bugün
- hewal ebo13
- gürcistan8
- kendine bir öğüt ver7
- kuran da namaz yok16
- bursa vs edirne4
- ısparta simidi8
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi5
- ateistlerin temel hatası7
- usualsuspects bırak bu ayakları3
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- ben ıspartada yaşıyorum4
- en iyi simit hangi şehirdedir8
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları7
- cezayir2
- en sevilmeyen yazar4
- bir kürdistancı dostu olarak usualsuspects2
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum6
- erdal beşikçioğlu6
- z kuşağı7
- grup sexte sevgilisine sert davranan adamı öldürdü7
- simit ile gevrek arasındaki farklar10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- eski üst segment mi yoksa yeni alt segment mi2
- sözlük yazarlarının saatleri15
- bir geçmiş olsun alırım artık4
- bursa vs diyarbakır2
- vizontele 3 akp nin yolu3
- bursa vs rize2
- sırrı süreyya önder2
- kadınlar arası rekabet7
- kadınlara alınabilecek hediyeler6
- mülkiyetçi aşk2
- hangi manifest kızısın3
- velvet19
- tügva'ya soruşturma açılması2
- 11 nisan 2027 amedspor galatasaray maçı3
- instagram6
- kadın kadının destekçidir5
- nissan navara2
- luluksuluk3
- etimesgut belediyesi ne yolsuzluk operasyonu4
- eren kaşıkçı10
- iyi kötü çirkin2
- true çaylak olunca sözlükte kalite artıyor3
- ege üniversitesi vs dokuz eylül üniversitesi4
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi10
- kağıt2
- çorum kalesi4
- katates ve gocu6
- arkadaşlar geri geldim3
izlenecek bir maç olduğu zaman ilk girilen, peer to peer formatında çalışan site.sadece fenerbahçeli taraftarların yayın yapması sebebiyle beşiktaş ve galatasaraylılar ağızları açık havaya bakmaktadır.*
an itibariyle "siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir" uyarısı veren sitedir.
erisimin engellendigini gorunce kahroldugum sitedir. ama bulucaz bi yolunu bakalim. sopcaste de kilit vuramazlar ya.
http://browseatwork.com/n...00000A/http/www.myp2p.eu/
linkinden giriniz. Her seferinde korsan jack icin tesekkur ediniz, bahşiş atınız.
linkinden giriniz. Her seferinde korsan jack icin tesekkur ediniz, bahşiş atınız.
(bkz: antiban)
paylaşmayı bilmeyen türk insanının, myp2p.eu forumlarının amına koyması sebebi ile artık ana sayfadaki maç listesinde türkiye 'de yapılan hiçbir maçı göstermeyen güzide oluşum. maçlar forumlarda gösteriliyor, genelde dandik bir maç olsa bile 150-200 mesaj atılıyor. bu mesajların yarısından çoğunun içinde de orospu çocuğu kelimesi geçiyor.
dehşet ül vahşet pitupi sitesi. iyi bir internetiniz varsa, gece basketball forumunda yaklaşık 2 dakikada bir verilen nba com pass ları sayesinde, hatırı sayılır derecede yüksek bir çözünürlükle her maçı izleyebiliyorsunuz. allah emeği geçen herkesten razı olsun. emeğe saygı dostum, +rep.
avrupa kupası maçlarında d smart a küfürler saydırıp, link bekleyen arkadaşlara önerdiğim site. engelli bir site olmasına rağmen dnslerin değiştirilmesi yardımıyla açılmaktadır.
maç izlemek isteyen genç bünyelere ilaç gibi gelen sitedir .
link link diye böğüren futbolsever yazarlarımızın bir göz atması gereken süper ötesi sitedir.
yalan olmuş sitedir. domain değişikliğine gitmişlerdir ama yeni sitelerinde de bir bok çalışmamaktadır.
amk salakları ligler başlarken mi yapılır bu değişiklik! yap onu tatilde sen de küfür yeme annen de küfür yemesin!
amk salakları ligler başlarken mi yapılır bu değişiklik! yap onu tatilde sen de küfür yeme annen de küfür yemesin!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar