bugün
- 11 haziran 2026 ünlülere uyuşturucu operasyonu7
- sigara içen kızla öpüşülür mü9
- cilgincapkin213
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı8
- çok ayıp ettiniz3
- true nickli namussuz kadın düşkünü4
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz4
- çizgili pijamalı çocuk5
- gammazlar çetesi18
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- dam ittifakı7
- normal sözlük moderasyonu5
- bu sen misin7
- özşen madencilik işçilerinin direnişi4
- o değil de bir ara satanistler vardı noldu onlara3
- yeşil gözlü kız11
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması8
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- sevgili yapınca ortadan kaybolan arkadaş4
- 11 haziran 2026 new york knicks sa spurs maçı2
- masklavi'nin düşünceleri18
- chp kapatılsın kampanyası10
- chp'nin hali ne olacak46
- suca suruklenen cocuk9
- gocu27
- insanlarda bıraktığımız iz3
- edep sen ne güzel şeysin3
- gençler isyan ediyor6
- kabak tatlısı kapatılsın6
- yaz yıldırım'ın 6 bin liralık makarna yemesi3
- vice city eğitim ve araştırma hastanesi5
- başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak7
- politikacılar2
- türkiye12
- insan ilişkilerinden çıkarılmış en önemli ders5
- osmanlı padişahları vs firavunlar3
- cecot gibi bir hapishane inşa etmek2
- eh işte3
- sigortanizi nerden yaptırıyorsunuz4
- eski sevgilinin yeni sevgilisini beğenmemek3
- kokuşmuşluğunu düşünen kişi3
- teklif edilen kızın aşağılaması5
- melahat ileri4
- tanışır tanışmaz burç soran kadın3
- afşin2
- sıkıntı vermeyen akraba5
- gavurlar niye müslüman olmuyor10
- bisiklet marka tavsiyesi7
hissettiğiniz zaman bi yere oturup geçmesini bekleyin.
dille oynamanın zevk verdiği bir diş boşluğu.
mutluluk yürekli olanlara yakışır, yürek yiyip gidenlere değil..
mutsuzluk yüzünden değeri artandır..
bugün çocukların yüzünde gördüm. mutluluk tedirgin edici bir şey. yokuş aşağı bisiklet sürmek gibi.
emeklerinizin karşılığını almaktır bazen.
uzun zaman çişini tuttuktan sonra tuvalette şarıl şarıl işemektir.
insan ruhunun en az tahammül edeceği şey.
cuma akşamlarıdır. giderim eve yemeimi yerim, kedimin bakımını yaparım, beslerim, pijamalarımı giyer, uzanırım yatağıma müziğimi dinlerim. ohhh miss.
bir gün önce internetten aldığınız kitabın kargosunun öğlen masanızda olmasıdır.
mutluluk 9 saatlik uzaklıkta bile olsa bi an susup aynı anda seni seviyorum diyebilmektir.
şanslı duraklara uğrayan bir otobüstür. eğer bana uğrarsa hiç içinden inmeyeceğim.
mutlu olmak için birden çok faktör gerekir ama mutsuzluk için bi tane yeter.
Hz. Ali'ye göre, ya elde ettiğini sevmektir ya da sevdiğini elde etmektir mutluluk.
+ben çok mutluyum.
- o ne la
+mutluyum işte la böyle içim kıpır kıpır. hiç yaşamadın mı sen bu duyguyu.
-yoooo
BEHZAT Ç.
- o ne la
+mutluyum işte la böyle içim kıpır kıpır. hiç yaşamadın mı sen bu duyguyu.
-yoooo
BEHZAT Ç.
"mutluyum" dediğinizde içinizde mutlu olup olmadığınızı bilmemektir. haline şükreden insan mutludur aslında.
istanbul'da olup elinizde sıcak kahve fincanıyla sevgilinizle konuşuyor olmaktır ve sıcacık gülümsemektir.
herşeyde olduğu gibi zıttıyla anlamlı . Önceden başkalarının mutsuzluğunu görünce mutlu olurdum , sonra sadece kendimi düşününce mutlu oldum, şimdiyse hangi mutluluğu görsem mutlu oluyorum .
Adam filmin yarısında filmi durdurur ve karısına der ki;aşkım seni çok seviyorum,
kanıtı olarak da bu iğrenç filmi izliyorum; ve ardından yüzünden belli belirsiz bir gülümseme. Kadın ise garipser, kocasının kendisine karşı güzel bir şey söylemiş olduğunu sanma ifadesine; Kaşlarını çatar, sinirle kalkar yerinden, filmi kapatıp öbür odaya geçer.
Ve düşüncelere dalar; Hiçbir şey yapamıyoruz artık, ortak hiçbir noktamız kalmadı, sadece birbirimizi idare ediyoruz. Böyle mi olacaktı? Alışmak mıdır mutluluk?
iyi bir kocam, dünya tatlısı bir çocuğum var diye düşünür kadın. Ama âşık değilim artık, içimde kelebekler uçurmuyor bu adam, yine de seviyorum onu, mutluluk elindekilerin kıymetini bilmek midir yoksa yeni umutlar beslemek mi? kabullenmek mi uyum sağlamak mı? Her doğum gününde öncekinden orijinal bir hediye mi beklemek yoksa? Beklenti midir mutluluk?
Ucu açık hayaller hep büyülü gelir insana, hiç bir yolun sonunda mutluluk, tatmin yoktur insanoğlu denen doyumsuz varlık asla mutlu olmaz, çünkü mutluluk anlık tatminlerin insanda yaşattığı duygulardır, daimi olamaz.
eolo&allahsiz kitapsiz cahil kadın
kanıtı olarak da bu iğrenç filmi izliyorum; ve ardından yüzünden belli belirsiz bir gülümseme. Kadın ise garipser, kocasının kendisine karşı güzel bir şey söylemiş olduğunu sanma ifadesine; Kaşlarını çatar, sinirle kalkar yerinden, filmi kapatıp öbür odaya geçer.
Ve düşüncelere dalar; Hiçbir şey yapamıyoruz artık, ortak hiçbir noktamız kalmadı, sadece birbirimizi idare ediyoruz. Böyle mi olacaktı? Alışmak mıdır mutluluk?
iyi bir kocam, dünya tatlısı bir çocuğum var diye düşünür kadın. Ama âşık değilim artık, içimde kelebekler uçurmuyor bu adam, yine de seviyorum onu, mutluluk elindekilerin kıymetini bilmek midir yoksa yeni umutlar beslemek mi? kabullenmek mi uyum sağlamak mı? Her doğum gününde öncekinden orijinal bir hediye mi beklemek yoksa? Beklenti midir mutluluk?
Ucu açık hayaller hep büyülü gelir insana, hiç bir yolun sonunda mutluluk, tatmin yoktur insanoğlu denen doyumsuz varlık asla mutlu olmaz, çünkü mutluluk anlık tatminlerin insanda yaşattığı duygulardır, daimi olamaz.
eolo&allahsiz kitapsiz cahil kadın
(bkz: hani nerede)
mutluluk, şehirler arası otobüs yolculuklarında, iki kişilik koltukta, yol boyunca, yanının dolmaması, bütün bir yolu tek başına gitmektir.
anlardan ibaret olan ve sıkıntılar kadar uzun sürmeyendir. aslında yetinmek, şükretmek...gibi unuttuğumuz şeylerle mümkün olandır.
hayallerinize ulaşmaktır.
günün birinde mutlaka sona erer. tıpkı diğer tüm olgular gibi...
alarmı kurmadan uyumaktır.
güncel Önemli Başlıklar