bugün
- katili görüp müdahil olmayan türk erkekleri15
- kanına ermeni kanı karışmadığını zannetmek8
- türklerdeki ermeni kompleksi10
- türkiyede festival basılsaydı ne olurdu11
- klarnet calan sarapci koala 622
- incel olanların gereksiz ağlaması12
- izmir13
- yarın sabah işe gidecek olmak13
- sözlük yazarlarını tek cümle ile tanımlamak23
- burun estetiği11
- önde yürüyen kadın geçilmeli mi geçilmemeli mi10
- herkese sevgiyle yaklaşan tip8
- nervio11
- bik bik vs kuresel ikinma37
- 65532111
- islam hassasiyeti ile yetişmiş olsa ölmezdi17
- bir erkek bir kıza neden sürekli çok güzelsin der19
- karısına kahvaltı hazırlayan erkek9
- anın görüntüsü26
- larisalisa13
- bik bik'in mutfağına konuk olmak11
- lisansta üniversite kalitesinin önemsiz olması10
- sözlük yazarlarının çayları10
- küresel ıkınmanın yahudi olması gerçeği11
- the merich9
- soğan turşusu15
- b'u r c u8
- yüzünün yarısını sözlüğe atan kız9
- geçmiş olsun tükenmiş favorilerim8
- sözlükte sohbet etmeyi sevdiğiniz yazarlar10
- kızın kafasını kesip intihar eden genç60
- kendinden büyük kadınlara ilgi duyan erkek10
- canın aşırı sex istemesi16
- salma hayek in memeleri8
- erdoğan olmasaydı21
- 79 yaşındaki inşaat işçisinin ölmesi13
- hayırlı pazarlar inşallah8
- en son mutlu hissedilen an11
- uyku düzeninin bozulması12
- hissediyorum sen benim kocam olcaksın diyen kız12
- sevgiliniz aldatsa mı daha üzülürsünüz ölürse mi9
- kim lan bu kuresel ikinma11
- televizyon'un çöküşü12
- semih çelik11
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek17
- arkadaşlar ne derdiniz var anlatın da gülelim8
- kadın çalışmasın diyen erkeklerin geliri12
- mini etek giyen dövmeli hatun8
- geçmiş olsun manyak olmaya karar verdim14
- akpli milletveklinn oğlu 20kg uyuşturucyla yaklndı18
--spoiler--
Japon teknoloji devi Nintendo'nun bir süredir konuşulan yeni minik oyun canavarı Nintendo Switch resmen tanıtıldı; fiyatı ve özellikleri netleşti.
Nintendo 'nun geçtiğimiz yılın sonlarına doğru bir tanıtım videosu ile gösterdiği yeni oyun konsolu
Nintendo Switch , farklı yapısı ile büyük beğeni toplamıştı. Hibrit bir konsol olan Nintendo Switch'in teknik özellikleri ve fiyatı bugün açıklandı. Peki, Nintendo Switch özellikleri ile oyunculara neler sunuyor?
Dünya genelinde 3 Mart itibariyle 299.99 dolardan satışa sunulması beklenen Nintendo Switch'in şarj ömrü oyununa göre değişiklik göstermekle birlikte 2.5 saatten 6 saate kadar çıkabiliyor. Bitişiğinde yer alan kollar istendiği taktirde ayrıştırılabiliyor ve cihaz bu şekilde de kullanılabiliyor.
Nvidia Tegra X1 işlemciden güç alan cihazda 256 çekirdek GM20B Maxwell GPU bulunuyor. Konsolun işlemcisi 1020MHz hızında çalışıyor. 6.2 inçlik 720p ekranla gelen cihaz, dock’tan kaldırıldığında grafik işlemcisi gücü 307.2 MHz’e ve RAM hızı 1331 MHz’e kadar düşüyor.
Nintendo Switch, tablet modunda 3 saat oyun oynama özelliği sunuyor. Tablet bölümü USB Type-C ile şarj oluyor.
