bugün
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- babuş diyen kız10
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- netanyahu7
- bacılar çabuk bakın15
- ucan tekme atan hipopotam28
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- yahudi kızları3
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- dişil enerji3
- beyler acilen koşun3
- dişil enerji yağı4
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- nervio'nun erkek olması31
- çocuğa israil diye isim koymak2
- queen feristah10
- from gold from dust29
- çok uykum geldi4
- iltica41
- sözlük kızlarının kekleri5
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- bacılar koşun yanıyorum6
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- kavaklıdere5
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- tırda uyumak3
- joseph shomolo kuschca2
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- havuçlu tarçınlı kek4
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- miss universe türkiye 20268
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- 2000'li yıllardaki forum tartışmaları3
bir galatasaray taraftarı olan kayahanın keşke yazmasaydım dediği şarkısıdır kanımca.
söz ve müziği kayahan a ait olan ve kayahan ın siyah ışıklar albümünde yer alan güzel parça. diğeri için (bkz: ve melankoli)
yattığın kevaşe sevişirken " erkeğim, sevgilim, kocacım" der de ekşimsi bir tat bırakırya ruhunda, yakışmayan dillerde öyle bir tat bırakmış, eğreti durmuştur.
dün gece mabedin en güzel süpriziydi. keza cim bom'u yenmek hiç de süpriz değil. malum her sene aynı terane. 55 bin kişilik dev koro halinde haykırdık fenerbahçe'den tüm türkiye'ye. "bu sene moruz alayına koruz" mottosuyla gelenlere, "ister kırmızıyla gel istersen de mor, fenerbahçe yine adamın a...a kor" mottosunu öğrettik.. sabahtan beri loopa aldım, her dinleyişte ses seviyesini bir seviye daha yukarıya çekiyorum. teşekkürler fenerbahçem.
(bkz: öğrenilmiş çaresizlik)
(bkz: öğrenilmiş çaresizlik)
fenerbahçe nin galatasaray a gönderdiği şarkıdır. Akşam akşam beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün.
- formamızla dalga geçenlere inat...
+ eee?
- bu akşam yatıya gelicez.
+ aaa ayıp ettin be vahşi kedim, mekan senin, kıvrıl her zaman ki köşene.
+ eee?
- bu akşam yatıya gelicez.
+ aaa ayıp ettin be vahşi kedim, mekan senin, kıvrıl her zaman ki köşene.
an itibariyle fenerbahçe stadında galatasaray'a nazire olsun diye çalınan şarkıdır.
kayahan'ın ağlayıp ağlamadığını merak ettiği çiçek ayrıca fiorentina'da oynayan her bebek yüzlü futbolcuya denebilecek sıfat.
nilüferin yorumladığı harika bir şarkıdır.
(bkz: indol ring)
hoş mu boş mu gaiptir... bir ses daha eklenmiştir sözlüğe.en son yazar olan eşsiz bünyelerin 4.sü hoşgeldin.
(bkz: sözlük karşılama komitesi)
(bkz: sözlük karşılama komitesi)
enterasan bir çocuk oyunu.
kısaca tarif etmek gerekirse; ortalama 10-15 kişilik çocuk topluluklarının iki gruba ayrılmasıyla iki ayrı takım kurulur. bu takımların oyuncuları ele ele tutuşarak etten bir zincir oluşturur. daha sonra zincir oluşturan takımın rakip takımı hep bir ağızdan bir söz söyle: mor menekşe menekşe, bizden size kim düşe...
işte bu söz oyunun kilit noktasını oluşturmakla beraber, burada zinciri oluşturan takımın tercihi önem kazanır. zinciri oluşturan takım, karşı takımdan bir elemanı seçer. o eleman, hızla koşarak el ele tutuşarak oluşturulmuş zinciri delmeye çalışır. eğer delerse o takımdan kendi takımına bir oyuncu alma hakkı olur; delemezse o takımın oyuncusu olur.
bu işlem zincir olma sıralarının takımlar arası değişmesi yoluyla sürer; bir takım tek kişi kalınca da biter...
kısaca tarif etmek gerekirse; ortalama 10-15 kişilik çocuk topluluklarının iki gruba ayrılmasıyla iki ayrı takım kurulur. bu takımların oyuncuları ele ele tutuşarak etten bir zincir oluşturur. daha sonra zincir oluşturan takımın rakip takımı hep bir ağızdan bir söz söyle: mor menekşe menekşe, bizden size kim düşe...
işte bu söz oyunun kilit noktasını oluşturmakla beraber, burada zinciri oluşturan takımın tercihi önem kazanır. zinciri oluşturan takım, karşı takımdan bir elemanı seçer. o eleman, hızla koşarak el ele tutuşarak oluşturulmuş zinciri delmeye çalışır. eğer delerse o takımdan kendi takımına bir oyuncu alma hakkı olur; delemezse o takımın oyuncusu olur.
bu işlem zincir olma sıralarının takımlar arası değişmesi yoluyla sürer; bir takım tek kişi kalınca da biter...
Hoşgelmiş yeni 5.nesil yazarımız.*
(bkz: hercai menekşe)
fiorentina'nın da lakabıdır mor menekşeler.(sağolsun fatih terim öğretmişti bir dönem.)
sadece nilüfer söylemelidir bu şarkıyı.
nerde nerde ben en son çizgimsi şeyler diyor nilüfer şarkıda , en demiyor ulama mıdır nedir acaba nedeni. kardeşim benden daha iyi dil bilgisi biliyor böyle sistem kahrolsun ühühühühüh
istanbul incirlide bu isimli bir çiçekçi vardır. Gayet güzel ve bakımlı çiçekler satılmaktadır.
(bkz: purple violet)
aslen bir kayahan şarkısı olmayıp sadece sözlerine ve bestesine kayahan tarafından imza atılmış olan ama ilk olarak da nilüfer tarafından seslendirilip geniş kitlelere malolan klasikleşmiş bir nilüfer şarkısı. sanatçının '88 tarihli esmer günler albümünden.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar