entryden beri hiç yazasım gelmiyor. gün aşırı takip, göz gezdirme gibi eylemlerde bulunuyorum ama şuraya 2 kelime 3 cümle attırayım diyemiyorum. yaratıcılık zaten yoktu ama 3 kelimeden bir cümle oluşturup 1 entry giremeyecek hale gelmişim. ben bu satırları yazarken kim bilir nerede neler oluyor. son entry fena dokundu galiba bana bu yazı ile bu suskunluğa bir son verme ümidindeyim.
maç çıkışında arabasının içinde tekme tokat dayak yemeyen kalecilerdir.
klüp yöneticileri harici kimsenin kafaya takıp uykularını kaçırmaması gereken borçlardır.
yastığa başını koyduğunda ulan nolcak bu galatasaray a.ş. nin borçları diye düşünen insanlara tavsiye daha faydalı işlerle uğraşsınlar. fotosenteze felan yorsunlar kafalarını.
sana ne, senin evine mi haciz getirecek bu borçlar.
yastığa başını koyduğunda ulan nolcak bu galatasaray a.ş. nin borçları diye düşünen insanlara tavsiye daha faydalı işlerle uğraşsınlar. fotosenteze felan yorsunlar kafalarını.
sana ne, senin evine mi haciz getirecek bu borçlar.
reklamda alın verin diyenlerin gerçekten esnaf olmamaları, aylık gelirleri tahmini 7-8 bin lira olan kişilerce telafuz edilmesi bir başka komedidir.
göt yemedi mi simitçiye, bakkala, çiçekçiye söyletmeye...
göt yemedi mi simitçiye, bakkala, çiçekçiye söyletmeye...
vericekleri hizmeti selamlama ihtiyacı hissettiriyor artık bu abukluklar.
rüzgar eser net gider, kuş konar net gider... onlarca garip manasız sebepler.
alt yapı yetmez, yurt dışı kabloları biribirne dokunur olan bize olur.
devlette sağolsun sulh ceza çalışıyor google bile yasaklanır yakında.
verdikleri abuk subuk hizmeti bile artık sınırlıyorlar. bir de üzerine faiş fiyat talep ediyorlar.
özelleştirilmiş, rakip yok. düdüğü istedikleri gibi çalıyorlar.
istediğin kadar şikayet et sikinde olmaz kimsenin. bulmuşlar yağlı bi kapı sike sike çoğaltıyorlar.
kafam kolum bacağım girsin de çare değil artık.
rekabet lazım bu sektöre, yoksa çok daha fazla kan alacaklar.
rüzgar eser net gider, kuş konar net gider... onlarca garip manasız sebepler.
alt yapı yetmez, yurt dışı kabloları biribirne dokunur olan bize olur.
devlette sağolsun sulh ceza çalışıyor google bile yasaklanır yakında.
verdikleri abuk subuk hizmeti bile artık sınırlıyorlar. bir de üzerine faiş fiyat talep ediyorlar.
özelleştirilmiş, rakip yok. düdüğü istedikleri gibi çalıyorlar.
istediğin kadar şikayet et sikinde olmaz kimsenin. bulmuşlar yağlı bi kapı sike sike çoğaltıyorlar.
kafam kolum bacağım girsin de çare değil artık.
rekabet lazım bu sektöre, yoksa çok daha fazla kan alacaklar.
altıncı nesil yazar.
(bkz: hoş geldiniz)
(bkz: hoş geldiniz)
bisikletim var hemde bmx, bu şartlara sahipken sormaya korkuyorum. benimle çıkarmısın?
varoş versyonu için...
varoş versyonu için...
8 m euro karşılığında beşiktaş ile anlaşmıştır.
ondan sonraki bütün sevgilileri günah keçisi ilan etmektir.
eski ilişkinin bütün günahlarını yenisine yüklemektir.
eski ilişkinin bütün günahlarını yenisine yüklemektir.
- bu videodaki herkesin amuna koyim ama yokki materyal olsa koyucam.
+ aa ne güzel koyamıyorsunuz bağyan, bi kere versene.
- terbiyesiz.
+ msn ?
- olur hem nasıl koyuyorsunuz gösterirsin.
+ ayıpsın. her türlü genç bağyan.
- hotcikilop@...
+ ok! ( uh! düştü, kalktı bana kaldı. )
+ aa ne güzel koyamıyorsunuz bağyan, bi kere versene.
- terbiyesiz.
+ msn ?
- olur hem nasıl koyuyorsunuz gösterirsin.
+ ayıpsın. her türlü genç bağyan.
- hotcikilop@...
+ ok! ( uh! düştü, kalktı bana kaldı. )
bir mesaj alındı
avea
oku iptal
neden kapalıydı bütün gün telefonun?
avea
oku iptal
neden kapalıydı bütün gün telefonun?