bugün
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek12
- en çok kullandığınız ağrı kesici7
- hababam sınıfı semra hoca6
- sarı yeleli aslan trump5
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- kendi kendine konuşmak5
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı3
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- yaz günü bira içmek4
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- zallın fake hesabı var mı9
- en gey özelliğiniz14
- ben bir hata yaptım4
- anın görüntüsü20
- tüm zamanların en iyi kadrosuna sahip takımı2
- dinciler4
- mor semsiyeli yabanci21
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- gocu26
- siyah araba3
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat3
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- terör devleti3
- dönerci isim önerileri4
- 95b vs 85d2
- siz hepiniz biz türkiye marşı4
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı4
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- ben geldim naneler6
- aşk4
- clydeless bonnie6
- oralı olmayan yazarlar4
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- hemcinslerle istihza veya şiddet yoluyle iletişim3
- açık kahverengi araba2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- pit102
- chp'nin hali ne olacak49
- dünyanın en çileli coğrafyaları2
- kuşkulu randevuevine girmek2
- kokuşmuş bilgeliğin okları2
- silivri belediyesi ne operasyon5
- kürtçü şımarıklığı3
- kutsal suyla dolu ummanda yüzmek2
- zeus büstünün münhal gözleri2
türkiye'de devlet kurumlarında bile orospu anlamında kullanılan isim. hayatımda tanıdığım, sevdiğim en namuslu kızın ismidir aynı zamanda. bunu sözlüğe yazmanın hiç bir mantığı yok biliyorum ama maksat kitlelere kapak dağıtmak. belki birine 10000 tl çıkar.
(bkz: pepsi yaşatır seni)
(bkz: pepsi yaşatır seni)
yanilmiyorsam rusyada cokca kullanilan bir insan evladi ismi. ancak insanimiz maalesef bunu farkli algilamistir. rus kokenli bir arkadas konu ile ilgili olarak: "durum ne olursa olsun, ayse veya fatma isminin herhangi bir ulkede orospu anlamina gelmesini nasil karsilardiniz?" diye sormustu bir keresinde. tamamen midem bulanmisti o an. buyuk hata yapiyoruz...
Dört alımlı Rus genç kızdan oluşan Şpilki(Tokalar) adlı grubun zampara bir Türke yazdığı 'Sam ti Nataşa' (Nataşa Sensin)isimli şarkı rusya'da hit olmuştur.
(bkz: natasha)
türkiyede orospu, ülkesinde ayşe, fatma, hayriye gibi isme sahip kızlardır. yani sonuç olarak oranın ayşe'si, fatma'sı burda fahişe olabiliyorsa, ne mutlu rus'um diyene.
rusya'da sık kullanılan isimlerden biri.
zannımca türkiye'de fuhuş operasyonunda yakalanan ve kayıtlara geçen ilk rus kadının adıdır. Yoksa neden rus kadınlarının tamamını tanımlamak için kullanılan bir isim-ifade olsun.
Antalya civarında Rus bayanları tanımlamak için kullanılan isimdir. Bazen Olga'da kullanılır.
rus gelinlerinden, kızlarından, ninelerinden, analarından, bacılarından birisidir efendim.
olganın bacısı.
ne zaman birine nataşa deseniz karşı tarafta özellikle de türkse gülme belirtileri başgösterir.
türkiyeye fuhuş yapmak için gelen başta rus kızları olmak üzere slav kökenli kızlara verilen isim. bunun nedeni 90lı yıllarda yakalanan ilk hayat kadınının isminin nataşa olmasıymış. özellikle 90lı yıllarda rusya, ukrayna, moldova gibi ülkelerden çok sayıda kadın türkiyeye fuhuş yapmak için gelince türkiyedeki birçok insanın gözünde slav kökenli kadınlar "nataşa" yani "yollu" olarak görüldü. halen durum öyle. "nataşa" akımı eskisi gibi yaygın olmasa da halen birçok insanın aklına ukraynalı, rus deyince "nataşa" geliyor. "nataşa" adı verilen kadınlar 90lı yıllarda (o zamanlar çocuktum) karadeniz`de birçok yuvanın yıkılmasına neden olmuş. kocalarını rus kadınlarına kaptıran karadenizli kadınlar devletten yardım bile istemiş.
osmanlı zamanında horoşo, cumhuriyet zamanında nataşa...
https://www.youtube.com/watch?v=aVP-EkbfXb0&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=aVP-EkbfXb0&t=1s
rus coğrafyasına ait kadın ismi.
90'lı yıllarda sovyetler Birliği dağıldıktan sonra o ülkelerden fuhuş için gelen kadınlara yönelik bu isim, türk insanı tarafından hayat kadını anlamına karşılık kullanıldı.
90'lı yıllarda sovyetler Birliği dağıldıktan sonra o ülkelerden fuhuş için gelen kadınlara yönelik bu isim, türk insanı tarafından hayat kadını anlamına karşılık kullanıldı.
savaş ve barış romanıyla meşhur olmuş olabilecek hatun ismi. Romanda nataşa'ya sarkmayan delikanlı kalmadı resmen. Hatun da tam süt bu arada, o kadar ki, filmini yaptıklarında rolü audrey hepburn'e vermişler...
güncel Önemli Başlıklar