bugün
- fatma betül sayan kaya23
- türkiyede askerlikte değişmesi gerekenler3
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur22
- command and conquer generals3
- pazar sabahı erkek kalkmak2
- cesur olmak4
- sabahları sevilen şeyler5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- dünya52
- koklayarak öpmek17
- platon un mağara alegorisi6
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması5
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- baldız hanımdan güzel çıkınca yaşanan pişmanlık2
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- akp kazandı11
- sigara içelim mi7
- bir şey söyle8
- tiktok3
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- gocu29
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- morkstar yazdı bunu12
- çalıyor ama çalışmıyor2
- anın görüntüsü28
- sözlüğün en güzel kadını26
- yalnız erkek sayısının patlaması9
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- güzel miyim diyen kıza götünü açan erkek3
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- koklayarak insan tanımak7
- çalıyor ama çalışıyor5
- amerika birleşik devletleri28
- siyahi peygamber olmaması8
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- uyuyamama nedeni5
- özlemek4
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- geceye bir şarkı bırak4
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- gocunun elleri9
- fatma betül sayan kaya'nın istifası2
- binyamin netanyahu2
* *
Erzincan'da enteresan işler oluyor.
Radikal manşet yapmış...
*
Bir savcı var.
'Tanık' olarak ifade veriyor.
*
"Bana 86 lira borç taktı" diye kendisini şikâyet eden Adliye çaycısının "albay" lakaplı "Ergenekoncu" olduğunu söylüyor... "Benden altın aldı, parasını ödemedi" diye kendisini şikâyet eden kuyumcunun 'gizli istihbaratçı' olduğunu söylüyor... "Benden borç aldı, geri ödemedi" diye kendisini şikâyet eden adamın, uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçısı olduğunu söylüyor... Bu şikâyetler üzerine kendisi hakkında soruşturma açan Erzincan Başsavcısı'nın da, aslında "Ergenekoncu" olduğunu söylüyor.
*
Bitmiyor.
*
Kendisi hakkındaki rüşvet iddiasında tanıklık yapan Albay'ın 'PKK saldırısına göz yumduğunu' söylüyor... 3'üncü Ordu'da yemek yediklerini, kafayı çeken albayların matiz olarak 'darbe planını anlattıkları'nı söylüyor... Bu konularda 'tanık'lık yaptığı için hayatının
tehlikede olduğunu, kendisini öldürmek için arabasına iki defa 'kene' konulduğunu söylüyor... Erkenekon yani.
*
Tek tek sayıyor...
Saydığı isimler tutuklanıyor!
*
Aslına bakarsanız, aynı Erzincan'da 'Avcılar Derneği Başkanı'nı Ergenekon'dan içeri aldıklarında, böyle vahim gerçeklerin ortaya çıkacağı belliydi!
*
Hayatında keklik bile görmemiş olan hevesli avcı, Safari'ye gitmiş... Akşam oturmuşlar öbür avcılarla sohbet ediyorlar, kimi aslan vurdum diyor, kimi kaplan... Bizimki, 'iki tane noobum vurdum' diyor. Üstünde durmuyorlar. Ertesi akşam gene sohbet, kimi aslan, kimi kaplan, bizimki gene 'iki tane noobum vurdum' diyor. Bu sefer merak edip, 'Nedir bu noobum?' diye soruyorlar... Bizimki anlatıyor: 'Valla ben elimde tüfek dolaşıyorum, çalıların arasından kara kara bi şeyler çıkıp 'Noo Bum! Noo Bum!' diye bağırıyor, ben de vuruyorum!'
*
Türkiye de Afrika gibi artık...
Sen istediğin kadar noo bum de.
Erzincan'da enteresan işler oluyor.
Radikal manşet yapmış...
*
Bir savcı var.
'Tanık' olarak ifade veriyor.
*
"Bana 86 lira borç taktı" diye kendisini şikâyet eden Adliye çaycısının "albay" lakaplı "Ergenekoncu" olduğunu söylüyor... "Benden altın aldı, parasını ödemedi" diye kendisini şikâyet eden kuyumcunun 'gizli istihbaratçı' olduğunu söylüyor... "Benden borç aldı, geri ödemedi" diye kendisini şikâyet eden adamın, uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçısı olduğunu söylüyor... Bu şikâyetler üzerine kendisi hakkında soruşturma açan Erzincan Başsavcısı'nın da, aslında "Ergenekoncu" olduğunu söylüyor.
*
Bitmiyor.
*
Kendisi hakkındaki rüşvet iddiasında tanıklık yapan Albay'ın 'PKK saldırısına göz yumduğunu' söylüyor... 3'üncü Ordu'da yemek yediklerini, kafayı çeken albayların matiz olarak 'darbe planını anlattıkları'nı söylüyor... Bu konularda 'tanık'lık yaptığı için hayatının
tehlikede olduğunu, kendisini öldürmek için arabasına iki defa 'kene' konulduğunu söylüyor... Erkenekon yani.
*
Tek tek sayıyor...
Saydığı isimler tutuklanıyor!
*
Aslına bakarsanız, aynı Erzincan'da 'Avcılar Derneği Başkanı'nı Ergenekon'dan içeri aldıklarında, böyle vahim gerçeklerin ortaya çıkacağı belliydi!
*
Hayatında keklik bile görmemiş olan hevesli avcı, Safari'ye gitmiş... Akşam oturmuşlar öbür avcılarla sohbet ediyorlar, kimi aslan vurdum diyor, kimi kaplan... Bizimki, 'iki tane noobum vurdum' diyor. Üstünde durmuyorlar. Ertesi akşam gene sohbet, kimi aslan, kimi kaplan, bizimki gene 'iki tane noobum vurdum' diyor. Bu sefer merak edip, 'Nedir bu noobum?' diye soruyorlar... Bizimki anlatıyor: 'Valla ben elimde tüfek dolaşıyorum, çalıların arasından kara kara bi şeyler çıkıp 'Noo Bum! Noo Bum!' diye bağırıyor, ben de vuruyorum!'
*
Türkiye de Afrika gibi artık...
Sen istediğin kadar noo bum de.
dotada -sd modunda herolar yeni gelmişken team speakten bir oğlanın hayatımda hiç duymadığım derece yamuk bir kürt aksanıyla ''kusura bakmayın gardaşlarım ben noobum. '' (biraz da ağlamaklı) deyip çıkması bir daha da bizim kanala girmemesini aklıma getirmiştir. hayatımda belki en güldüğüm olaylardan biridir ve gece gece aklıma gelmesi çok şöhn olmuştur. çocuğa ne mi oldu? ne bileyim intihar etti herhalde...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar