bugün

program menüsü
yedekle,senkronize et,internet'e bağlan,uygulama yükle,dosya yöneticisi,kişiler,mesajlar,multimedya görüntüle,resimleri depola,müzik aktar,duvar kağıtları oluştur,bağlantıları yönet ten oluşmaktadır.
Cep telefonunu bilgisayara baglayınca, cep telefonunu modem olarak kullanarak internete girmeye yarayan program.
biz istemekten ve sikayet etmekten biktik, nokia halen yapmadi efenim. mobil telefonda olusturulan kisisel klasorlere tasinan mesajlara halen erisim saglayamamis asistan.

bir de yedekleme unitesinin * emir verir gibi calismasi hosuma gitmiyor, ne oyle "usb kablon varsa bagla", "yedekleyecegin icerigi sec" tavirlari? kimsin lan sen? silerim bak, adam ol iki dakika.
bilgisayarda bol vakit geçirenler ve sms ile uğraşmak istemeyen nokia kullanıcıların biricik kurtarıcısı. pek de biricik değil gerçi. exe'si 25, açıldığı vakit 250mb kadar yer kaplıyor. oha biricik.
dünya'nın en saçma programı.

an itibariyle beni yakmış programdır. content copier özelliğiyle rehberimi, mesajlarımı, ajandamı ve ayarlarımı yedekledim, sonra telefona format attım. telefon açıldıktan sonra yedekten geri yükledim bunları ama telefonda rehber falan yok! yaktın beni nokia! bir de 'geri yükleme başarıyla tamamlandı' demez mi!
süper bir yazılımdır. özellikle communication centre ile klavyenin geniş imkanlarıyla sms göndermek çok zevkli.
kullanılan telefon symbian işletim sistemine sahip bir telefon ise program tarafından algılandığında "pc suite desteği" yüklemek istemektedir. eğer destek yüklenemedi gibi bir durumla karşılaşır iseniz telefonun dilini ingilizceye çevirdiğinizde bu sorun ortadan kalkacak ve pc suite desteği yüklenecektir.
telefon veri kablosu ile telefonuma dosya aktardigim programdir.
programin tek kotu tarafi kurulumunu yaparken bilgisayari kasdirmasi ve dondurmasidir.
Hayvani derecede şarj emen telefon ile veri aktarımı,yedekleme ve sms programdır.
android uyarlaması ile nokia telefonlardaki interneti tabletlerde de kullanmaya yardımcı olan program.
allah bu programı tasarlayanlardan razı olsun efenim. adsl in olmadığı zamanlarda tam bir kurtarıcı.
son edisyonunda ismi nokia suite olarak degisen mucize mobil senkronizasyon yazilimidir. sqlite tabanli veritabani kullanir. an itibariyle deposunda sakladigim 80bin kusur smsi muthis bir performansla yonetir. kies gibi gerzek yazilimlari sayisiz kez katlar, carpar, siker.
© copyright 2005 - 2026