bugün

/114
teorik olarak hiç bir çıkışın kalmadığı anda,mucizelere inanmaktır.
ilacı olsa bağımlısı olunabilecek duygu.
aslında yok bir şey. tamamen kafamızda tasarladığımız saçmlalık.
Tamamen kişinin elinde olan bir kavramdır. o anki psikoloji vs. saçmalık kendi düşünceleri ile yarattığı gözlükten heryeri rengarenk görebilir kişi... (Bkz: ben : )
karşındaki insanın içten bir gülümsemesi ve senin o gülümsemeye anlam yüklerek sende oluşan bir duygudur .
"Mutlu olmaya meyilli ruh halidir." diye bi'şey okumuştum. Harbiden de öyledir. An gelir okyanusta av filminde ağladığımı bilirim. Olmayınca olmuyor.
bir zülfü livaneli kitabı, ayrıca filmi de çekilmiştir.
ne yemek yapsam diye düşünürken arkadaşın arayıp birlikte yemek yesek demesidir mutluluk.
biz üç arkadaşız. mutluluk, aci, ben hergün saklambaç oynuyoruz. mutluluk hep mızıkçı, saklanıyor bizden. bazen ben ebe oluyorum, acıyı buluyorum. bazen acı beni buluyor, saklandığım yerden. bazen mutluluğu buldum zannediyorum. çanak çömlek patladı diyor acı saklandığı yerden. gün bitmek üzere ama... mutluluk hala ortada yok! ve bugünde gelmeye hiç niyeti yok...
http://tinyurl.com/6pp2vzd
anne karnında daha hayat bulmamış bir bebeğin özlemle beklenen hayat dolu ilk kalp atışı duyulduğunda, o karanlık odadakilerin hiç birini önemsemeden hıçkıra hıçkıra ağlayıp içinden adaklar adadığın andır. 'baba' bir mutluluktur.
en sevdiklerin ve sadece onlarla sen... shahruk
bünyende taşıdığın an fark edilemeyen, gittikten çok vakit sonra anımsanan bir garip insanlık amacı. "mutluymuşum" deriz de o an ayrımsayamamak en sıkıcı gerçeğidir kovalamacanın.
mutlu bir yalnızlık, mutsuz bir beraberlikten iyidir dostlarım.
yaşama sevinciyle paralel doğrultuda artan veya azalan duygudur.
insan mutlu olunca hiçbir şey umrunda olmuyor be azizim.
insan mutluyken sözlüğe girince de mutluluk kalmıyor çoğu zaman.
son zamanlarda bana uğramayan şey.*
sevdiğin insanın ellerini tutmaktır.

tutmak-tı..
mutsuz olmayı istememek için bir sebeptir.
mutluluk bir duygunun adıdır. duygular nadiren anlaşılır. bir anda çabucak unutulur ve hiç hatırlanmaz ve ayrıca tamamen saçmadırlar
(bkz: usain bolt)
gelir gelmez ceee diyip kaçmaktan hoşlanan duygu.
nasıl bir şey olduğunu en çok öğrenmek istediğim duygu.
görsel
gelip de kalmayan, gidip de dönmeyen, sövüp de sevmeyen şey.
muhabbet kuşunun nefes alışını hissetmek.
© copyright 2005 - 2026