bugün
- yasakçı zihniyet10
- felsefe9
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi6
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması5
- ismail kartal11
- alparslan kuytul8
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu6
- apo orospu çocuğu değildir demek9
- seri eksiciyi yemleyip asıl mevzuda kilitlemek2
- metal müzik dinleyen imam3
- içki içen akp li6
- tarikatlar ve cemaatler5
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız4
- kadın öğretmenler2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- açlıktan karnına taş bağlayan peygamber4
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması6
- iran barışı reddederse kötü olur huckabee2
- habaş'ın yerli otomobil projesi5
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı6
- bugün ne yapsam4
- rüzgar2
- ekşi sözlük15
- evde lahmacun yapmak6
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi10
- cristiano ronaldo4
- okul formalarının dayatılması3
- insanı yoran duygular3
- erecto birader birader bay2
- yobazlar3
- teknofaşizm4
- gemilerin denizde yüzmesi2
- sevgilinin omuzlarına ceketini atmak2
- osuruktan şiirler47
- ağzıma almam diyen kız4
- tıp okumanın avantajı5
- maddi dünyayı yöneten kabala tarikatı3
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi6
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- zeki olmanın avantajları8
- ismet gürbüz11
- çağla idi5
- ayak fantezisi3
- kendine yabancılaşmak3
- hiçbir şey yapmadan yorulmak3
- dünya fotoğrafçılık günü2
- rock n park2
- her şeyi hatırlayan insan7
- söz gümüş ise sükut altındır3
her defada hafıza dolu uyarısı verirse hafıza kartını çıkarıp tekrar takın. sorun çözülüyor böylece.
kamera kızağı açık olduğu halde arka kamerası çalışmadığı zamanlar hafıza kartını çıkarıp tekrar takın. sorun çözülüyor böylece.
zamanında samsung u700 ile bunun arasında kalıp u700ü seçmiştim. 1 yıl sonra çöpe giden 550 liraya yakın parama mı yanayım telefonsuz kaldığıma mı yanayım bilemedim. ha şimdi de nokiayı seçmem o ayrı.
Opera mini 7 sürümünde kasan telefon.
zamanında bilgisayar gibi telefon dyip almak istediğim o zaman bana olağanüstü gelen bir telefondu.şimdi ise anca takoz statüsünde.
şimdi takoz bir telefondur.
sabahtan beri 3 kez donmuş siktiğimin telefonu. bıktım amk kapatıp açmaktan.
güneşli ortamda çok kaliteli resimler çeken telefon.
Bir zamanlar o pırıl pırıl, capcanlı ekranı ve sol yanındaki fotoğraf çekme tuşuyla cezbeden, sonra yavaşlığından dolayı kahreden telefon. bu telefondan sonra kimseciklerin bilmediği nokia n82 namındaki enfes cihaza geçiş yapmak tarifsiz bir keyifti.
dün gece yatmadan önce model telefonumu yastığın altına koydum. sabah kalktığımda telefonun koltuğun altına düşmüş ve sakışıp camı kırılmış ve ekranda yaprak şeklinde karartı olduğunu gördüm. çok pişmanım amk. ilk kez böyle birşey yaşıyom.
komünistler kullanmamalıdır.
1100 kullanırsa ancak komünist olur adam.
1100 kullanırsa ancak komünist olur adam.
siktiğimun telefon 2. el olsa dahi sıkıntım nedeniyle zaten zar zor alabilmiştim. bide ekranı am gibi oldu amınakoyam böyle şeyin.
gavur amı gibi habire sorunlar çıkaran telefon. dün gece kendi kendine imleç hareket etmeye başladı, kendi kendine menülere girmeye başladı. orosbuçocuğu nokia illa sorunlu telefon üretir, bir üst versiyon çıkarıp makyajlar hep.
3g hızı sadece 384 kbps olan telefon. yazılımla yükseltilebiliniyor mu merak etmekteyim.
3310 un gelişmiş versiyonudur. sağlamlık ve takozluk bakımından.
Sürekli istediğim halde bir türlü alamadigim telefon.
zamanla kapanıp açılmaya başlayan, hafıza dolu uyarısı veren telefon. emekliye ayırdık kendilerini. olur da lazım olursa diye yatıyor bakalım.
aldığıma belki de en çok sevindiğim telefon modeli. özelliklerini hiç bilmeden, hiç araştırmadan aldığım ve cihazı tamamen kendim keşfettiğimin etkisi de büyüktür tabii. şimdilerde telefon almadan 1000 tane inceleme okuyoruz, video izliyoruz. cihaz elimize geldiğinde aylardır telefonu halihazırda kullanıyormuşuz gibi hissettiğimizden hiçbir heyecanı olmuyor tabii.
neler hissetmiştim neler. oha ne kadar yüksek sesli müzik çalıyordu bu cihaz. oha oha mp4 video açıyordu, bundan öteye gidebilir miydi telefon teknolojisi? kamerası ne güzel kapağı kaydırınca açılıyordu. 3.2 megapiksel kamerası vardı yuh! ne kadar güzel çekiyordu fotoğrafları. koccaman ekranı vardı, çok büyüktü. tam film izlemelik ekrandı. java telefonlardan üstündü, symbian yüklüydü. oha oha lan bak fotoğraflara zoom bile yapabiliyordu.
ahh, ah... duygulandım lan...
neler hissetmiştim neler. oha ne kadar yüksek sesli müzik çalıyordu bu cihaz. oha oha mp4 video açıyordu, bundan öteye gidebilir miydi telefon teknolojisi? kamerası ne güzel kapağı kaydırınca açılıyordu. 3.2 megapiksel kamerası vardı yuh! ne kadar güzel çekiyordu fotoğrafları. koccaman ekranı vardı, çok büyüktü. tam film izlemelik ekrandı. java telefonlardan üstündü, symbian yüklüydü. oha oha lan bak fotoğraflara zoom bile yapabiliyordu.
ahh, ah... duygulandım lan...
2008'de Aldığım ve hala kullanmış olduğum telefondur. Özelliklerini saymama gerek yok. Çok kullanışlı ve pratik olması bir yana S60v3un en Sağlam Telefonu diyebilirim.
yazı yazarken tuşları tıkır pıtır ses çıkarır.
O arkasındaki kuşak gibi şeyiyle insanı iğrendiren ama bir telefonun yaşatabileceği oyun keyfini bana yaşattırmış telefon.
Turkcell süper lig oyunu oynardım bunda.
Turkcell süper lig oyunu oynardım bunda.
bir yıl sonra yeniden tamam tuşunun düğmesi çıkıp kaybolunca komple değişimi 13 liraya patlamış telefon.
Kaya gibi telefondur azizim. Duvara vur vur kırılmaz duvar çatlar ona bir şey olmaz. Tecrübe ile sabittir.
Ayrıca 2009 yılının popüler telefonu idi.
Ayrıca 2009 yılının popüler telefonu idi.
zamanının iyi telefonu. temizlesin diye antalya 100. yıl'da bir telefoncuya vermiştim. 4 gün bekletti, sonra beynini sökmüştü telefonun. tabi sonra dükkanının camını penceresini indirince yenisini vermişti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar