bugün
- sözlüğün mal dolması9
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar12
- arkadaşlar tost yapamıyorum6
- kemal kılıçdaroğlu18
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı6
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum7
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- diamond bosphorus13
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- uludağ sözlük bir ailedir5
- gizli artı vermek7
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük4
- erectoton7
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız2
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- bursa gazozu2
- bütün biraderlere hükmeden birader4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- durduk yere size kafayı takan yazarlar6
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- hdi2
- yine geliyorum yilanoglu3
- lionel messi3
- ankara da kapandığı için sizi en çok üzen mekan2
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- tai lung30
- motor inecek abi4
- gocu9
- mehdi ismet ise deccal kim2
- deniz göktaş31
- mony tontana5
- suca suruklenen cocuk silik yesin kampanyası2
- neşeli pozitif komik ve tatlı kadın2
- metro 20333
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar7
- ciddi ciddi aşure seven insan6
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı4
- kadın siniri5
- arkadaşlar pilav yapamıyorum2
Öfkeli, sinirli, kızgın analmındadır. erkek ismi olarak kullanılır we turkce bir kelimedir
bir erkek ismi.
1992 yılında; tribun terorlerinin had safhada olduğu dönemlerde; mecidiyeköy'de öldürülen genç bir beşiktaş taraftarıdır oktay.oktay abi için açılmış bir pankart vardır ki;
Siyah beyazlara sarılsın benim naaşım,sana 1 oktay değil 1000 oktay feda Beşiktaşım.
zamanı yaşayanlar için gözyaşlarını tutmasına imkan vermeyecek derecede duygusal.
bu olayların ardından 1993 yılında tribunlerde barış sağlanmıştır.
Siyah beyazlara sarılsın benim naaşım,sana 1 oktay değil 1000 oktay feda Beşiktaşım.
zamanı yaşayanlar için gözyaşlarını tutmasına imkan vermeyecek derecede duygusal.
bu olayların ardından 1993 yılında tribunlerde barış sağlanmıştır.
(bkz: oktay sinanoğlu)
sinirli, öfkeli, haşin anlamlarına gelen erkek ismi. bir önceki sürüm için (bkz: ogeday)
OKTAY Türkiye'de en çok kullanılan 165. isim (... 163. gözde, 164. yunus, 165. oktay, 166. ferhat, 167. akif, ...). Ülkemizde yaklaşık her 796 kişiden birinin adı OKTAY ve ismin yaygınlık oranı binde 1.26.
OKTAY adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 13-02-2009 21:36 itibariyle yaklaşık 90,624 kişinin isminin OKTAY olduğu ve OKTAY isimli kişi sayısının her yıl ortalama 1498 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
OKTAY adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 2.85 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 872 OKTAY yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada OKTAY sayısı her yıl 7 kişi artıyor.
OKTAY Türkiye'nin en yaygın 165. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 165. ad ise Sarah ismi. OKTAY adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 163. Singh 164. Kent 165. Sarah 166. Manuel 167. Elaine isimleri de sayılabilir.
http://www.ismiDidikle.com'dan alınmıştır.
OKTAY adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 13-02-2009 21:36 itibariyle yaklaşık 90,624 kişinin isminin OKTAY olduğu ve OKTAY isimli kişi sayısının her yıl ortalama 1498 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
OKTAY adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 2.85 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 872 OKTAY yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada OKTAY sayısı her yıl 7 kişi artıyor.
OKTAY Türkiye'nin en yaygın 165. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 165. ad ise Sarah ismi. OKTAY adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 163. Singh 164. Kent 165. Sarah 166. Manuel 167. Elaine isimleri de sayılabilir.
http://www.ismiDidikle.com'dan alınmıştır.
moğol hakanı ogeday'dan bozularak gelen isim.
samanyolu tv'de yeşil elma programını sunan meşhur ve yetenekli aşçımızın adı.
(bkz: oktay usta)
(bkz: oktay aymelek)
(bkz: oktay usta)
(bkz: oktay aymelek)
aile şerefi isimli filmde: türk sinemasının en esaslı piçi olan karakterdir.
rolünü o kadar iyi yapıyor ki valla hayır insan sokakta göre: rol olduğunu bildiği halde dalabilir bu adama o derece!
rolünü o kadar iyi yapıyor ki valla hayır insan sokakta göre: rol olduğunu bildiği halde dalabilir bu adama o derece!
güzel bir erkek ismi.
bu isme sahip erkeklerin %80'inin ılıklık potansiyelıne sahıp olduğu tespit edilmiştir. ben bilimadamlarının yalancısıyım.
Sinanoglu soyadli olanları fazla zeki olmakla itham edilmektedir.
öfkeli demekmiş.
aile şerefi filminde münir özkul'un oğluna arabayla çarpıp kızına tecavüz etmişti. çılgın bediş dizisinde de bir tane yakışıklı rolünde bir oktay daha vardı bediş devamlı oktay'ın hayalini kurardı oktay da bediş'e hiç yüz vermezdi. bu yüzden oktay'ları hiç sevmemişimdir. kahrolsun oktay'lar.
En karizma isimlerdendir.
(bkz: Aile şerefi)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar