bugün
- beyazsemsiyeliyabanci47
- günaydın şarkısı3
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz10
- togg'a lpg taktırmak4
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi5
- yorgun mermi26
- aziz yıldırım13
- bugün mükemmel bir gün olacak2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- 7 haziran 2026 türkiye venezuela maçı2
- gammazlama yapmamak13
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- haysenin1212
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak4
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- gina carano13
- heyt bea3
- aşık olmak9
- satranç haram yasaklansın7
- bu köyden olsam ne olacak8
- kızının düğününde oynayan baba5
- taylor sands3
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- 8 haziran 20262
- yapay zeka moderatörü15
- en gey özelliğiniz15
- sözlükteki deliler3
- anın görüntüsü21
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- katatespizartmasi15
- çağrı isimli yazar4
- kabalcı3
- sözlükteki vatan hainleri4
- uysaljakoben31
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- omurgasız tekerlek5
- yaz geceleri4
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- buddy dude17
gülmek ona çok yakışıyor sözlük.
- hanimiş benim tırtılım
- hanimiş benim sincabım
- vay ğoçum benim.
- hanimiş benim tırtılım
- hanimiş benim sincabım
- vay ğoçum benim.
istanbulun fakiri *
an itibarıyla, mavi jojoba tanesidir. mavi mavi tanecikleri var bunun.
edit: nickaltındaki 31. entariyi girmek benim için tarifi mümkün olmayan bir şereftir dostum.
edit 2: "eksileyen godoş, sana ne lan benim arkadaşımla aramdaki muhabbetten? siktir git sinirliyim zaten çakarım suratına" şeklinde tepki verdiğim hadisedir aynı zamanda.
(bkz: format dahilinde adam bıçaklamak)
edit: nickaltındaki 31. entariyi girmek benim için tarifi mümkün olmayan bir şereftir dostum.
edit 2: "eksileyen godoş, sana ne lan benim arkadaşımla aramdaki muhabbetten? siktir git sinirliyim zaten çakarım suratına" şeklinde tepki verdiğim hadisedir aynı zamanda.
(bkz: format dahilinde adam bıçaklamak)
#11579418 bizim ekipten bir ayin üyesi. yoklamaya dahildir.
birkaç gündür gece 3teki sigara zirvesinde dumansız takılan yazar. oğlum hem zirvenin asil üyelerindensin hem de her gece sigara paketini çektirip geliyorsun. bana hiç atar yapma, bundan sonra gece 03:00 a bi dal sigaraylan girecen, yoksa gene izmarit iç derim.
birkaç gündür değildir. sadece bugün sigarasını 3 te yakamamıştır ve bu konuda çok üzgündür.
böyle puşt gibin iğne gibin bir şey.
(bkz: emektar)
bu gece arazidir. Nirdesin olum, izmarit toplamaya mı gittin?
kankalarını meseneğden engeller bu. izmariti dahi hak etmez.
bir arkadaşı 5 gün uyku uyumadan dayanmış. nic de o arkadaşına özenerek uyumayayım falan demiş. 30 saat sonunda da uykuya yenik düşmüş. bize gelen bilgi bu şekilde.
(bkz: sen insansın kanka hayvanlık sana göre değil)
(bkz: sen insansın kanka hayvanlık sana göre değil)
hayat şartlarını yediğim yazar kardeşimdir. üç gün yokum, ayinleri ona emanet ediyorum. brell reisin sağ koludur, buradan alenen aktarıyorum. en ufak yanlışında tez "başı" uçurula. elveda deme bana kanka.
hoşçakal nic dokularımız uyuşmadı...
hoşçakal nic dokularımız uyuşmadı...
an itibarıyla stabildir.
Yanlış anlaşılmaması gereken yazardır. Zira komik olabiliyor.
(bkz: #10667330) mükemmel tespitiyle dikkatimi çeken yazardır. tanımak isterim kendisini.
edit: buna eksi veren yazara bir vibratör hediye edeceğim kendisini belli etmesi yeterli.
edit: buna eksi veren yazara bir vibratör hediye edeceğim kendisini belli etmesi yeterli.
(bkz: #12141474) düz mantık insana hiç bir şey kaybettirmez insanıdır. tanımak isterim kendilerini.
uludağ sözlük'te tanışmış olduğum bir yazardır. eksik olmasın ısrarıma dayanamayıp özel mesaj atmış ve sevaba girmiştir. oldukça düzgün bir karakteri olduğunu daha ilk mesajından anladım. çok harika bir insansın seninle dostluğumuz ölene kadar sürer süreyyam. prenses süreyyam... bana yalnızca 2 mesaj atarak dostluğumu kazandın. sen ne beyefendi ne terbiyeli, ne kadar aşırı dereceli bir sevimli şeysin öyle. iyi ki tanımışım seni bugün. küçükken neden kaç yaşında değildin? ben hep kaç yaşımdaydım... sonsuz bölü sonsuz belirsizliğim, limit sonsuza giderken biricik sevdiceğim, kardeşim benim. 2 mesaja rağmen 3.yü bekliyorum... kilitlendim şuan monitör karşısında. klavyem sende tutuklu kaldı, kendi hayatından çaldı, yedi cihan dolaştı, bana mısın demeyor amısına koyim.
edit: ironiden anlamayan nesil sana sesleniyorum, topsun olum.
edit: ironiden anlamayan nesil sana sesleniyorum, topsun olum.
derin bir araştırma yaptım hakkında ve üniversitede arkadaşlarının, "damarlı" lakabını taktığını öğrendim. bence dostluğumuzu gözden geçirmeliyiz. benim biraz zamana ihtiyacım var kardeşim kusuruma bakma...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar