bugün

(bkz: Osman şaşmaz)
19 şubat 2016 da vizyona girecek film.
görsel
(bkz: halil pazarlama)
fragmanı gelmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=yD-T_EBzo68
fragmanının yarısında sıkılıp çıktığım

yarrak gibi bir filmdir.
bu gadın sana ne söylüyo orspu çocugu hahadasdh yeter.
kendisi de ne mal olduğunu bildiği için youtube da yorumlara ve beğeniye kapatmış dandik filminin fragmanını. Paso belatı espri içeriyor. Küfür çok komik bir şeydir lakin yeri ve zamanı değilse de çok iğrenç bir şeydir. küfür etmek hem sanattır, hem de futbolda gol atmak gibidir. bayanların yanında da küfür edilmez.
gece gece icinde gecen isimle sinirlerimi ziplatandir. bu bana yapilir miydi :(
Aramizda kalmasin izleyen insanin upladigi baslik.
komedide kemal sunal kalitesi aramayı bırakmamıza yardımcı olacak film. yıllardır boşuna bekliyoruz zaten. eldekilerle idare edeceğiz ne yapalım.

edit: sinemada izledikten sonra kanımca şahan a ivme kaybettirecek filmdi. gerçek anlamda sıkıcıydı.
gişe yapar. başka da bir şey yapmaz.
19 şubat 2016 tarihinde vizyona girecek olan şahan gökbakar filmi.
Biletimi ayırttım şimdiden. Henüz kimse almamış, salon bomboş gözüküyor.
Bir film.

Adam niye ünlü oynatip tonla para harcasinki, tarihinin en çok gişe hasilati yapan 10 filminden üçünün recep ivedik olduğu bir ülkenin dangalakları kosa kosa gidiyo zaten. Bu silk suratlı bi gömlekle 3 film çekip de gora ile, yahşi batı ile sidik yaristirdi, yine ayni dangalaklar da çanak tutuverdi. izleyenin anasini sikeyim kendi adıma.

Edit: cem yilmaz'in notunu kimse kirmadi, kolay mi arog fibi, gora gibi filmler çekmek oyuncusu kostumu seti vs. Buyuk paralar bunlar. Keriz mi adam amk.
Tamam da yahşi batı da boktandı hadi gora neyse de. Ha geçen gora izledim bir kanalda denk geldi. Amk biz bunun neyine gülmüşüz dedim.
deadpool izleyeceğim diye gözünüze soktukları fragmana sahip film.
rezalet bi film yine seviyesiz şahan filmi -18e hitap ediyor gibi.
sadece adını duyarak geldim ve inşallah tahminlerim doğru çıkmaz.

(bkz: nickim)
fragmanı beni güldürmüş film.
recep ivedik'in devamı niteliğinde olacak bir film gibi duruyor. izleyince karar vereceğiz ama umarım hayal kırıklığı olmaz.
Az cilalansa , sonra metrodan atm sine reklamı yapılsa accik siyaset de girse , gişenin ....

Ha izlemedim , izlemem. Lakin yukaridaki tespiti yapmak için izlemeye gerek yok.
yani konu ilgimi çekti. girişimci bi adamın macerası ister breaking bad'deki gibi kaliteli olsun, ister bu filmdeki gibi dandik olsun ilgimi çeker.

fragmanına güldüğüm yerler oldu. film içine aldı beni. çekim kalitesi falan sanki dandik gibi. ama olsun. recep ivedik'deki gibi değil merak ettim aslında filmi.

ama kardeşim hiç gerek yok ya osuruk muhabbetine hiç gerek yok hacı. yani valla durduk yere osuruk esprisi yapmaya gerek yok ki film tam beni kazanmışken iğreti geldi biraz.
bu akşam izlediğim ve gittiğime pişman olmadığım film. izleyin diyorum sevgili yazarlar.
Bugün gittigim sinema'nin bes salonuna verilmiş film. Ben izlemedim. Siz de izlemeyin. Boyle herifleri gise rekortmeni yapip aramizda kalmalarina neden olmayın. yapmayın etmeyin.