sükutu hayal şarkısı güzeldir.şimdilerse tsm eserlere merak salmıştır.
sükutu hayal adlı şarkısı güzeldir.
mühürlü kaderim gibi tadından yenmez şarkının sahibidir.
sükutu hayal.
kimseye etmem şikayeti belki milyon kişi okumuştur, okuyacaktır ya onun sesinden dinlemek gibi olur mu ki hiç?

sesini sonsuza dek dinleyebilirim, öyle güzel.

https://www.youtube.com/w...mbedded&v=tQcqNZV9Q-U
sükut-u hayal muhteşemdir.
dinledikçe dinlettiren müthiş sanatçıdır. hele de mavi.
'' alışamadım bir türlü sığlara, benim yolum derinlere derinler mavidir.''
gerçek adı nevzat doğansoy olan sanatçı.
rakıyla dinlenecek insan.
canlı performansıyla coşturan mükemmel insan.
sen gibi adlı şarkısını bugün üst üste 5-6 defa dinlediğim kaliteli rock,pop sanatçısı.
bu adamın ismini ''niiüüw'' diye okuyanı görmüştüm. o gün bugündür nev diyemiyorum.
ufakken ufacıkken, içim dolu turşucukken mühürlü kaderim ile tanışılan, belki bebe yaşlarımda sigaraya başlatan; daha sonra benmişim diyen, susma diyen, zor diyen, sen gibi diyen; yaklaşık son yıldır da aslan sütüyle edi ile büdü gibi olan, türk sanat müziği coverlarından oluşan, tepeden tırnağa her parçası istisnasız şahane bir nev i alaturka ile beni benden komple alandır.
bu akşam beyazın programında sesi her ne kadar çok iyi çıkmasa da genelde şarkıları,sesi,kendisi sevilen, beğenilen adam.
bir kez detone oldu diye saldırılan sanatçıdır. hacı yazın youtube'a, fizy'e dinleyin bakalım sevmekten kim usanır'ı bu adamdan, ondan sonra konuşalım.
zor, susma, sen gibi, efkarlıyım, kelebek ve niceleri şarkıların sahibi; olan canlı performansına hayran bırakan muhteşem insandır.
bu sesle bu kadar ünlü olmuş olması gerçekten tek kelimeyle mucizedir.
an itibariyle bülent ersoy'un telefon bağlantısını yavuz seçkin şakası zanneden sonradansa bu düşünceden vazgeçen şarkıcı. ayrıca heralde detone oldu. http://s14.directupload.n...mages/120204/ljnturbj.swf
rockı rok şeklinde okuyan sanatçı.
pop ve rock şarkılar söyleyen sanatçı.
beyaz show'da resmen batırdı. yıllardır dinlediğim adam bu olamaz, çok şaşırtıcı. ve şuan yayına bülent ablamız katıldı. fırçalayacak ben söyleyeyim. *

edit: yanılmadım. bülent apla yerin dibine soktu nev'i. yazık oldu.
Evlenilesi adam.
Su anda beyaz show'dadır.
bu akşam beyaz 'ın şovuna konuk olmuş olan sanatçı. biraz çökmüş gibiydi, ama her zamanki gibi sempatikti ve zevkle dinleniyordu.
1-2 tane parçası fena halde gary moore'un parçalarına benzeyen insandır, ha benim gözümde gary mooreun yanına bile yaklaşamaz.
© copyright 2005 - 2026