bugün

/21
ceza ya saçma saçma laflar atmasa daha çok tanınırdı, çok tanınıyo ama atmasa engel koymazdı kendine.
geri döndüğü yeni öğrenilen rapçi.

merakla bekliyoruz.

(bkz: rap dersi)
Dün gece rüyamda şarkısı çalan adam.Yıllardır dinlemem oysaki.Gerçekten sağlam rapçilerden biri.
geri dönen rapçi. iyi oldu bu.
her sene geri dönecem diyip dönmeyen fanları ultra yobaz sığ görüşlü rapçi tanesi .
Yürüyen egodur, aktif değildir, sadece sağa sola laf atar, gereksiz mc diyebilirim.
Çok da lafa gerek yok. Piyasa da hala adının var olması bile rapinin gücüdür. Geri dönecek diyorlar bekliyoruz. Dönerse t-rap sıkı bi asker kazanır.
türkiyenin en iyi 3 rap müzisyeninden biridir rahatlıkla.

hayatında müzik dinlememiş eleştiriyor, şimdi senin eleştirini gören adam youtube ye norm ender-çıktık yine yollara yazıp sana söver yani. 5 milyoon dinleniyo ama kötüymüş, s.git keko.
ergenlerin sıkca dinledigi boktan mc o kadar yıl her turlu turkce yabanci herkezi dinledim ama norm kaliteli bi mc degildir.
depresyon oteli bu aralar sık sık dinlediğim izmirli türkçe rapçi.
hayatımda gördüğüm en güzel şarkı sözlerini yazan kişi, kafiye tamamda, kafiye ve anlamı cok güzel uyduruyo ya.
bir gram rap yok eksik etekte diyen patrona katıldığım, eksik etek şarkısının sahibidir.
20 küsür şarkısından 15ini ezbere bildiğim rapper. eksik etekle tanınmıştır kendisi. albüm çıkaracak diye bekliyor hayranları.
rap yapmaya tekrardan başlayacağı söylenen izmirli rapcidir.
Yalandır amk. ( inşallah değildir, inşallah değildir) yok yok yalandır.
Şubat ayında döneceği yönünde iddialar var.
Bedelli askerlik mesajı süperdi.
norm diye ad mı olur lan!

(bkz: norm peterson)
Ergenligimin şarkısı. Bir de kizlar vardi bunlara geri diss atan. Te allam.
dikkat ettim de sözleri harbi iyimiş, önyargılıydım dinlemiyordum ancak içinde patlar adlı şarkısı sahiden süper olmuş. ezberledim bile.
söz yazmada üstat ceza ve fuat ergindir elbette ancak onların ardından gelenler: pit10,sansar salvo, norm ender,hidra'dır bana göre. ama hidra rapi bırakacak gibi sanırım, ender de yapmıyor bayağıdır.

edit: sıkıntı var allâme'yi unutmuşum. özür dilerim allâme başgan editle yazdım seni. ama seni tek başına yazıyorum bu da bir ayrıcalıktır. değerimi bil.

başka edit: ne var lan bu yazıda eksiliyorsunuz ya. bence eksilemek olmasın beğenmediysen bak geç sadece.

başka bir başka edit: anladım galiba sagocu biri eksiledi. sen git sagoyu eksile! sago sevilmez ki abi ya !
Kaset furyası zamanında yaşasaydı albümü rahat milyon satacak çocuk. Elemanın youtube' da her şarkısı zibilyon izlenmiş lan.
ağzı bozuk velet.
sadece türk rap'inin değil dünya rap'inin en iyilerindendir. dissleri de çok başarılıdır. adam gibi adamdır.
kendisinin bedelli askerlik hakkındaki yorumu şöyledir ;

https://twitter.com/NormE...status/539772985583075328
normalde rap dinlemeyen biriydim sadece eminem dinlerdim ama türkçe rapi azda olsa
dinlememe sebep olan rapçidir.
© copyright 2005 - 2026