bugün

sorulara baktim. ben yalnizca oss'de 1. bolumden mesul oldugum icin bana biraz zor geldi bu sinav. *
tercih kılavuzuna şurdan ulaşılabilir:
http://oks2007.meb.gov.tr/
1. istanbuldanmış, arkadaş tam puan almış.helal olsun!
sonuçların ardından müdür yardımcımızın nicki "AMANN.... Puanlara bakkk.... OKS" olmuştur. hayırdır ne oldu diye sorduğumda, puanların uçtuğunu söyledi*.
istanbulun göt olduğu sınavdır.
birincinin ihlas koleji'nden çıktığı sınavdır.
Matematiği, ÖSS matematiğinden zor olan, her yıl bir yanlış soru barındıran sınav.
''Aşağıdakilerden hangisi aşağıdadır?''
sonuçları bugün açıklanacak olan hatta açıklandığını düşündüğüm bir sınav!
sınav mıydı?...
27 bin 277 öğrencinin sıfır çektiği sınav olmuştur.
(bkz: bizim çocuk kaydırmış)

sonuçların açıklanmasının ardından özellikle feni ve matematiği düşük öğrencilerin yukarıda yazdığım yalanı söylediği sınav.
ağırlıklı başarı oranının doğu illerinde olduğu sınavdır.
neden "okase" dendiğini bir türlü anlayamadığım 1 tur tay yarışı.
27277 öğrencinin sıfır çektiği sınavdır.
kuzenimin beş kişiyle birlikte ikinciliği paylaştığı sınav. *
MEB'in sınavdaki yanlış soruyu, mahkeme kararıyla iptal edilene dek savunduğu sınavdır. Soru iptal edildikten sonra da puanları yeniden hesaplıyacaaz diyerekten gece gündüz çalıştıkları rivayet edilmektedir.
bu sene puanların düşmesine mi yükselmesine mi neden olduğu konusunda herkesin farklı bir şeyler söylediği,doğrusunun ne olduğu merak edilen sınav.
tercih listesinin puana göre değil başarı sırasına göre yapılması gereken sınavdır.
yerle$tirme sonuclari hâlâ aciklanmami$ sinav. zaten oks olsun, oss olsun. tam saatinde aciklandiklarini pek gormedim zaten. meb'in sitesindeki ifade de ilginc: "Yerleştirme çalışmaları devam ettiğinden ilerki saatlerde açıklanacaktır."

yuh be karde$im, sanki elle teeek tek yerle$tiriyorsunuz. merkezi yerle$tirme degil miydi yoksa bu. *
"Service Unavailable"

(bkz: allah belanizi versin)
o gün bu sınava giren öğrencilerin büyük bir kısmının bugün ygs 2011 sonuçlarını aldığı sınavdır.
yaklaşık 6 sene önce girdiğim sınavdır.
31 ci fakir takımının girdigi sınav. halbuki.ozel üniversitelerin fiyatı yıllık en fazla 20 bin. aileleri olarak çocugunun okulu için bu parayi ödeyip çocuğun psikolojisini bozmamak en.mantıklısı aslında. heralde o kadar parayı ödeyemeyecek fakirlikte aile yoktur varsa da çocuklarını okutup kendilerini kimseye acindirmasinlar. bu memlekete kapıcı, bakkal, çöpçü de lazım.
Sınavdan sonra acayip yağmur yagmisti. Millet göğe yukselen dualar yüzünden demişti.
Mağduru olduğum sınav. Sınavın ortasında astım krizi geldiği yetmiyorMuş gibi üstüne birde cırcır olmuştum. Yine de türkçeden 20 net yapmıştım.
© copyright 2005 - 2026