bugün
- wednesdayin annesi9
- sözlükte flörtleşmek18
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl9
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- alain delon vs cüneyt arkın2
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması11
- kendini alain delon zanneden göbekli türk erkeği2
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- mavi gözlü erkek5
- azgın türbanlı10
- gerizekalı ai moderatör3
- türk müsün6
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz2
- sözlüğün kahve olması13
- aquila bicipite2
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- düşün ki o bunu okuyor2
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- madımak2
- sözlükte dertleşme3
- evlenmekten korkmak10
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- lanetli çaylak2
- dünyanın en kısa fıkrası4
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- alttaki yazara aşık ol11
- yaşlılara moruk demek4
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- abd başkanlık seçimi2
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- karpuzu kaşıkla yemek2
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- uçağa binmek3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- gerdek namazı10
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- pazartesi diyete başlıyorum3
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- küfürlü konuşmak2
- velvet ile revani yemek6
- nermin3
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
wow'a gelen worgen irkindan worgen freeman esprisi yapilan oyuncu
(bkz: münir özkul)
oynadığı her filmde her rolle harikalar yaratan aktör ama ben en çok batman serisindeki sırdaş, bilge, zeki, yaratıcı karakterini sevmişimdir ama bu demek değil ki the shawshank redemption'ı, unforgiven'ı beğenmiyorum.
Ulan gece gece yasli aktorlere bu kadar entry girmeyin iki oldugu haa ilkindede robert de niro öldü sanmiştim simdi de bu .
Her filmde çıkıp kurguyu anlatması beklenilecek karakterdir. çilleri ile ayrı bir havası vardır. ayrıca ara ara doğa üstü güçleri de oynamıştır.
(bkz: Bruce Almighty)
(bkz: Bruce Almighty)
Birçok filmde rol almış ünlü bir oyuncudur kendisi. Aynı zamanda yönetmenlikte yapmıştır, son olarak, artık half-life taki gordon freeman'la karıştırmayın şu adamı, gordon'a, pardon morgan'a büyük saygısızlık oluyor.
sanki her filmde aynı rolü oynuyor ama canlandırdığı karakterler bir o kadar çeşitli. tanrıyı da oynadı, mahkumu da, mafya babasını da, polisi de.
o kadar çok benziyor ki, kofi annan ile akraba olduğunu düşünüyorum.
bayan daisy'nin şoförü filmiyle hafızama kazınmış kaliteli bir karakter oyuncusudur.
bayan daisy'nin şoförü filmiyle hafızama kazınmış kaliteli bir karakter oyuncusudur.
benleriyle vardır candır.
"Bir insan hayatta sevdiği işi yaparsa aslında hiç çalışmamış sayılır." demiş Morgan Freeman.
Beni kalbimden vurdu.
Beni kalbimden vurdu.
geçen yaz morgan freeman'a benzeyen bir adam gördüm. engelli bir gruba refakat ediyordu. hani onun rollerine benzeyen bir duruşu vardı. o kadar benziyordu ki heyecandım. keşke bir fotoğraf çekilip caka satsaydım. kendimi bile inandirabilirdim.
discovery science ta Through the Wormhole belgesel serisini sunmakta. yanlış bilmiyorsam 3 sezon. ilk sezonunu özellikle tavsiye ederim.
south park 16.sezonda obamanın 2. seçimi kazanmasının nedeninin çinli general maşası cartman ın oyları araklamasıyla gerçekleştiğini anlatıyordu. tabi kahramanımız morgan abi, işlerin karıştığı bölümlerde nerden geldiği belli olmadan ortaya çıkıp nedenleri anlatıyordu. en sonunda stan bunu neden yaptığını sorduğunda karşılığında bir çil kazandığını söylüyordu.
anıra anıra gülmüştüm.
bu da böyle bir anımdır.*
anıra anıra gülmüştüm.
bu da böyle bir anımdır.*
çok sevdiğim oyuncu .
morgan freemanın bi numarası yoktur aslında, asıl maharet onu türkçe seslendiren adamdadır.
''Afrika' da bir anne çocuğuna, 'Tabağını bitir' diye bağırana kadar dünyanın bütün tabaklarını kırmak istiyorum.''
Bu sözü söyleyerek gönlümde koca bir yer edinen olağanüstü bir adamdır.
Bu sözü söyleyerek gönlümde koca bir yer edinen olağanüstü bir adamdır.
artık iyiden iyiye yaşlandı yada her gece alem yapıyor.
http://webtv.hurriyet.com...-canli-yayinda-uyudu.aspx
http://webtv.hurriyet.com...-canli-yayinda-uyudu.aspx
''Sihirbazlar çetesi'' filmiyle oldukça yaşlandığı görülen aktör.
adam tanrı yı oynadı lan, var mı ötesi dediğim oyuncu, en zengin oyuncuymus aynı zamanda.
dünyanın gelmiş geçmiş en iyi aktörlerindendir. Oynadığı her film izleniyor adamın. Misal tv de bir filmde onu gördüysen o film izlenir aga. Adam boş beleş filmlerde yok.
Ölürüz kendisine.
sinemanin pitbull u gibidir..
her filmde var.. 5 saniye bile olsa bir yerden bu adam cikiyor arkadas.. durduramiyoruz..
her filmde var.. 5 saniye bile olsa bir yerden bu adam cikiyor arkadas.. durduramiyoruz..
işler karıştığında ortaya çıkıp olayları çözen şahsiyet. Dünyayı kıyametten kurtaracak aklada sahiptir kendisi.
zekine teyzeme benziyor.
profilden bak, burnuna odaklan, ayni teyzem.
profilden bak, burnuna odaklan, ayni teyzem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar