bugün

motorolanın ürettiği bir telefon modelidir. vga kamerası ve telefonun yan taraflarında yanıp sönen renkli ışıkları vardır. bunların yanısıra mini hafıza kartı da bu telefonda kullanılabilmektedir. darbeye karşı oldukça dayanıklıdır.
3 yıldır kullanmakta oldugum telefon. motorolanın diger telefonlarını bilmiyorum ama bu telefon oldukca hantal. fiziksel olarak buyuk ve agır oldugu gibi menu erisimi de yavas. telefonun acılması zaten uzun suruyor, ama bazen oyle bir yavaslıyor ki mesaj yazarken harfler 10 saniye sonra cıkıyo ekrana. bunun dısında diger fiziksel ozellikler acısından iyi sayılabilecek bir telefon. kamerası var ama video cekemiyor. ses kalitesi geyet iyi, stereo hoparlorleri oldugu gibi kulaklıktan da kaliteli ses verebiliyor. hafıza kartı kullanarak mp3 player ihtiyacınızı da bu telefonla giderebilirsiniz. darbeye dayanıklı gercekten, titresim sistemi de darbe esnasında ufak bir titresim yayarak darbenin etkisini azaltıyor, zeki bir cozum. uzerindeki mat ve yumusagımsı kaplamanın cizikleri de engelledigini dusunuyorum; fakat bu kadar sure gectikten sonra bu kaplama sıyrılmaya baslamıstı, ben de dayanamayıp soydum:) artık cıplak parlak siyah tenli bir telefonum var. ekranı buyuk, janjanlı renklere burunebiliyor. kenardaki ısıkları da cesitli kombinasyonlarda lunapark gibi yanıp sonuyor, guzel bir goruntu. bluetooth sahibi. titresimi kuvvetli, alarm olarak bile sadece titresimi kullanıyorum. ne kadar iyi olsa da artık miyadı doldu, piyasayla rekabet edemeyecek ve yakında o da sessizlige gomulecek.
stereo hoparlörleri sayesinde çok kaliteli ve güçlü ses çıkaran bass ve tiz seslerini birbirleri içerisinde ezmeden verebilen, nokia 6600 ile birlikte çıkmış, son çıkan telefonları bile ses kalitesi bakımından ezen, internetten flash yükleyerek video çekme, ses kaydetme gibi özellikler eklenebilen nadide bir motorola yapıtı.
açık kaynak kodlu olmasıyla istediğiniz işletim sistemini kurmanızı sağlayan, üstünde olmayan özellikleri bile çalışır hale getiren telefon***.
kendisine takılan pilin ömrü bitmiş ise uyarı veren telefon.bu olayı şimdiki akıllı telefonlar bile yeni yeni yapmaya başladı.adamlar bugünün teknolojisini kaç sene öncesinden sunmuşlar kullanıcıya.

görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026