bugün

(video artık mevcut değil)
kimseyle polemiğe girmemeye çalışarak, huzur ve sessizlik içinde yazacak olan yazar.
Eskilerden abberline, önceden beri çizgisini bozmadan yazan yazarlardan
Biraz değişiktir, galatasaraylıdır ama severiz yine de, adamdır.
Troller hariç herkese çay ikram eden yazardır. Gelmeyenler tekrar söylesin.
açık eksi oy vererek egosunu tatmin eden gülünç garip tip.
Sadece hak eden yazar ve düşüncelere açık eksi oy veren yazar. Hatayı önce kendinizde arayın.
Tekrar etmek ister ki bundan böyle kendisine abberline diye hitap edecek her yazarı kim olduğuna bakmaksızın eksileyip donuza ekleyecek yazar. Sonra “ aman ben duymadım, yok niye uyarmadın ? “ falan demeyin. Nokta.
Açık eksi verince ne oluyor anlatsana biraz?

Diye sorulası bir yazar.
açık eksi oy vererek komik duruma düşen tip.
yazık evlat yazık size çok emek verildi.

görsel
Yeni bir karar alan yazar.
1-) bundan sonra kendisine abberline diye hitap edenleri,
2-) hakkında sürekli olumsuz tespit yapanları donuza ekleyecektir.
Duyurulur.
Bu şarkıyı görmesini sağlamak istiyorum; https://www.youtube.com/watch?v=08t1Vxxv5FU

Tanım; Eleştiri kabul etmiyor.
Eksi oy aldıkça ve karması eksi oldukça morali bozulan ve sözlüğün efsane yazarlarını kıskanan yazar.
Kimseye yağcılık yapmayan, küfretmeyen, kötülüğü olmayan yazar. Asla ölmüş annesine küfredenler gibi kötü biri olmayacak.
Eksini verdim kardeşim.
Ayrıca sadece nickine bakıp eksileyenlere alışan yazar. Okuduğunuz yok ki, okumadan nicke bakıp eksiliyorsunuz. Bundan sonra eksi oyu da karmayı da iplemeyeceğim. Yeter artık. Bitti.
Tek isteği sözlükte iyi vakit geçirmek olan yazar. Kimseyle polemiğe girmem. Herkese iyi yazmalar dilerim.
Trollük için Allah kitap küfreden kekoların "olgo çokmok ostoyon yozor" demesi çok komik gerçekten.
Kimseyle polemiğe girmeden huzur ve keyif içinde çatır çatır yazacak olan yazar. Çekemeyen çıldırabilir. Eksileyin hadi.
Ağlayan yüzır. Psv nasıl koydu ama hahahasiktir evet.
Kimseyle polemiğe girmeden, dostlarla dost olmaya devam ederek yazmaya devam edecek olan yazar. En güzeli böylesi..
Hala polemiğe girmeyi düşünmeyen yazar. Değişiklik olmadı.
Halen daha huzur içinde yazma isteği taşımaktadır. Şimdilik bu kadar…
Gerçekten baydın moruk. Kimseyle polemiğe girmek istemiyosan nik altını iki günde bir hortlatarak bunu söylemene gerek yok.
Kabak tadının tanımı olmaya çalışan yazardır.
Narsist olduğunu düşünüyorum.
Sürekli haksızlığa uğradığı için bundan sonra hakkında olumsuz yorum yapacak herkesi donuza ekleyecek olan yazar. Bunu siz istediniz. Darılmaca, gücenmece yok !
kendi nick altına 2 sayfa entry girmiş.
allah'tan kimseyle polemiğe falan girmiyor.
© copyright 2005 - 2026