bugün
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur12
- kadın olsaydım çok açık giyerdim7
- namus takıntısı olan erkek17
- kürtlere hırt diyen paramesyum3
- ece irtem4
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması4
- kadınsı erkek3
- en büyük pişmanlığınız2
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı5
- kavurmalı yumurta4
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- regl dönemi çirkinliği5
- futbol6
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- curaçao6
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- güzel kızların isimleri9
- kadınlar sözlük5
- namus4
- 2026 dünya kupası6
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı6
- true'ya arkadan sahip olmak3
- talkan ve curcan katliamları4
- fildişi sahili3
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- 15 haziran 20262
- ekvador2
- diyete başlama pazartesisi5
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- pernado bey birader3
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- ekber ve erşed kanunları2
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
- müzisyen yazarlar3
- diamond bosphorusss2
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi3
- buddy dude21
- sözlük yazarlarının suları3
- sari renkli seker ibnesi2
- iran'a iltica etmek2
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- yem borusu çalmak3
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
bir konserinde bursa da trafik yapabilmiş şarkıcı. trafikte kalanlarında benim gibi sövdüğü şarkıcı.
u dönüşü yapmayan saray sanatçısıdır.
lakin kendisi ezelden beri şakirt çizgisinden sapmamıştır.
lakin kendisi ezelden beri şakirt çizgisinden sapmamıştır.
maher zain adlı islami müzik sanatçısının aranjmanlığını yapmış, annesini hacca götürmüş, iftar programına katılıp dua etmiş birinden 'ayyaşım çapulcuyum' gibi sözler duymayı bekleyen yazarları şaşırtmıştır. adamın bünyesine ters bi kere, ne u dönüşü.
sırf kendi görüşüne uymuyor diye, mal beyinlilerle beraber tencere tava çalmadı diye yalaka ve yancılıkla suçlanan sanatçı.
sen kimsin lan allahın salagııı, kimsin sen? herkesi yaftalıyorsun.
sen kimsin lan allahın salagııı, kimsin sen? herkesi yaftalıyorsun.
eleştirilmesi saçma olan şarkıcı. sevmiyorum görüşlerini hiç sevmiyorum fakat adam dün neyse bugün de öyle. yarın iktidar değişir bu adam da değişirse o zaman eleştiririm ama şimdi bir şey yok ki. zaten buydu adam. evet.
siyasi görüşü vs umurumda olmayan şarkılarının her biri harika olan sanatçı.
bizi sanattan anlamamakla suçlayanların siyasi görüşünden dolayı beğenmedikleri sanatçıdır. candan erçetin de ak partiyi sevmiyor ama ben hala onu dinliyorum, şarkılarında hala hüzünleniyorum ve hala sanatını takdir ediyorum.
ne kadar çok niyet okuyucusu olduğunu görmemize yardımcı olan inancını samimi şekilde yaşamaya çalışan sanatçı. her inancını yasayana iktidar yalakası demek farz olmuş sözlükte. şu niyet okuyuculuğunuz nerden gelıyor soyleyınde bızde bılelım. kalpleri sadece yüce yaradan bilir paşam. ben samimiyetine inanmak istiyorum ve inanıyorumda.
Eskiden çok farklı ortamlarda gördünüzde şimdi çok mu farklı takılıyor. ilk çıktığı hatta sahne arkasında olduğu dönemlerde bile hacı lakabiyla tanınan bir kişiyi simdi yaptığı bir dua * nedeniyle hemen yaftalayip asıp kestiniz. Iyice ne tarafa gittiğimizi oturup düşünmenin vakti geldi sanırım. Namaz kilan hatta sadece dua eti diye kimse hükümet yanlısı , ak parti yalakasi vb. Şeklinde yaftalanamaz. Birileri özgürlük isterken onlar gibi düşünmeyen davranmayana mahkumiyet isteyemez. Vasati istemeyi ogrenemedik bir türlü. Bir donem sağcı solcunun solcu sagcinin yaşamasını istemezdi. Günümüzde de insanlari ayırmak icin yeni yöntemler bulduk. Sacmalamanin daniskasini yapaiyoruz.
Tek suçu adam gibi inancını yaşamaya çalışmak olan ve karşılığında yobazca din düşmanlığı yapan hödüklerin saçma sapalak ithamlarına maruz kalan efendi kişilik.
herşeyden önce kaliteli müzik yapan insandır. inançlı olduğu için bazı belli kesimlerce hakkında karalama kampanyaları başladı ama rüzgarın dağdan alacağı sadece tozdur.
vasıfsız olduğunu iddia eden geri zekalı liselilere cevabını piyano eşliğinde şu şarkısını söyleyerek vermiştir: https://www.youtube.com/watch?v=i48YHzn_Urc
adamdır adam siyaset yapmaz inançlara saygılıdır karşlığında sadece saygı bekler. keşke her sanatçı onun gibi olsa.
ot beyinlilerin bu dünyada her dua edeni her başı kapalı olanı akp yanlısı sandığı kişiler yüzünden değeri gözümde daha da artan sanatçı.
iğrenç.
sesi güzeldir şarkıları kendini dinlettirir. akp yandaşı olmasında etiğe aykırı kanuna aykırı adabı muaşerete aykırı birşey yoktur. bokunu çıkarmayın.
Dış görünüşünü eleştirmeyeceğim. Çünkü kendisine sanatçı diyen kişiler bu alanlardaki icraatları ile ön plana çıkarlar.
