bugün

2 hafta önce güncellenmiş mobil tarayıcı.
Güncelleme sonrası ne hikmetse n73 telefonumda ağır çalışan web tarayıcısı.
güncellemeyi tavsiye etmedigim uygulama önceki sürüm daha kullanışlı.
Vodafone özel sürümü makbüldür.
Telefonlar için çok gerekli olan bir web tarayıcısıdır. Kullanışlı, basit, hızlı olması tercih edilmesinin nedenleri arasındadır. Java desteği ise dört gözle beklenmektedir.
Son güncelleme sonrası kendinden soğutan tarayıcı. imleç ağır hareket ediyor, program ağır yanıt veriyor. Mevcut eski sürümleri ise internete bağlanmıyor amk. Bombok oldu son zamanlar.
web tarayıcıları içinde en kullanışlı olanıdır. telefonların vazgeçilmez elemanlarindan biri.
cep telefonlarının olmazsa olmazı mobil tarayıcı.
tablet bilgisayarlara da uygundur.
Java telefonumda -ne bakıyonuz öyle- bana rahat bir nefes aldıran tarayıcı. Telefonunuzun hafızası düşükse çok sekme açmaz ama olsun.
cep telefonları için geliştirilmiş webbrowser.
Facebooktan video paylaşmak istiyorsunuz ama youtube linkini alamıyor musunuz. googleden o videoyu arayın. link daha yüklenmeden üstüne tıklayın biraz bekleyin. youtube'nin masaüstüversiyonda açıldığını ve orjinal linkini elde edeceğinizi göreceksiniz. bunu da Facebookta şu şekilde paylaşırsınız; m.Facebook.com/sharer.php bundan sonrasıda yani.. bir zahmet.
telefonun sarjini *ikip atan uygulamadir. hele sozluk ortami gibi ortamlarda cok fazla sayfa acma durumu olanlarin yanlarinda araba akusu tasimalari daha kullanisli olacaktir.
şu anda bu entryyi yazdığım çok faydalı java tabanlı browser.
android sisteminde proxy ve apn ayarlariyla sinirsiz internet keydini cikartabilirsiniz. tamamen bedava aylardir 100 lerce gb dizi indirip gezindim

edit; tamamen bedava idi param 0 idi internet paketimde yoktu
nokia'da hayat kurtaran ios'ta ise yaramayan mobile browser.
symbian ve java tabanlı cep telefonları için bulunmaz nimet.
Telefonlar için candır.
Sayesinde her yerden entry girebiliyoruz. Teşekkürler.
4 sürümünün zaman zaman internete bağlanmaması yüzünden kaldırıp 7 sürümünü kurduğum program.
(bkz: mobile store)
Calismamasi nedeniyle, sozluk keyfini bana zehir eden uygulama. Normalde giriyorum telefondan internete ancak opera'dan girince internet baglantisi yapilamiyor diyor. Turkce karakter yok, baslik acamiyorum falan... Anlamadim gitti.
bunca zamandır yeni keşfettiğim kullanışlı tarayıcıdır. Hantal nokianın tarayıcısından sonra ilaç gibi geldi.
interneti gıdım gıdım kullanan uygulama. Tavsiye edilir.
opera mobilein bir alt versiyonudur opera mobile ile birlikte mobil kullanıcılara tavsiye edilir.
Bugün internet erişimini sağlayamayan uygulama. Bende mi sorun yoksa genel mi?

edit: genel bir sorun olup birkaç saat sonra düzeltilmiştir.
© copyright 2005 - 2026