bugün
- iremga32
- zurna dürüm4
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi7
- kavun kokusu4
- uyudunuz mu4
- beybi leydi3
- velvet8
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- sözlükle ilgili kırgınlığım var3
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- nevşehir denince akla gelenler4
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- görür görmez artılanan yazarlar4
- ona sor2
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- nihavent bey bay birader4
- anne ile seks yapmak5
- nick vermeden bir yazara seslen11
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- şaka maka uludağda çok bayan yazar olması3
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- sigarayı bırakmak4
- ismedin geçeceği illerde yapılacak kutlamalar3
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- arkadaşlar ben uyuyorum bir şey demeyin3
- sevilen yazara yazılan şiir3
- sakatat4
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- tenis oynayan kız çekiciliği4
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi4
- kavga eden iki yazarı da artılamak3
- dava ile tehdit eden yazar3
- kolombiya daki depremde ölü sayısı 2732
- gideni irdeleyen kezo2
- sevilen kişiyi açık oylamak2
- modluk seçimleri3
- takipten mi çıktın çen2
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- uludağ sözlük paris buluşması2
- haftanın gammazları listesi25
- tavuk olmasa bu kadar insan ne yiyecekti4
- çocukluğu hatırlatan şeyler3
- dayanamayıp kitap almak7
ceza ya saçma saçma laflar atmasa daha çok tanınırdı, çok tanınıyo ama atmasa engel koymazdı kendine.
Dün gece rüyamda şarkısı çalan adam.Yıllardır dinlemem oysaki.Gerçekten sağlam rapçilerden biri.
geri dönen rapçi. iyi oldu bu.
her sene geri dönecem diyip dönmeyen fanları ultra yobaz sığ görüşlü rapçi tanesi .
Yürüyen egodur, aktif değildir, sadece sağa sola laf atar, gereksiz mc diyebilirim.
Çok da lafa gerek yok. Piyasa da hala adının var olması bile rapinin gücüdür. Geri dönecek diyorlar bekliyoruz. Dönerse t-rap sıkı bi asker kazanır.
türkiyenin en iyi 3 rap müzisyeninden biridir rahatlıkla.
hayatında müzik dinlememiş eleştiriyor, şimdi senin eleştirini gören adam youtube ye norm ender-çıktık yine yollara yazıp sana söver yani. 5 milyoon dinleniyo ama kötüymüş, s.git keko.
hayatında müzik dinlememiş eleştiriyor, şimdi senin eleştirini gören adam youtube ye norm ender-çıktık yine yollara yazıp sana söver yani. 5 milyoon dinleniyo ama kötüymüş, s.git keko.
ergenlerin sıkca dinledigi boktan mc o kadar yıl her turlu turkce yabanci herkezi dinledim ama norm kaliteli bi mc degildir.
depresyon oteli bu aralar sık sık dinlediğim izmirli türkçe rapçi.
hayatımda gördüğüm en güzel şarkı sözlerini yazan kişi, kafiye tamamda, kafiye ve anlamı cok güzel uyduruyo ya.
bir gram rap yok eksik etekte diyen patrona katıldığım, eksik etek şarkısının sahibidir.
20 küsür şarkısından 15ini ezbere bildiğim rapper. eksik etekle tanınmıştır kendisi. albüm çıkaracak diye bekliyor hayranları.
rap yapmaya tekrardan başlayacağı söylenen izmirli rapcidir.
Yalandır amk. ( inşallah değildir, inşallah değildir) yok yok yalandır.
Şubat ayında döneceği yönünde iddialar var.
Bedelli askerlik mesajı süperdi.
Ergenligimin şarkısı. Bir de kizlar vardi bunlara geri diss atan. Te allam.
dikkat ettim de sözleri harbi iyimiş, önyargılıydım dinlemiyordum ancak içinde patlar adlı şarkısı sahiden süper olmuş. ezberledim bile.
söz yazmada üstat ceza ve fuat ergindir elbette ancak onların ardından gelenler: pit10,sansar salvo, norm ender,hidra'dır bana göre. ama hidra rapi bırakacak gibi sanırım, ender de yapmıyor bayağıdır.
edit: sıkıntı var allâme'yi unutmuşum. özür dilerim allâme başgan editle yazdım seni. ama seni tek başına yazıyorum bu da bir ayrıcalıktır. değerimi bil.
başka edit: ne var lan bu yazıda eksiliyorsunuz ya. bence eksilemek olmasın beğenmediysen bak geç sadece.
başka bir başka edit: anladım galiba sagocu biri eksiledi. sen git sagoyu eksile! sago sevilmez ki abi ya !
söz yazmada üstat ceza ve fuat ergindir elbette ancak onların ardından gelenler: pit10,sansar salvo, norm ender,hidra'dır bana göre. ama hidra rapi bırakacak gibi sanırım, ender de yapmıyor bayağıdır.
edit: sıkıntı var allâme'yi unutmuşum. özür dilerim allâme başgan editle yazdım seni. ama seni tek başına yazıyorum bu da bir ayrıcalıktır. değerimi bil.
başka edit: ne var lan bu yazıda eksiliyorsunuz ya. bence eksilemek olmasın beğenmediysen bak geç sadece.
başka bir başka edit: anladım galiba sagocu biri eksiledi. sen git sagoyu eksile! sago sevilmez ki abi ya !
Kaset furyası zamanında yaşasaydı albümü rahat milyon satacak çocuk. Elemanın youtube' da her şarkısı zibilyon izlenmiş lan.
ağzı bozuk velet.
sadece türk rap'inin değil dünya rap'inin en iyilerindendir. dissleri de çok başarılıdır. adam gibi adamdır.
kendisinin bedelli askerlik hakkındaki yorumu şöyledir ;
https://twitter.com/NormE...status/539772985583075328
https://twitter.com/NormE...status/539772985583075328
normalde rap dinlemeyen biriydim sadece eminem dinlerdim ama türkçe rapi azda olsa
dinlememe sebep olan rapçidir.
dinlememe sebep olan rapçidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar