bugün
- yazarları gülümseten şeyler6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- sarı yeleli aslan trump8
- iç sıkıntısından intihar etmek4
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- 60 saat boyunca uyumayan insan3
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler12
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm3
- birader beylerin birader beyler olmaları2
- hababam sınıfı semra hoca7
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- yaz günü bira içmek5
- montla sıçmak3
- klima çarpması2
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- zallın fake hesabı var mı9
- kalmadı3
- kendi kendine konuşmak5
- ani gelen can sıkıntısı2
- anın görüntüsü19
- en gey özelliğiniz13
- mor semsiyeli yabanci21
- siyah araba4
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- disclosure day3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- 40 yaşında bekar kadın6
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- ben bir hata yaptım4
- gocu26
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı3
- türkiye a milli futbol takımı2
- dinciler4
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- chp'nin hali ne olacak49
- dönerci isim önerileri4
- sözlüğün kırbacı11
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- ben geldim naneler6
- terör devleti3
- siz hepiniz biz türkiye marşı4
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat3
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- tüm zamanların en iyi kadrosuna sahip takımı2
- clydeless bonnie6
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı4
numeroloji sayılar dünyasının ahengini seyretmektir. kimilerine göre bilimdir.
pi 'deki şu replik matematik ile arasındaki farkı açıklar: you've chosen two sixteen and you'll find it everywhere in nature. but max, as soon as you discard scientific rigor, you are no longer a mathematician. you become a numerologist
pi 'deki şu replik matematik ile arasındaki farkı açıklar: you've chosen two sixteen and you'll find it everywhere in nature. but max, as soon as you discard scientific rigor, you are no longer a mathematician. you become a numerologist
özellikle eski yunan' da başlı başına bir bilim dalı iken zaman içinde bilim pratiğini
yitirerek matematikten kopmuş, günümüzde çoğu bilim adamı tarafından pseudo- matematik
kabul edilir olmuştur. yol haritası olarak astronomi ile astrolojinin, kimya ile simya-
nın rotalarını takip etmiştir denilebilir.
bugün daha çok astrologlar tarafından başvurulan, rakamlar ve objeler hatta olaylar ara-
sında ilişki kurmak, açıklama getirmek için yararlanılan bir metod olarak görülebilir.
bazı astrologlarca prenses diana' nın ölümü hakkında nümerolojik açıklamalar yapıldığını
hatırlıyorum, ikna edici bulmadığımı da.
bir de gündelik hayatta kafaya belli sayıları takmış, başına gelmiş ve gelecek her şeyi
o rakama bağlamaya çalışan, bunun için güvercin taklalar atan tipler vardır ki çevreye
zarar verir nitelikte değillerdir, bizle birlikte yaşar giderler.
yitirerek matematikten kopmuş, günümüzde çoğu bilim adamı tarafından pseudo- matematik
kabul edilir olmuştur. yol haritası olarak astronomi ile astrolojinin, kimya ile simya-
nın rotalarını takip etmiştir denilebilir.
bugün daha çok astrologlar tarafından başvurulan, rakamlar ve objeler hatta olaylar ara-
sında ilişki kurmak, açıklama getirmek için yararlanılan bir metod olarak görülebilir.
bazı astrologlarca prenses diana' nın ölümü hakkında nümerolojik açıklamalar yapıldığını
hatırlıyorum, ikna edici bulmadığımı da.
bir de gündelik hayatta kafaya belli sayıları takmış, başına gelmiş ve gelecek her şeyi
o rakama bağlamaya çalışan, bunun için güvercin taklalar atan tipler vardır ki çevreye
zarar verir nitelikte değillerdir, bizle birlikte yaşar giderler.
9'u kullanmazsınız... *
1-özün sayısı
2-karşıtlık, değişiklik
3-aracılık, bütünlük, başlangıç, orta ve son, tanrısal güç.
4-doğruluk, adalet, dünta
5-evlilik
6-şans
7-evrenin tümü ya da tanrının dünya ile birleşimi
8-sağlamlık
9-3*3 ya da tüm sayıların özü.
10-sonu olmayan yeni bir dizinin başlangıcı.
sayılar sümerliler tarafından mö3300 yılından beri kullanılagelmiştir. yüzyıllardan beri sayılar kişilerin özelliklerini anlamada ve geleceği tahmin etmede kullanılmıştır. isim ve soyaddan hesaplayabilecek bir rakamınız ve bu rakamdan sizi kişilik analiziniz yapılır. sayılar gizemlidir. falcılık ve büyücülüğe dayandırılmayan bir gizem.
2-karşıtlık, değişiklik
3-aracılık, bütünlük, başlangıç, orta ve son, tanrısal güç.
4-doğruluk, adalet, dünta
5-evlilik
6-şans
7-evrenin tümü ya da tanrının dünya ile birleşimi
8-sağlamlık
9-3*3 ya da tüm sayıların özü.
10-sonu olmayan yeni bir dizinin başlangıcı.
sayılar sümerliler tarafından mö3300 yılından beri kullanılagelmiştir. yüzyıllardan beri sayılar kişilerin özelliklerini anlamada ve geleceği tahmin etmede kullanılmıştır. isim ve soyaddan hesaplayabilecek bir rakamınız ve bu rakamdan sizi kişilik analiziniz yapılır. sayılar gizemlidir. falcılık ve büyücülüğe dayandırılmayan bir gizem.
sabah sabah hem bu sistematiğe vakıf olmanızı sağlayacak hem de hoşça vakit geçirtecek bir aşk testi için buyrun;
http://www.r2d3dergi.com/...14/numerolojik-ask-testi/
http://www.r2d3dergi.com/...14/numerolojik-ask-testi/
ilk dunyaya gelisiyle baslayan ve gunumuze kadar uzanan dunyanin bilimsel ismidir .
3 çıktı ve bana biraz uyuyor ama burç gibi işte attırıp tutturmacalar falan olsa gerek, pek inanmam ben.
doğruluğuna inandığım bir bilim dalıdır. doğum tarihlerine göre kişilik özellikleri veriliyor ve çok da uyuyor. mesela ben özgürlükçüyüm, bu bilim dalına göre de öyleymişim. burçlara inanmıyorum ancak numeroloji bence doğru genel olarak.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Doğum haritası ile paralel bilgiler mi veriyor. Doğru mudur baktırmak lazım mıdır. *
Kökeni antik Yunan ve mısır medeniyetlerine kadar dayanır. Temel olarak insanın yaşamını sayılara dayandırarak yorumlama ve tahminlemeyi amaçlar.
Numeroloji, okültizimin bir alt dalı olup Arap Alfabesi gibi alfabelerle çeşitli sayısal düzen çıkarma olayıdır. Ebced, numerolojinin bir alt koludur.
Kısacası numeroloji, saçma sapan bir iştir.
Kısacası numeroloji, saçma sapan bir iştir.
zihnini özgür bırakmak yerine, dogmatizme mahkum olmayı seçenlerin hapishanesidir. takıntılı tipler genelde bu bataklığa saplanır.
güncel Önemli Başlıklar