Hibrit yapıda olması ile dikkat çeken Nintendo Switch'i, ister evinizde isterseniz de tablet şeklindeki mekanizmasını çıkartarak dışarıda joy-con ile oynayabilirsiniz. Nintendo Switch'in oyunları arasında ise Zelda, Arms, Xenoblade 2, Mario Odyssey, Splatoon ve FIFA, yer alıyor. Söylenene göre 80'in üzerinde oyun 2017 yılı içerisinde oyunculara sunulacak.
--spoiler--
Japon teknoloji devi Nintendo'nun bir süredir konuşulan yeni minik oyun canavarı Nintendo Switch resmen tanıtıldı; fiyatı ve özellikleri netleşti.
Nintendo 'nun geçtiğimiz yılın sonlarına doğru bir tanıtım videosu ile gösterdiği yeni oyun konsolu
Nintendo Switch , farklı yapısı ile büyük beğeni toplamıştı. Hibrit bir konsol olan Nintendo Switch'in teknik özellikleri ve fiyatı bugün açıklandı. Peki, Nintendo Switch özellikleri ile oyunculara neler sunuyor?
Dünya genelinde 3 Mart itibariyle 299.99 dolardan satışa sunulması beklenen Nintendo Switch'in şarj ömrü oyununa göre değişiklik göstermekle birlikte 2.5 saatten 6 saate kadar çıkabiliyor. Bitişiğinde yer alan kollar istendiği taktirde ayrıştırılabiliyor ve cihaz bu şekilde de kullanılabiliyor.
Nvidia Tegra X1 işlemciden güç alan cihazda 256 çekirdek GM20B Maxwell GPU bulunuyor. Konsolun işlemcisi 1020MHz hızında çalışıyor. 6.2 inçlik 720p ekranla gelen cihaz, dock’tan kaldırıldığında grafik işlemcisi gücü 307.2 MHz’e ve RAM hızı 1331 MHz’e kadar düşüyor.
Nintendo Switch, tablet modunda 3 saat oyun oynama özelliği sunuyor. Tablet bölümü USB Type-C ile şarj oluyor.
Hibrit yapıda olması ile dikkat çeken Nintendo Switch'i, ister evinizde isterseniz de tablet şeklindeki mekanizmasını çıkartarak dışarıda joy-con ile oynayabilirsiniz. Nintendo Switch'in oyunları arasında ise Zelda, Arms, Xenoblade 2, Mario Odyssey, Splatoon ve FIFA, yer alıyor. Söylenene göre 80'in üzerinde oyun 2017 yılı içerisinde oyunculara sunulacak.
--spoiler--
Hem mobil olması hemde ev konsolu olması ayrıca joycon'larıyla 299 dolar eder. Tabii 3 parti oyunlar olursa. Onun dışında nintendo fanları alır mario zelda oynar. Bu oyunlar efsanedir belirteyim.
Isteyen olursa yurtdisindan getirebilecegim oyun konsolu.
satış adeti 14 milyon 860 bin olan oyun konsolu.
sırf yatakta osura osura skyrim oynamak için bile alınabilecek konsol.
Kardeşim sen kimsin de 2400 TL'ye Türkiye de konsol satıyorsun? PS4 bile 1800 TL lan Türkiye de. ilk satışa sunulduğunda bile 1400 TL falandı (ben sıfırını 1000 TL'ye aldım hem de 1 TB) ve Playstation Türkiye de Nintendo'nun bin katı fazla kullanılıyor ona rağmen bu kadar ucuz, Playstation bu fiyata satabilir de senin neyine bu fiyat? Aslında yalnız Türkiye'de de değil Dünya'nın her yerinde Playstation 100 kat fazla satılıyor Nintendo'ya göre.
ıste patronun verdigi extra bonuslarla aldigim oyun konsolu. oyunlari aldim, kendisini de bir haftadir bekliyorum. heyecandan icim icime sigmiyor.
nerdesin amazon nerdesin, bacisini s.gim.
Edit: suana kadar izlenimlerim genel olarak cok pozitif. Aldigim ve oynadigim oyunlar, genel olarak yapimcisinin nintendo oldugu, nintendo' nun bayrak flama oyunlari. Goruntu kalitesi gayet iyi, ozellikle zelda'da renk ve manzara derinlikleri muhtesem tasarlanmis. Bayonetta icinde ayni seyleri soyluyorlar ancak onu henuz oynayamadim.
Suana kadar dikkatimi ceken olumsuz ozellikleri asagidadir.
1- batarya suresi(ne yazik ki..) : doom, zelda, mortal combat 11 gibi yuksek grafik ayarlari olan oyunlarda, batarya suresi epey kisa kaliyor. Ozellikle 4-5 saati hecen seyahat surelerinde, araliksiz oyun oynarsaniz batarya bitiyor, tekrar sarj etmeniz gerekli. Internette ve youtube' da yuksek amperli sarj cihazlari tavsiye edilmis ancal fiyatlari biraz tuzlu...
2- Dahili Hafiza: Batarya omru gibi, dahili hafiza da yetersiz. Cihaz 32 gb dahili hafiza ile geliyor, ancak online store da, ust segment oyunlarin bir cogu, 15 gb dan baslayip yukseliyor. Buda cihazin hafizasinda maksimum 1-2, hadi bilemedin 3 oyun tutabilmeye izin veriyor. Biraz sinir bozucu bi durum burda 2 secenek var. Ya harici sd kart alinacak, ya da elektronik marketlerden kartus halinde oyun alinacak. Suan itibariyle ben kartuslari tercih ediyorum, oyun konsolu sahibi olma hissini biraz daha yasiyorsunuz. Ama tabi, secim sizin...
3- joyconlarin boyutlari: joyconlarin araliksiz kullanilmasini gerektiren, mortal kombat, fifa ve street fighter gibi oyunlarda, joyconlar biraz ufak kaliyor. Cihazin kendisi bir hayli duz, bundan dolayi bu oyunlari oynarken hem cihazi tutayim hem tus kombinasyonlarini ayarlayayim derken eller epey yoruluyor. Durumun bertarafi icin, cihazi daha ergonomik hale getiren, joyconlarin tam arkasina denk gelecek sekilde tasarlanmis grip case'ler onerilmis, alip deneyecegim.
4 cihazdan maksimum verim alinabilmesi icin, televizyona gereksinim duyulmasi: televizyona baglandiginda, cihaz 720p kalitesinde goruntu sagliyor. Televizyonda, switch in ekranindan daha kaliteli ve sofistike bir goruntu alinabildigini internetten okudum. Ne yazik ki evde televizyon yok. (evet, 21.yy'da tv kullanmiyorum.) ancak sadece switch icin, uygun fiyatli bir tv almayi dusunuyorum.
Cihazi daha fazla kesfettikce, daha fazla izlenim paylasacagim.
nerdesin amazon nerdesin, bacisini s.gim.
Edit: suana kadar izlenimlerim genel olarak cok pozitif. Aldigim ve oynadigim oyunlar, genel olarak yapimcisinin nintendo oldugu, nintendo' nun bayrak flama oyunlari. Goruntu kalitesi gayet iyi, ozellikle zelda'da renk ve manzara derinlikleri muhtesem tasarlanmis. Bayonetta icinde ayni seyleri soyluyorlar ancak onu henuz oynayamadim.
Suana kadar dikkatimi ceken olumsuz ozellikleri asagidadir.
1- batarya suresi(ne yazik ki..) : doom, zelda, mortal combat 11 gibi yuksek grafik ayarlari olan oyunlarda, batarya suresi epey kisa kaliyor. Ozellikle 4-5 saati hecen seyahat surelerinde, araliksiz oyun oynarsaniz batarya bitiyor, tekrar sarj etmeniz gerekli. Internette ve youtube' da yuksek amperli sarj cihazlari tavsiye edilmis ancal fiyatlari biraz tuzlu...
2- Dahili Hafiza: Batarya omru gibi, dahili hafiza da yetersiz. Cihaz 32 gb dahili hafiza ile geliyor, ancak online store da, ust segment oyunlarin bir cogu, 15 gb dan baslayip yukseliyor. Buda cihazin hafizasinda maksimum 1-2, hadi bilemedin 3 oyun tutabilmeye izin veriyor. Biraz sinir bozucu bi durum burda 2 secenek var. Ya harici sd kart alinacak, ya da elektronik marketlerden kartus halinde oyun alinacak. Suan itibariyle ben kartuslari tercih ediyorum, oyun konsolu sahibi olma hissini biraz daha yasiyorsunuz. Ama tabi, secim sizin...
3- joyconlarin boyutlari: joyconlarin araliksiz kullanilmasini gerektiren, mortal kombat, fifa ve street fighter gibi oyunlarda, joyconlar biraz ufak kaliyor. Cihazin kendisi bir hayli duz, bundan dolayi bu oyunlari oynarken hem cihazi tutayim hem tus kombinasyonlarini ayarlayayim derken eller epey yoruluyor. Durumun bertarafi icin, cihazi daha ergonomik hale getiren, joyconlarin tam arkasina denk gelecek sekilde tasarlanmis grip case'ler onerilmis, alip deneyecegim.
4 cihazdan maksimum verim alinabilmesi icin, televizyona gereksinim duyulmasi: televizyona baglandiginda, cihaz 720p kalitesinde goruntu sagliyor. Televizyonda, switch in ekranindan daha kaliteli ve sofistike bir goruntu alinabildigini internetten okudum. Ne yazik ki evde televizyon yok. (evet, 21.yy'da tv kullanmiyorum.) ancak sadece switch icin, uygun fiyatli bir tv almayi dusunuyorum.
Cihazi daha fazla kesfettikce, daha fazla izlenim paylasacagim.
bu oyun konsolundan arıyorum. var mı satan? yeni pille 5.5-9 saat arası dayanacağı belirtilmiş. daha çok handheld oynayanların işine daha çok yarayacak sanırım. var ise satan, yada güvenilir bir siteden alan tavsiye beklerim. yurt dısı da olur.
Bunu kullanan insanların büyük çoğunluğu gerizekalı aga. Adamlar diyor ki Nintendo exclusiveleri zamanın ötesinde, Mario, Pokemon, Zelda kaç yıldır var lan? 3'ü de en az 20-30 yıl arası bir zaman önce çıktı bu mu zamanın ötesinde olmak? 5 yaşında çocuğa hitap edecek oyunlar ve grafikler yapmak mı zamanın ötesinde olmak? Bu tarz oyunlar çocuklukta kaldı aga. Hele bu aptal Nintendo Mario gibi oyunlara 600-700 tl para istiyor. Ulan Sony The Last of Us Part ii'yi 430 tl satarken 600-700 tlye saçma sapan Mario, Pokemon satmak sizin ne haddinize? Konsol desen inanılmaz pahalı, oyunları konsola nazaran çok daha pahalı. AAA oyunları az, exclusiveleri yetersiz, oyunları Türkçe değil vs. vs. Hayatı yollarda geçmeyen adam almasın bunu, cebine yazık.
Allah kitap kuran muhammed aşkına bir oyun ile beraber trendyolda 5 bin tl.
Evet şaka yapmıyorum 5 bin tl. Bu meret amerikada 330$ ya vardır ya yoktur. Vakit geçsin diye al oyna psp mantığıyla desek 5bin tl ye neler alınır amk vakit geçsin diye direk o paraya bakarım daha iyi.
Evet şaka yapmıyorum 5 bin tl. Bu meret amerikada 330$ ya vardır ya yoktur. Vakit geçsin diye al oyna psp mantığıyla desek 5bin tl ye neler alınır amk vakit geçsin diye direk o paraya bakarım daha iyi.
özet: almak istediğim, 2015 yılında türkiye'de asgari ücret ile alınabilen ama artık asgari ücretin yaklaşık 3 katı ile alınabilen oyun konsolu.*
Euro'nun 10 tl olması sonucu - gerçi 5 tl iken de zor du - türkiye'de ulaşılması oldukça zor olan şirin oyun konsolu.
konsolun 300 euro olması, oyunların 50 euro olması,
üstüne güzel vergiler ve de nintendo'nun türkiye'de resmi satış yapmaması eklenince asgari ücretli birisinin ulaşması imkansız hale gelen oyun konsolu.*
halbuki komuşumuz yunanistan'da asgari ücreti birisi, maaşının 1/3'ü ile alabiliyor...
aman, ben euro ile maaş almıyorum, beni bağlamaz.
nintendo'nun türkiye distributoru için (bkz: CD Media)
her ne kadar amazon türkiye gibi 3. taraf şirketler ile ülkemize gelse de fiyatını düşürmeye yetmiyor.
resmi satış mağazası - https://www.nintendo.com/switch/system/
Euro'nun 10 tl olması sonucu - gerçi 5 tl iken de zor du - türkiye'de ulaşılması oldukça zor olan şirin oyun konsolu.
konsolun 300 euro olması, oyunların 50 euro olması,
üstüne güzel vergiler ve de nintendo'nun türkiye'de resmi satış yapmaması eklenince asgari ücretli birisinin ulaşması imkansız hale gelen oyun konsolu.*
halbuki komuşumuz yunanistan'da asgari ücreti birisi, maaşının 1/3'ü ile alabiliyor...
aman, ben euro ile maaş almıyorum, beni bağlamaz.
nintendo'nun türkiye distributoru için (bkz: CD Media)
her ne kadar amazon türkiye gibi 3. taraf şirketler ile ülkemize gelse de fiyatını düşürmeye yetmiyor.
resmi satış mağazası - https://www.nintendo.com/switch/system/
Hem el, hem ev konsolu melez. Lan ben salak gibi pandemi başında kendikimi sattım yaa, daha da nah alırım bu fiyatlarla.
*televizyonda reklamları oynamaya başlayan oyun konsolu.
--güzel bi spoiler--
nintendo switch fortnite double helix bundle isimli bir paket; bir amerikan denizaşırı coğrafyasında * 300 dolara ( ~2800 tl ), türkiye'de ise 7000 tl civarında satılıyor...
--güzel bi spoiler--
doğrudan türkiye'de satışı bulunmayan, ancak nintendo'nun Distribütörlükleri ile ülkemizde satılan konsol
türkçe dil desteği olmadığı gibi her türden oyun barındırmaması, neredeyse hiç bir oyunda türkçe olmaması ve ( türkiye için ) oyunlarının da diğer konsollara göre aşırı pahalı olduğu nedeni ile ülkemizde pek satılmayan oyun konsolu.
--güzel bi spoiler--
nintendo switch fortnite double helix bundle isimli bir paket; bir amerikan denizaşırı coğrafyasında * 300 dolara ( ~2800 tl ), türkiye'de ise 7000 tl civarında satılıyor...
--güzel bi spoiler--
doğrudan türkiye'de satışı bulunmayan, ancak nintendo'nun Distribütörlükleri ile ülkemizde satılan konsol
türkçe dil desteği olmadığı gibi her türden oyun barındırmaması, neredeyse hiç bir oyunda türkçe olmaması ve ( türkiye için ) oyunlarının da diğer konsollara göre aşırı pahalı olduğu nedeni ile ülkemizde pek satılmayan oyun konsolu.
kent switch yerine piyasaya sunulan mentolsüz sigara. (olabilir)
amk konsolu 5-6 bin liraydı 20 bin lira olmuş.
nintendoya fnaf2 almazsan da olmayacağını sanan e-shopu vardır.
güncel Önemli Başlıklar