Ama mustaa ceceli her çıktığı erkekle evlenme hayali kuran liseli kızların ayrılık sancılarına eşlik edebilecek nitelikte şarkılar yapmaktan başka hergangi bir beste yapamamış ve yapamayacaktır. işte böyle bir sanatçıdır(!)
Çünkü sanatçı kelimesi her piyano, keman çalmayı öğrenip konser verip, cd basıp villalarda uyuyanları tanımlamak içini kullanılmış bir kelime değildir.
Edith: müzikten anlamayan zevksizler üzülmüş mü. Oyy oy kıyamaaam. Hadi siz bir koşu karanlık odalara inzivaya çekilip aşk acısıyla ağlayın. Orada rahatsız etmeyiz.
Ama mustaa ceceli her çıktığı erkekle evlenme hayali kuran liseli kızların ayrılık sancılarına eşlik edebilecek nitelikte şarkılar yapmaktan başka hergangi bir beste yapamamış ve yapamayacaktır. işte böyle bir sanatçıdır(!)
Çünkü sanatçı kelimesi her piyano, keman çalmayı öğrenip konser verip, cd basıp villalarda uyuyanları tanımlamak içini kullanılmış bir kelime değildir.
Edith: müzikten anlamayan zevksizler üzülmüş mü. Oyy oy kıyamaaam. Hadi siz bir koşu karanlık odalara inzivaya çekilip aşk acısıyla ağlayın. Orada rahatsız etmeyiz.
kemalist değil diye aşağılanan başka bir sanatçı.
kendisinin kemalist olmadığı ve hatta müslüman olduğu için aşağılandığı falan yoktur, lafı dolandırmaya lüzum yok.
bu adam yıllardır aynı çizgide, namaz kılıyor, oruç tutuyor, hacca gitmiş, stüdyo çalışmalarına cuma vaktinde ara veriyor, stüdyodaki diğer çalışanlara da cuma izni veriyor falan. bu haliyle müzisyen arkadaşlarının da kabul ettiği, inancına ve uygulamalarına saygı duyduğu bir adam olmuş, eyvallah. bunu eleştirmeye kalkana bok yemek düşer.
amma velakin, gezi olayları sürecinde aldığı tavır, müzisyen arkadaşları mücadele ederken gösterdiği tepki ve dışlama kendisinin hak ettiği tüm olumlu izlenimleri alıp götürmüş, haklı olarak "iktidar yanlısı, yandaş, güce tapar" sıfatlarını adının önüne eklemiştir.
yaptığı şey düpedüz "dindar vicdansızlığı"dır, başka da bir şey değildir. benim desteklediğim iktidara karşıysan ötekisin ve sorgusuz sualsiz yanlış taraftasın tavrı, hepimizin yakından bildiği, gayet de genele nüfuz etmiş bir akp'li müslüman tavrıdır. o nedenle zaten dandik ve kalitesiz olan müzisyenliğinin yanına bir de "iktidar şakşakçısı" titrini ekleyerek ve takındığı tavırla yandaş yüzünü herkese ifşa ederek hayatına devam etmektedir. bu tavrıyla çok yükselir, çok el üstünde tutulur tabi ama sadece iktidar nezdinde...
bu adam yıllardır aynı çizgide, namaz kılıyor, oruç tutuyor, hacca gitmiş, stüdyo çalışmalarına cuma vaktinde ara veriyor, stüdyodaki diğer çalışanlara da cuma izni veriyor falan. bu haliyle müzisyen arkadaşlarının da kabul ettiği, inancına ve uygulamalarına saygı duyduğu bir adam olmuş, eyvallah. bunu eleştirmeye kalkana bok yemek düşer.
amma velakin, gezi olayları sürecinde aldığı tavır, müzisyen arkadaşları mücadele ederken gösterdiği tepki ve dışlama kendisinin hak ettiği tüm olumlu izlenimleri alıp götürmüş, haklı olarak "iktidar yanlısı, yandaş, güce tapar" sıfatlarını adının önüne eklemiştir.
yaptığı şey düpedüz "dindar vicdansızlığı"dır, başka da bir şey değildir. benim desteklediğim iktidara karşıysan ötekisin ve sorgusuz sualsiz yanlış taraftasın tavrı, hepimizin yakından bildiği, gayet de genele nüfuz etmiş bir akp'li müslüman tavrıdır. o nedenle zaten dandik ve kalitesiz olan müzisyenliğinin yanına bir de "iktidar şakşakçısı" titrini ekleyerek ve takındığı tavırla yandaş yüzünü herkese ifşa ederek hayatına devam etmektedir. bu tavrıyla çok yükselir, çok el üstünde tutulur tabi ama sadece iktidar nezdinde...
Parcalarini severek dinledigim sanatcidir, guzel yorumu var, ve huzunlu parcalari cok guzel.
yalaka pezevenk.
uyan ey gözlerim gafletten uyan adlı ilahiyi oldukça güzel yorumlamıştır. bu ilahinin sözleri sabah namazına kalkamadığı bir gün 4. murat tarafından yazılmıştır.
özellikle de "bekle", "limon çiçekleri", "tenlerin seçimi", "dön", "yarabbim" şarkıları mükemmel olan "adam"...
ilk çıktığından bugüne, ailecek izleyebileceğiniz çalışmalara imza atmıştır. allah nice uzun ömürler versin...
ilk çıktığından bugüne, ailecek izleyebileceğiniz çalışmalara imza atmıştır. allah nice uzun ömürler versin...
Mustafa ceceli= belediye sanatçısı.
Mhp ye geçecek olursa soyadını cececeli olarak değiştirmesi beklenen türk pop sanatçısı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar