bugün
- hey yavrum be gelenlere bak4
- ismet gurbuz 20244
- osuruktan şiirler89
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- vajinaya neden git gel yapıyoruz2
- vancouver'dan toronto'ya gitmek4
- kendi memleketinde yabancı hissetmek5
- 22 ağustos 20262
- pazartesi işe gidecek olmak4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- saw serisini bir gunde izlemek2
- g i l d e d l i l y28
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- crush grubu2
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- victor osimhen20
- nasıl birisiniz15
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- diamond bosphorus8
- tcg anadolu da robotik cerrahi denemesi2
- velvet48
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- game of thrones taki kerhaneci16
- beybi leydi7
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması6
- gürcistan göçmenleri13
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- yeni parti de bölünebilir10
- türk solcusu6
- simko320
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- güzel kızların mutsuz olması5
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- almancıları sevmemek11
- ankara6
- miras davası5
fikirlere saygı duyulması gerektiğini sonunda öğrenebilmiş destekçileri de bulunan yazar. onun nezdinde, inadına siyasi içerikli entry girmeyip, sözlüğü içlerinde kalanları kusacakları bir siyasi arenaya dönüştürmelerine izin vermeyeceğimiz yazar * grubunun numunesi.
(bkz: şey)
"işte budur üstat" sözlük istatistikleri bölümüne -anlaşarak- kendi entry'lerini sokturan "sözde çakan" bir yazar ve onun anlayışının kolladığı bünye.
sözlükte bile üç kağıt yapıyorsunuz...
sözlükte bile üç kağıt yapıyorsunuz...
(bkz: #2222456) bu entryde sezer yandaslarini ona tapmakla suclayan yazar. onun entrylerine bakalım birde.
(bkz: #1763617)
(bkz: #1584761)
(bkz: #1758498)
ooh beybi! bu tapmak degilse, sen direkt rte sin be cigerim. Bu ne sevgi ah bu ne ızdırap ?
edit: oh my gosh ! bizi sezer'e tapmakla sucladıgı entrysini silmiş. böhü. *
(bkz: #1763617)
(bkz: #1584761)
(bkz: #1758498)
ooh beybi! bu tapmak degilse, sen direkt rte sin be cigerim. Bu ne sevgi ah bu ne ızdırap ?
edit: oh my gosh ! bizi sezer'e tapmakla sucladıgı entrysini silmiş. böhü. *
oy verenlerin buyuk cogunlugunun -yani yuzde 16'lik kesimin- ulkenin buyuk cogunlugu oldugunu sanan/dusunen yazar.
su aralar cok sevdikleri "demokrasi" onlar icin de bi care uretecektir. ya da belki onlar var olan careleri tuketemeyeceklerdir kimbilir..
su aralar cok sevdikleri "demokrasi" onlar icin de bi care uretecektir. ya da belki onlar var olan careleri tuketemeyeceklerdir kimbilir..
ne yapmaya çalıstığı anlaşılamayan yazardır,son 25 entrysini tek tek okudum birr misyoner edasıyla davranmaktadır.
ayıptır, yazıktır.
abdullah gülün fahri elçisi.
ayıptır, yazıktır.
abdullah gülün fahri elçisi.
sözlükte tek başına olmaması üzen şeydir.
kendisi siyasal olarak tam anlamıyla karşıtım olsa da, adamı rahat bırakmak gerekir. ha ama kalkarsınız adamın yazdığı entrylere adam gibi siyasi cevaplar verirsiniz, adamı ikna etmeye çalışırsınız orası başka. ama siyasal linç iğrenç bir şeye gerek yok. gidip her zaman olması gerektiği gibi dövüşün yani fikir çatışması ile. en azından ben böyleleriyle öyle yapıyorum ve insanlığımı hatırlıyorum.
birilerinin saçma bir entrysinin işte budur üstad istatisliklerinden düşmesinin sebebi sanılan yazar, hemşerim sizin derdiniz ne? sizin gibi düşünmüyor, sizin gibi bakmıyor, sizin gibi giyinmiyor diye bu terbiyesizlik ne? bu yazarın gururla çıkıp savunduğu bir partisi ve ideoloji var, sizin neyiniz var peki? çıkıp adam gibi açık açık diyebiliyormusunuz bu adamın dediği gibi şeyler, güçlü olana yalakalık yapmak marifet değil efendiler, ağzınızda bir solculuk, dilinizde bir darbe enstantaneleri, bir asker yalakalığı, okudum başlığına yazılan şeyleri de üzüldüm, insanları ne kadar yanlış tanımışız meğer, bir çoğu yüz yüze oturup sohbet ettiğim insan halbuki, bir çogu yakınen tanıdığım yola bile beraber gittiğim insan, bir linç havası yaratılmış, bu kardeşimiz de nerdeyse kurban seçilmiş, yazık.
siyasi entrylerinin altına okumadam imzamı atacağım yazar, yalnız mıdır? değildir. aslanlar gibi kardeşleri, arkadaşları abileri her daim yanında her daim her koşulda beraberdir, ayrıca tanımadan etmeden, böyledir bizim sevdamız.
tatlı su laikleri ve onların düzeni buraya kadar, laiklik neymiş, cumhuriyetcilik neymiş, atatürk'cülük neymiş, hep beraber oturup seyredelim, 5 (yazıyla beş) yılımız var ama durmak yok, yola devam.
siyasi entrylerinin altına okumadam imzamı atacağım yazar, yalnız mıdır? değildir. aslanlar gibi kardeşleri, arkadaşları abileri her daim yanında her daim her koşulda beraberdir, ayrıca tanımadan etmeden, böyledir bizim sevdamız.
tatlı su laikleri ve onların düzeni buraya kadar, laiklik neymiş, cumhuriyetcilik neymiş, atatürk'cülük neymiş, hep beraber oturup seyredelim, 5 (yazıyla beş) yılımız var ama durmak yok, yola devam.
hacca giden eski yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar