bugün
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- sözlük kızlarının ayak falları7
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam3
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- sözlük kızlarının kombileri7
- erkek olmanın çok zor olması3
- ben aslında kızım7
- coco star2
- ctrlx abla12
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- fransız arabaları2
- en köylü özelliğiniz3
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- oytunkaran'ı özlemek6
- kadın çalışana kızıp kafeyi dağıtan maganda2
- tecavüze ceza önerisi3
- antipanik8
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi2
- o son birayı içmek5
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- mahallenin muhtarları çaydanlık2
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- yılan hikayesi erkan2
- ktç'nin beni açık oylaması2
- gocu31
- kitap okuyan erkek9
- nervio abla6
- cilgincapkin7
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- benim liderim özgür özel dir3
- beş büyük kişilik özelliği3
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- kolye4
- galatasaray4
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- rastgele diyalog etkileşimi2
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
Bir kaç fotoğrafa bakıp bir anlık gülümseme anıdır kimi zaman.
Çoğu insanın aradığı fakat bi türlü bulamadığı duygu.
mutluluk
şimdi yüreğimde sen olacaksın,
ne uzaklık,
ne zorunlu ayrılık gelir aklıma,
düşün geceler uzun ve ben varım,
düşün güneş teninde sıcak
bilki ben varım,
farzet hava soğuk ben varım
elinde, omuzunda,yüreginde
mutluluk ele avuca sığmaz
küçük bir çocuk
büyürken öğrenir sevmeyi
sen benim mutluluğumsun
büyüyeceğim seninle
beni ben yapan degerler
ormanın paylaşımı doğayı
okyanusun kucak açması yaşama
evrenin varolması içinde tüm varlığıyla
ve sevgim,sevdam,özlemim...
mutluluk
sen içinde var olmasını istediğin sürece
ve yanında hissettiğin sürece sevdiğini
mutluluk
kadrajında resimlerin tüm renkleriyle
mutluluk
dökülüyor dizelere
içinden geldiği gibi
'merhaba','günaydın,derken bile
(bkz: bir şiirleri)
şimdi yüreğimde sen olacaksın,
ne uzaklık,
ne zorunlu ayrılık gelir aklıma,
düşün geceler uzun ve ben varım,
düşün güneş teninde sıcak
bilki ben varım,
farzet hava soğuk ben varım
elinde, omuzunda,yüreginde
mutluluk ele avuca sığmaz
küçük bir çocuk
büyürken öğrenir sevmeyi
sen benim mutluluğumsun
büyüyeceğim seninle
beni ben yapan degerler
ormanın paylaşımı doğayı
okyanusun kucak açması yaşama
evrenin varolması içinde tüm varlığıyla
ve sevgim,sevdam,özlemim...
mutluluk
sen içinde var olmasını istediğin sürece
ve yanında hissettiğin sürece sevdiğini
mutluluk
kadrajında resimlerin tüm renkleriyle
mutluluk
dökülüyor dizelere
içinden geldiği gibi
'merhaba','günaydın,derken bile
(bkz: bir şiirleri)
00 kişi bir seminerdeydi. Birden konuşmacı durdu ve bir grup çalışması yapmaya karar verdi. Herkese bir balon vererek başladı. Herkes gazlı kalemle balonuna adını yazmalıydı. Sonra bütün balonlar toplandı ve bir odaya kapatıldı.
Katılımcılar odaya alındı ve 5 dakika içinde üzerine isimlerini yazdıkları balonu bulmaları söylendi. Herkes deli gibi kendi adını aramaya başladı, insanlar çarpıştılar, bir birlerini ittirdiler, tamamen bir kaos ortamı oluştu.
5 dakikanın sonunda kimse kendi balonunu bulamamıştı.
Konuşmacı bu sefer herkesin bir balon almasını ve üzerinde adı yazan kişiye o balonu vermesini söyledi. Bir kaç dakika içinde herkes kendi balonuna kavuşmuştu.
Konuşmacı dedi ki: "Yaşamımızda bunu görüyoruz. Herkes deli gibi mutluluğu arıyor ve nerede olduğunu bilmiyor. Bizim mutluluğumuz başkalarının mutluluğunda gizlidir. Onlara mutluluk verin; sizinki size gelir. Ve insanların yaşam amacı da budur...mutluluğun peşinden gitmek."
Katılımcılar odaya alındı ve 5 dakika içinde üzerine isimlerini yazdıkları balonu bulmaları söylendi. Herkes deli gibi kendi adını aramaya başladı, insanlar çarpıştılar, bir birlerini ittirdiler, tamamen bir kaos ortamı oluştu.
5 dakikanın sonunda kimse kendi balonunu bulamamıştı.
Konuşmacı bu sefer herkesin bir balon almasını ve üzerinde adı yazan kişiye o balonu vermesini söyledi. Bir kaç dakika içinde herkes kendi balonuna kavuşmuştu.
Konuşmacı dedi ki: "Yaşamımızda bunu görüyoruz. Herkes deli gibi mutluluğu arıyor ve nerede olduğunu bilmiyor. Bizim mutluluğumuz başkalarının mutluluğunda gizlidir. Onlara mutluluk verin; sizinki size gelir. Ve insanların yaşam amacı da budur...mutluluğun peşinden gitmek."
Eğer çok fazla paranız yoksa formülü tektir:
insan ilişkileri. aile-eş-dost-iş çevresiyle insan ilişkileri. Başka yolu yok..
insan ilişkileri. aile-eş-dost-iş çevresiyle insan ilişkileri. Başka yolu yok..
Özgü Namal'ın baş rol aldığı defalarca izlenebilecek, bir kadına töre adına neler yapılabileceğini acı bir şekilde anlatan dram filmidir.
Sevilen ile yapılan her türlü eylem sonucu ortaya çıkan bi enerji gibi bişe.
paraya doymayan ve makineleşen insan için çok yüksek maliyetli hatta imkansız olmasına rağmen çok ucuzdur aslında. günümüzde savaşlarla kirlettiğimiz ve vicdanen reddettiğimiz mutluluk 1 tl.'ye sağlanabilir, hem mutlu olan hem de mutlu eden açısından.
sabah işe giderken, bol sıfırlı kağıt parçasına mal olan lüks arabanın camına tıklayan çocuğa küfretmek yerine, bir lira yada bir şeker vermekle başlarsan güne, o çocuğun minik parmaklarının arasında kocaman duran bir liranın yaşattığı sahici mutluluğun seni ısıttığını hissedersin gün bitene dek. gün bitip işten eve döndükten sonra çocuğunun ipek saçlarını okşarken, belki de bir daha asla başı senin çocuğun gibi okşanmayacak olan o yalın ayaklı çocuğu hatırlar ve çocuğuna sarılırken manen o kimsesiz çocuğu kucaklarsın. o ve onun gibi milyonlarca çocuğun hayatı için kaygılanırken sızlayan yüreğin, insan olmanın ve insan gibi hissetmenin verdiği huzurla ferahlar bir nebze..
sabah işe giderken, bol sıfırlı kağıt parçasına mal olan lüks arabanın camına tıklayan çocuğa küfretmek yerine, bir lira yada bir şeker vermekle başlarsan güne, o çocuğun minik parmaklarının arasında kocaman duran bir liranın yaşattığı sahici mutluluğun seni ısıttığını hissedersin gün bitene dek. gün bitip işten eve döndükten sonra çocuğunun ipek saçlarını okşarken, belki de bir daha asla başı senin çocuğun gibi okşanmayacak olan o yalın ayaklı çocuğu hatırlar ve çocuğuna sarılırken manen o kimsesiz çocuğu kucaklarsın. o ve onun gibi milyonlarca çocuğun hayatı için kaygılanırken sızlayan yüreğin, insan olmanın ve insan gibi hissetmenin verdiği huzurla ferahlar bir nebze..
Iki türlüdür:
Zafer ve cahillik.
Zafer ve cahillik.
sevdiğin insandan mesaj almaktır, hem de hiç beklemediğin bir zamanda.
Aristo'ya göre “Mutluluk, insan yaşamının biricik amacıdır. Hayatımız boyunca harcadığımız tüm çabalar mutlu olmak içindir ve mutluluk, ancak erdeme ve kusursuz bir karaktere ulaşarak yakalanabilir. Kişi ancak hayatının bütününü soylu bir biçimde yaşarsa mutlu olabilir.”
Bugün yaşadığıma inandığım duygu. Normalde sahile oturmuş ölüm, hayat çok anlamsız yeğen vs. muhabbeti dönüyodu sonra bianda bi çiş geldi ama öyle böyle değil. En yakın tuvalet de 10 dklik mesafe, yolumuz da yokuş yukarı. Aha kesin patlıyıcaz diyoruz sağa sola da çömemiyoz çünkü önde pek samimi olmadığımız bi arkadaş var. Sonra otostopa durdu bi araba orda biraz mutlu olduk ondan sonra gittik hunharca işedik. Bu da böyle bi anımdı ama size mutluluğun formülünü verdim, bişey değil.
sinirinizi bozan insanlardan uzak kaldıkça yakınlaştığınız duygu.
Zülfü Livaneli kitabıdır. 1 hafta kaldığım yerde bştazını okudum bulabilirsem alıp bitireceğim.
Sürekli peşimi bırakmayan ruh hali.
Entry yazabilecek iyi bir başlık bulmak.
sadece gülümsemesidir.. evet, gülümsemesi.. sarhoş eder resmen..
başkasını mutlu etmektir.
Sabah geç uyanmak ...
mutluluk en güzel şey. sürekli pozitif bir ruh hali falan. kuşlar ucuyo, hayat güzel
Uzun süre görüşme fırsatı bulamadıktan sonra görüştüğümde daha dün birlikteymişiz hissiyatını bana yaşatan insanlar mutluluktur.
tövbe edip sekiz şartı yerine getirip tarikat'a girdikten sonra yaşanan tarifsiz hissiyattır.
huzura nazaran anlık var olabilendir.
dolayısıyla peşinde olunması gereken şey mutluluktan ziyade huzurdur.
mutluluk zaten her daim köşe başı seni yakalar, sonra kaçar.
elinde durmasının mümkünatı olmayandır mutluluk.
dolayısıyla peşinde olunması gereken şey mutluluktan ziyade huzurdur.
mutluluk zaten her daim köşe başı seni yakalar, sonra kaçar.
elinde durmasının mümkünatı olmayandır mutluluk.
Hayatımız boyunca yaptığımız tüm işlerin nedenlerinin açıldığı son kapı..
yaptığımız en aptalca işin altında bile mutlu olma gayesi yatar. farkında olmadan hep onu ararız. kimi zaman hiç olmayacak şeylerde buluruz mutluluğu, zorlarız elde etmek için.
belki de bu yüzden yasak olan mutluluk daha tatlıdır.
yaptığımız en aptalca işin altında bile mutlu olma gayesi yatar. farkında olmadan hep onu ararız. kimi zaman hiç olmayacak şeylerde buluruz mutluluğu, zorlarız elde etmek için.
belki de bu yüzden yasak olan mutluluk daha tatlıdır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar