bugün
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması15
- sözlüğün kahve olması10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle22
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek3
- 17 dosyam var diye hava atan tip6
- bu devirde araba almak2
- çocukların ağlama sesi2
- kola içen erkek2
- ülkenin 1 gram değişmediği gerçeği2
- nato zirvesinde nato türkiye den ne isteyebilir3
- kıraç ı sevme nedenleri2
- bu sıcakta dışarı çıkan insan2
- sevgiliye 5 liralık açık parfüm almak2
- trump'ın erdoğan her istediğimi yaptı demesi3
- zincir çeken kezo4
- alttaki yazara aşık ol2
- perdeleri beklemek2
- seks yapmayı zevkli sanmak10
- bazı milletlerin çok gürültücü olması3
- bitmekte olan insanlık için örnek olmak2
- ela rumeysa cebeci5
- ilk otuzbir8
- karınız başka birisiyle sevişirken onları seyredin2
- sizce 1 74 boya 65 kilo çok mu2
- herkes uyudu mu5
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak2
- piston mancınıklanmış atımı getirin2
- deniz göktaş hakkında soruşturma2
- gölgenin konuşması2
- sevişmeden önce saygı duruşunda bulunmak6
- avrupalı kadınların hızlı çökmesi6
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı9
- evlenmekten korkmak4
- hoşgörü dini islam13
- sevgiliyle ilk sevişme4
- ekşi sözlük14
- dünya kupasında türkiye ile dalga geçen videolar2
- sevgiliyle mesajlaşırken küçük johnnyin uyanması2
- amerika israil arası kızışma3
- kafaya takan kezo2
- tai lung24
- insanlara hakaret etmeyin2
- flörtün strapon hediye etmesi6
- utanma ve ayıp2
- haluğun üçüncü çocuğu istemesi3
- amcığın tadını unutmak3
- sevgiliyi bağırtmak4
- salma hayek seksiliği8
- harry kane4
- 1 temmuz 2026 ingiltere demokratik kongo maçı11
trollük bile en azından 60 iq ister geçiniz.
sözlüğün azılı tro'larından, aman troll'lerindendi. başka sözlükte güzelim sözlüğümüzü bokladı bokladı gitti. acaba nerededir şimdi!?! mutlu ama uzak olsun. *
Ya cüce ve tipsizdi, onlara ok olmuştuk ama sözlüğümüzü cimer’e şikayet etmesi kabul edilebilir bir şey değil! Savunmayın şu cüceyi, aman nihoş’u!
--spoiler--
ohaaa, sözlüğümüzü cimer’e şikayet edenleri savunanlar var! ben şok!
--spoiler--
Ala la la kim vermiş acabaaa sözlüğü hemi de?
Sözlüğün falan değil arkadaşım, topluma küfreden bir kendini bilmez cimerlenmiş sadece.
Büyütülecek bir şey yok. Şahsi hiçbir dava yok.
Ha Bir şey olur olmaz bilemeyiz.
Hadi gidin kumda oynayın.
ohaaa, sözlüğümüzü cimer’e şikayet edenleri savunanlar var! ben şok!
--spoiler--
Ala la la kim vermiş acabaaa sözlüğü hemi de?
Sözlüğün falan değil arkadaşım, topluma küfreden bir kendini bilmez cimerlenmiş sadece.
Büyütülecek bir şey yok. Şahsi hiçbir dava yok.
Ha Bir şey olur olmaz bilemeyiz.
Hadi gidin kumda oynayın.
Ohaaa, sözlüğümüzü cimer’e şikayet edenleri savunanlar var! Ben şok!
kardeşim zaman yancılık yapılacak zaman değil sen araya girme bu beş para etmez tip için kenarda dur.
sözlükte nihoş diye bir üye yok çok vurdurmak istiyorsan nihavend var.
Senin de sıran gelecek goku. celallenme, sabret biraz...
Herkes istediği herşeyi yapmakta özgürdür. Sizde milletin anasına genelde yada True nin dediği gibi özelden küfür etmeyin anadın mı.
Yaptığı şey gerçekten affedilmez. Hadi gidip başka sözlükte bizi kötülüyorsun, bu tek başına yeter ama oraya buraya şikayet etmek falan af fe di le mez...
Yani bu dediğimiz hayvanların bile doğaya katkısı vardır.
Onlara da haksızlık ediyor olabiliriz.
Onlara da haksızlık ediyor olabiliriz.
bok sineği daha çok yakışıyor bence. onu da kovalarsın kovalarsın gitmez ya en sonunda yumruğu vurup ezmen gerekir. aynısı.
Boşuna hamam böceği demiyorum.
Şu sıcak ve samimi aile ortamını cimer’e şikayet etmek suretiyle bozmuş eski yazar. Yazık, çok yazık. Bin kere fake hesapla geldi sözlüğe ama artık yüzü kalmaz herhalde bir daha gelmeye. Bir de yani ben o ara çaylaktım, çocuğun cimer’e gidecek kadar psikolojisini bozmanız da hoş olmamış çocuklar.
çok ısrarcı bir çocuk. yönelimini sorgulamak bize yakışmaz ama aradığı koca ben değilim. meh meh meh
bunlar benim sorunlarımdan ziyade senin cinsel sorunların ve eğilimin nihoş. daha çok debelenme, iyice batma. meh meh meh
1.85 bodur ise yandık ki ne yandık.. acıkmayan adam neden yesin kardeşim acıkıyor ki yiyiyor. bu illa hasta olduğunu anlatmaz yemeyi seviyordur metobolizması hızlıdır vs vs vs.
ulan tipsiz, peltek ve cüce herif kendini 1.79 diye tanıtıyor. ahahahaha acıklı durumunu daha da acıklı hale sokma çük meraklısı nihoş. meh meh meh
Normal bir insan 8 saatte acıkır.
Kaynak: götüm...
Kaynak: götüm...
kardeşim 8 saatte acıkan insan fiziken ufak tefek insandır. hareket etmiyordur sabahtan akşama ekran başında oturuyordur misal. bizim boyumuz uzun ve boy ile doğru orantılı fiziki özelliklerimiz var. dolayısı ile bizim ebatlarımızdaki adamlara 8 saatte bir yemek yedirmeye kalkarsan ölür.
bu bilgileri size kim veriyor lan çok merak ediyorum. çabuk acıkan adam kesin şeker hastası imiş şeker yok tansiyon yok çok şükür. ben de 3 saatte bir acıkırım mesela arada sebze meyve yerim kahve içerim bastırmak için. şu atv de show tv de gündüz kuşağı izleyip merdiven altı doktorlardan, ilahiyatçılardan, psikologlardan abuk subuk bilgiler almaktan vazgeçin artık..
bu bilgileri size kim veriyor lan çok merak ediyorum. çabuk acıkan adam kesin şeker hastası imiş şeker yok tansiyon yok çok şükür. ben de 3 saatte bir acıkırım mesela arada sebze meyve yerim kahve içerim bastırmak için. şu atv de show tv de gündüz kuşağı izleyip merdiven altı doktorlardan, ilahiyatçılardan, psikologlardan abuk subuk bilgiler almaktan vazgeçin artık..
çorba tok tutmuyor demekten şeker hastalığı teşhisi koyman? sen sağlık bakanı mısın? ne yapacaksın benim sağlığımı? meh meh meh
açıkça söyle oğlum çük meraklısı olduğunu, hastalık vs. bahane etme. biz yargılamayız seni, eğilim artık herkesin malumu zaten. meh meh meh
açıkça söyle oğlum çük meraklısı olduğunu, hastalık vs. bahane etme. biz yargılamayız seni, eğilim artık herkesin malumu zaten. meh meh meh
olm bu adam bana, gladiator filmindeki commodus ya da the green mile filmindeki percy wetmore karakterlerini anımsatıyor nedense. o derece sevilmiyor.
şekeri sen götünden uydurdun zaten de, çük merakın ulu orta herkesin önünde. git eğilimi kendine uygun birini bul da o ilgilensin senle diyorum. homoseksüel ihtiyaçlarını ben gidermeyeceğim. allah allah diye gezip gey olman da allahla senin aranda tabi, bizi bağlamaz. meh meh meh
oğlum gocu'nun çükü de, gocu'nun çükü diye geziyorsun, ben de ağzından düşsün(ne düşsün?) diye şey yaptım, sinirlenme hemen. meh meh meh
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar