bugün
- nicki kısa olanın penisi küçük olur14
- insan olmaya ceyrek kala14
- göbekli erkekler5
- haluk levent'i karalama kampanyası15
- bir erkeği erkek yapan beş özellik13
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- kaliteli insanı belli eden detaylar23
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi9
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- haluk levent'e para emanet etmek23
- patates salatası'a la alsanaulennn3
- velvet'in başı açık mı sorunsalı4
- kadınları çekici yapan detaylar7
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi3
- sözlük erkeklerimizin namsunun tehlikede olması5
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir3
- iki erkeğin birbirini övmesi2
- nervio3
- kahve kokusu7
- benim yerime de sev2
- başı açık kadın görmekten rahatsız olmak3
- mason greenwood9
- true adlı yazarın sürekli beninle ilgilenin tavrı6
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı9
- ara sıra gelen motorcu dövme isteği6
- beethoven op 61 re maj birinci bölüm2
- gocu15
- yarrağı olan adamı bile özler olduk amk8
- velvet15
- cenaze evinin yemek dağıtması5
- fusya semsiyeli yabanci29
- şeriatçının deve sidiğini birayla değiştirmek3
- hegelin memeler üstüne döylediği söz4
- imam hatipli kızların verici olması3
- tebliğ tarikatı3
- raikagetokatlayan11
- dolar'ın 47 tl olması10
- uysaljakoben11
- yazarların en uçuk seks fantezileri12
- velvet birlikte kahve içmeye ne dersin3
- manifest grubu9
- gizli artı oy veren melek4
- haluk levent in gözaltına alınması4
- bugün hangi sözlük kızına şiir yazsam2
- klavye siyasetçileri5
- sanal oyunda travestiyim diye kandıran kız2
- qr kod ile ödeme4
- erkeğin aldatması ile kadının aldatmasının farkı8
istanbul 102.8'de yayın yapmakta radyo istasyonu.
Kaliteli tivi yayımcılığını, radyo bünyesine klasik ve caz müzik eşliğinde yansıtan, cıngılı kulağı rahatsız etmeyen tek istasyon.
(bkz: radyo eksen)
ankara 104.7'den yayın yapıyor. bir çok programı tv ile ortak olarak yürütülmektedir. evden ntv izlerken dışarı çıkmanız gerektiğinde izlediğiniz programa arabadan dinleyerek devam edersiniz..
iyidir hoştur kalitelidir, aldığı reklamlar ile kendinden tiksindirmiştir artık. yeter yav, ne zaman açsam 15 dakka reklam. 1-2 sene öncesini mumla aratan kanal. bir de şey başladı şimdi (bkz: işe giderken)tam akıllara zarar.
geceleri radyoda verdinin la traviatasını ya da la campanellanın liszt yorumunu duymamı sağlayarak beni heyecanlandıran nadir radyolarımızdan bir tanesi..ayrıca (bkz: borusan müzik merkezi)nin cd arşivini kullanmaktalar..evet parça sunumlarında abukluklar olabiliyor bazen ama sanırsam klasik müzii daa piyasa hale getirmek gbi ulvi bir amaçları var..saygı duyuyorum..bir de caz programı vardı neydi o..
klasik ve caz yayin kusagi ile takdir ettigimiz radyo istasyonu.
ana haber bültenini kaçıran insanların haberleri ögrenmek için dinlemesi gereken radyo kanalıdır. haber olmadıgı zamanlarda genellikle klasik müzik vardır ki müzik dinletisi yanında bilgiye de sahip olursunuz.
uyumadan önce hafif sesi açılarak, klasik müzikle uyuma şerefine erişilir. yeter ki, günü tutturulsun. aksi taktirde, cazla uyumaya çalışmak başarısızlıkla sonuçlanır.
28 mart 2010 galatasaray fenerbahçe maçında fenerbahçe'nin ilk golünden sonra oley oley oley diye marş çalmışlardır. her ne kadar oley.com'un reklamı da olsa, oldukça rahatsız edici ve itici geldi.
an itibariyle telefondan maç anlatan radyodur. tuş sesi gelmiştir efendim.
nefes egzersizleri yapmamış spikerlerin olduğu radyodur. adam nefessizlikten ölüyodu lan sesi gitti geldi. *
saat 20:26 da yayındaki aksaklığın stadyum şartlarından kaynaklandığını açıklayan radyodur. harbi fena cızırtı yapıyor he.
gün itibariyle 16:00 da twitter fenomeni olan cerilevisin katılacak olduğu radyodur. bedük de varmış. dinleyelim bakalım neler olacak.
yayın formatı güzel, netten yayını kötü radyodur. teknik birime selamlar.
kış günü içinizi ısıtan kültürel ağırlıklı söyleşilerle kalbimizi kazanan radyo.
radyoculuk tarihini tekrar yazan radyo şeysi. özellikle "benim enlerim" adlı programda harikalar sunuyorlar. yetmedi mi? işte sizin için geldi. "cinayet masası" , klasik zamanlargibi über üstü radyo programlarını kendi bünyesinde barındıran yayın kuruluşu. Laterna programını saymıyorum bile. sırf bu radyo çıktığında arabadaysam çevre yolunu ve trafiği seçiyorum. düşünün o kadar ihtiyaımız varmış. tavsiyemdir.
ahmet ümit'in polisiye maceralarını bir nevi radyo tiyatrosu kıvamında dinleyicilerine aktaracak olan kültürel radyo kanalı. aynı zamanda muhteşem yüzyılın ses versiyonu da bu radyoda mevcuttur. her saat haber, klasik müzik, stereo ses çıkış gücü gerçekten çok kaliteli bir haber radyosu.
cıngılı mükemmel olan radyo kanalı.
dadadadadaaaaaa müzikten sonra karizmatik sesli bir abi ntv radyo demiyor mu? mükemmel.
dadadadadaaaaaa müzikten sonra karizmatik sesli bir abi ntv radyo demiyor mu? mükemmel.
Hiç şüphesiz türkiye'nin en kaliteli radyo kanallarından biridir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar