bugün
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- beyaz otomobil satın almak14
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması12
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar10
- ideal sevgilinin en önemli özelliği13
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle26
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı5
- teen slasher filmlerinde ilk olen kisi2
- makarna süzmek4
- yürüyüş partisi4
- cuckold esnasında karınızın belinin kırılması4
- 22 haziran 2026 keir starmer'ın istifa etmesi3
- beyaz toros ile son ses mozart dinleyip turlamak2
- 48 takım içinde 47 nci olmak6
- güneş2
- salo o le 120 giornate di sodoma yı izleyecek göt2
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi10
- 65 şut çekip gol atamamak5
- bugün de meme atan olmaması13
- günün sözü3
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler3
- olmayacak duaya amin dememeyi öğrenmek2
- esra'yı aç esra'yı2
- tgrt2
- 22 haziran 2026 fsm'ye amedspor bayrağı asılması3
- kıdemliye hızlı diğerlerine yavaş pc veren it3
- şemsiyenin ters dönmesi3
- anın görüntüsü15
- yazma diyince yazmayan erkek4
- lucas luthor2
- paris te son tango6
- futbol9
- kaçak çay2
- oyuncu2
- gocu abi2
- iş kadını yazarlar6
- gelmiş geçmiş en iyi müzik klibi4
- herkesin her şeye neden demesi gerektiği2
- sözlüğe fotoğraf atmış erkekle evlenir misiniz2
- meloş nerede sorunsalı5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- sözlüğe foto atan erkekler silik yesin2
- amazon com tr2
- yaşlılığınız için insan biriktirin11
- aylık 299 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- gocu bey meh meh bey birader4
- 22 27 32 35 yaş kadınlar 50 yaş erkek evliliği2
- çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu6
- hoşgeldin pazartesi7
son entrysini 23 temmuz 2017 tarihinde tuna kiremitçi başlığı altına giren, toplamda 569 başlık ve 2340 entry sahibi birinci nesil yazar.
480p release'leri ile gönülleri feth etmiş torrent grubu. genelde 720p source'lardan çevirim yaptıklarından dizileri daha geç koyarlar ama beklediğinize de değer. 400 mb'lık diziyi 90, bilemediniz 100 mb'a sıkıştırıverir. türkiye'deki internet kullanıcılarının can dostu gibidirler.
yazık ki son dönemde dizilerin üstüne düşmez olmuşlardır. sinema konusunda ise çok acayipler çok!
yazık ki son dönemde dizilerin üstüne düşmez olmuşlardır. sinema konusunda ise çok acayipler çok!
(#10953086) iyi güldürdü.
(#10413619) nolu entrysinde ne kadar apaçi olabileceğini, pardon, klavye elindeyken ne kadar gaza gelebileceğini gösteren yazardır.
(bkz: aman diyeyim ben sana)
(bkz: aman diyeyim ben sana)
1. nesil yazarlardan birinin fake hesabı. kısa bir süre sonra o 1. nesil yazarıda açıklayacağım.
goodyear lastiklerinin şantiye tipi lastik deseni.
uzun girilerinin müdavimi olduğum yazar. lan olm harbi çok şey kaybediyorsunuz. az okuyun len.
(bkz: #4646028)
(bkz: #4646028)
herkesin #4639800 girisini okuması gereken yazar. çok güldüm amk. neredeyse iyi ki basur olmuşsun diyecektim bu ulvi bilgileri böylesine mizahi bir dille okuyabilmeme sebep olduğun için. lakin o zaman o ulviyetin benim de götüme kaçması gibi bir durum hasıl olurdu ki bunu istemeyiz.* zira temasal olarak değindiğin konu bunun yanlışlığına da değiniyor. gece gece güldürdün beni hacı eyvallah. ara ara okurum ben bunu. hayat dersleri yazdığında çak bir mesaj bana öğrencin olayım.*
kendisinden acilen bir yobaz tanımlaması beklenen yazar kişisi.
sözlükteki bölücü olmayan her açıklamayı faşistlik olarak gördüğünden faşistlikten yakınan yazar.
kusura bakmasın ama kendi milletini yermenin demokratiklik olarak nitelendirildiği bu yerde bir de kendi milletini övmenin faşistlik olarak nitelendirilmesine izin veremezdik...
yavru kurttan yavru çakala saygılarla...
kusura bakmasın ama kendi milletini yermenin demokratiklik olarak nitelendirildiği bu yerde bir de kendi milletini övmenin faşistlik olarak nitelendirilmesine izin veremezdik...
yavru kurttan yavru çakala saygılarla...
kaliteli bir yazarımız. her ne kadar bana boş bir yazar dese de canı sağolsundur. hatta "boş mu! canın sağolsun" dur. kendimi geliştirmek için entrylerini okuyorum. aramızda bir husumet yoktur, ben şefkatli bir insanım. laf çakmak için yazılmamış bir entrydir bu yazdığım, ben şefkatli bir insanım. moderatörlere duyurulur.
(bkz: ben sefkatli bir insanım)
(bkz: ben sefkatli bir insanım)
girmis oldugu muzik temali entrylere bakilirsa, saglam basci olabilitesi yuksek, saygilarimi sundugum yazar.
msd ile sigara iciyorum programının yapımcısı ve oyuncusu.
bir musicman stingray sahibi olan üstad nitelikteli yazar..başarılar...
aktif eğitim sistemindeki açılımı 'modül sonu değerlendirmesi' olup, 2 haftada bir bütün dersleri içeren 2 saat süren sınav demektir. *
sözlük ü bilgi entryleriyle doldurmaya çalışan bilgili yazar.*
kimsenin söylemediğini söyleyen insan. aptal bir şeyi 1 milyar kişi de yapsa o şey yine aptaldır zihniyetindeki insan.
mustafa şevki doğan'ın kısaltması.
merck sharp dohme'un kısaltması.
bazı online oyun sitelerinde** "müsade"nin kısatması olarak kullanılan kısaltma. (bkz: ne dedim ben)
most significant digit: genellikle ikilik tabandaki sayılarda, en soldaki basamak en yüksek basamak.
ayrıca (bkz: lsd)
ayrıca (bkz: lsd)
tahminimce beni yanlıs anlamıs sozluk yazarı
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar