bugün
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- deniz göktaş33
- uyuşturucuyu bırakmak3
- sözlüğün mal dolması9
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar12
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- uludağ sözlük bir ailedir6
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- diamond bosphorus13
- ciddi ciddi aşure seven insan7
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- erectoton7
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- gizli artı vermek7
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- mutlu yaşamın sırrı2
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- seninle şöyle böyle olabilirdik2
- sıcaktan kilo vermek3
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- yine geliyorum yilanoglu4
- dona kara sinek kaçması2
- togg limuzin2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- ona bir şey söyle9
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- tai lung30
- opel grandland2
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
seni namaza goturmeyen iman, cennet'e nasil gotursun?
insana sorulacak ilk sorulardan.
namazını layıkıyla kıldın mı.
bu soruya yüce yaratanın istediği şekilde cevap verirsen şayet sonraki sorular allah'ın izniyle kolayca geçilecektir.
namazını layıkıyla kıldın mı.
bu soruya yüce yaratanın istediği şekilde cevap verirsen şayet sonraki sorular allah'ın izniyle kolayca geçilecektir.
baş, ana, aşırı önemli ibadet.
allah'ın huzuruna öyle namaz kılmış müslümanlar çıkacak ki donup kalacaklar. hayatı boyunca namaz kılmış ama birisi bile kabul görmemiş müslümanlar!!
allah'ım sen bu duruma düşen müslümanlardan eyleme bizi. bu ne yüz kızartıcı bir haldir. akıllı başlı samimi bir şekilde farkında olarak namazlarımızı ifa etmeyi nasip eyle.
allah'ın huzuruna öyle namaz kılmış müslümanlar çıkacak ki donup kalacaklar. hayatı boyunca namaz kılmış ama birisi bile kabul görmemiş müslümanlar!!
allah'ım sen bu duruma düşen müslümanlardan eyleme bizi. bu ne yüz kızartıcı bir haldir. akıllı başlı samimi bir şekilde farkında olarak namazlarımızı ifa etmeyi nasip eyle.
her iman sahibi kişinin yükümlü olduğu ibadet.
dostlar. müslüman dostlar. çok önemli. keşke askıda durabilse namaz başlığı. her gün görebilmek için. gözümüze girmesi için.
bakın nasıl bir şey biliyor musunuz. namaz ımm yani nasıl anlatmalıyım bilemiyorum. namaz adeta cennetin anahtarıdır. müslüman kişi bunu düşünerek samimi bir şekilde namazını kılmalı. bakın namaz yoksa hayatınızda yarın öbür gün hesap gününde mülakatta kalacaksınız. çok basittir. allah'ın bu kadar önemle durduğu konuyu lütfen bizde kale alalım. bilet diyorum ya. namaz yoksa işimiz çok zor arkadaşlar. namaz namaz namaz. kılmak mı istemiyorsun, zor mu geliyor. çabala kardeşim. istemeye istemeye mi kılıyorsun. aynen öyle devam et. çünkü başka şansın yok. nefsine alıştırmaya çalış. böyle böyle alışacaksındır. yapacak hiçbir şey yok. allah'dan yardım iste. açık açık söyle.
allah'ım ben bu ibadet ile yükümlüyüm. senden rica ediyorum allah'ım beni bu ibadete kavuştur, nefsimi bu konuda ehlileştir. namazsızlıktan sana sığınırım allah'ım. evet itiraf ediyorum zor geliyor rabbim. lakin sorumluluğumun farkındayım. ey merhametli rabbim. bana yardım et elimi bırakma. sen bırakırsan şayet kim tutar elimden. beni namazla ödüllendir allah'ım.
bakın namaz mazereti olmayan bir ibadettir. lütfen bunu unutmayalım. ölüm ve delilik yani aklı kullanamama durumları hariç hiçbir şekilde namaz terk edilmez. namazı anlamak çok önemli. namazın ehemmiyetini anlamak. peygamber efendimiz şöyle buyuruyor:
kiminle konuştuğunuzu bilseydiniz namazdan hiç ayrılmazdınız.
allah özellikle bu konuda yardımcımız olsun.
dostlar. müslüman dostlar. çok önemli. keşke askıda durabilse namaz başlığı. her gün görebilmek için. gözümüze girmesi için.
bakın nasıl bir şey biliyor musunuz. namaz ımm yani nasıl anlatmalıyım bilemiyorum. namaz adeta cennetin anahtarıdır. müslüman kişi bunu düşünerek samimi bir şekilde namazını kılmalı. bakın namaz yoksa hayatınızda yarın öbür gün hesap gününde mülakatta kalacaksınız. çok basittir. allah'ın bu kadar önemle durduğu konuyu lütfen bizde kale alalım. bilet diyorum ya. namaz yoksa işimiz çok zor arkadaşlar. namaz namaz namaz. kılmak mı istemiyorsun, zor mu geliyor. çabala kardeşim. istemeye istemeye mi kılıyorsun. aynen öyle devam et. çünkü başka şansın yok. nefsine alıştırmaya çalış. böyle böyle alışacaksındır. yapacak hiçbir şey yok. allah'dan yardım iste. açık açık söyle.
allah'ım ben bu ibadet ile yükümlüyüm. senden rica ediyorum allah'ım beni bu ibadete kavuştur, nefsimi bu konuda ehlileştir. namazsızlıktan sana sığınırım allah'ım. evet itiraf ediyorum zor geliyor rabbim. lakin sorumluluğumun farkındayım. ey merhametli rabbim. bana yardım et elimi bırakma. sen bırakırsan şayet kim tutar elimden. beni namazla ödüllendir allah'ım.
bakın namaz mazereti olmayan bir ibadettir. lütfen bunu unutmayalım. ölüm ve delilik yani aklı kullanamama durumları hariç hiçbir şekilde namaz terk edilmez. namazı anlamak çok önemli. namazın ehemmiyetini anlamak. peygamber efendimiz şöyle buyuruyor:
kiminle konuştuğunuzu bilseydiniz namazdan hiç ayrılmazdınız.
allah özellikle bu konuda yardımcımız olsun.
namaz kılıp da günlük hayatınız da saçma sapan davranışlar yapıyorsanız namazınızı bir gözden geçirin derim.
haftada 2-3 defa başladığım ibadet. arada bir kılayım düşüncesi de yok ama öyle oluyor.
bir ara müsluman bir arkadaşımla cuma namazına gitmiştim. doğrudur, namaz kılınca üstümdeki bütün yükün kalktığını ve rahatladığımı hissettim, ama bu durumun psikolojik bir rahatlamadan ve "cemaatle bir arada olma hissi"nden başka bir şey olmadığını düşünüyorum.
zannederim dünya hayatında bize verilen, bahşedilen en güzel ibadet..
insanı insan olduğunu hatırlatır efendim.
allah kabul eyleye..
insanı insan olduğunu hatırlatır efendim.
allah kabul eyleye..
insanı arındıran,kalbi canlandıran,kişiyi rabbine ulaştıran eylemin adı.ama tadı tarifsiz.
yakınlaşmanın adıdır. gerçek aşka. hakkıyla bilinciyle kılındığında insanı dünyanın ton ağırlığından uzaklaştırır.
tersten oku zaman. ve cemaatin gazetesi. muhammed de mi paralel lan yoksa.
en güzel sevgilidir .Değerini bilmek gerek herkes gider ama o sizinle kalır .
abdest alıyorlar, kıyama duruyorlar, rükuya gidiyorlar, secdeye varıyorlar ve amerika'yı seviyorlar...
dinin direğidir.imandan sonraki en büyük hakikattir. kılanlara selam olsun. kılmayanlarada allah en kısa zamanda kılmayı nasip etsin.
Dinin direği, ikame eden dinini ayakta tutar, terkeden yıkar.
OFF TATAVA YAPMA KıL GEÇ YA...
müminin miracıdır.
herkes beş vakti adam gibi kılmayı başaramaz.
herkes beş vakti adam gibi kılmayı başaramaz.
şu dünya hayatının en önemli iş görev senaryosu bu olmazsa sonu kötü olur insanların .
Dinin direği diyorlar amma bilemeycem. Kılmayanlar kazana atılıp cinsel organları kesilip ağzına verilecek diyorlardı. Hah.
kişi ile şirk ve küfür arasında perdedir. namazı terkeden o perdeyi yıkar.
ne buyuk nimetsin...
kiyam sen'de
kiraat sen'de
ruku sen'de
secde sen'de
aşk sen'de
aşık sen'de
vuslat sen'de
huzur sen'de...
kiyam sen'de
kiraat sen'de
ruku sen'de
secde sen'de
aşk sen'de
aşık sen'de
vuslat sen'de
huzur sen'de...
insanın tekbirle bütün dünyayı arkasına atıp kendisini yaratan Allah'ın huzurunda huşuyla durup ona yönelmesidir.Tam anlamaıyla kılınan namaz kulu kötülüklerden alıkoyar.
çok kıldığım söylenemez ama kıldığımda inanılmaz rahatlıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar