bugün

Efendim demek isterdim ama ben Onur degilim.
Allah kimseyi Avrupa'dan men edilip rakibinin mağlubiyetle sevinecek kadar onursuz duruma düşürmesin !!!
her canlıda özellikle insanda genelde pek bulunmayan esas kişilik özelliklerinden.
ezik fenerbahçelilerde genellikle bulunmayan bir meziyet.
herkes taşıyabilir bu adı bazen de eski sevgiliniz hatta ve hatta ilk öptüğünüz adam da olabilir o yüzden çok takmayın olur yani.
Yarın evlenecek olan Kuzen.
okumuş, eli kalem tutan kitle içerisinde sadece bir avuç tarihçi de bulunan, kaybolmaya yüz tutmuş 'şey'. abdullah öcalan'ın hükümet ortağı olduğu şu günlerde kabak gibi ortaya çıkmıştır.
gençliğin aslında en çok konuşması gereken şeylerden sadece bir tanesi.
Beylikdüzünü kasıp kavuran marketler zinciri.
sanırsın ki tüm onurlar facebooktan silindi. bulunmuyor vallahi.
(bkz: onur yar)
erkek ismidir. her erkek taşır mı? bilinmez..
niyeyse birçok erkeğin altından kalkamadığı, sahip çıkamadığı isim. delikanlı örneklerinden biri için;
(bkz: onur akın)
sadece bir erkek ismi değil.
güzel bir erkek ismi.
biri tarafından insanlara seçilerek verildiğini düşündüğüm asil duygu.
bu isme sahip olan bazı angutlar duvarlara 10ur şeklinde yazarlar isimlerini. elektornik posta adresi alırlar 10ur@... mahlasları, imzaları hep bu şekildedir. alemde kendilerini sıradışı ve zeki sanarlar çok yaratıcı olduklarını düşünürler. isimlerinin bu şekilde yazılıyor olması onlar için tanrının bir lütfudur adeta.

kişisel not: beşir'ler siz sakın uymayın bunlara.

(bkz: 10ur) bu arada bakınıza hiç bakmadım insallah boştur.
demagoji ve manipülasyon yaparak ilgi çekmek, hedef göstermek isteyen egoistlerin asla kirletemeyeceği değerli unsur.
spartacüsün vazgeçilmezidir.her bölümde kesin geçer.

(bkz: honour=onur)=honaaa
güzel isim.
Troller ve tayyibanlarda öksürük yapan erdemlerdendir.
(bkz: her şey)
on adet tümör *
peşin edit: vurmayın lan. farkındayım iğrençliğin.
onur insanın kendine yakışanı giymesidir ehehe. yok herkesin ismiymişte sıradanmışta, yok nurcu ismiymişte bi siktiriniz gidiniz lan ahmet mehmet süleyman nevzatlar.
yeni nesilden doğar doğmaz kesilip alınmaya çalışılan şeydir.
© copyright 2005 - 2026