bugün
- putin türkmüş11
- true'nin libidosu neden yüksek7
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim7
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- true'nin acile kaldırılması9
- en gıcık olunan şoför tipleri2
- mahalle kültürünün yok olması4
- tek adam4
- türk vatandaşları türktür8
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- babülmendep boğazı2
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler5
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- sonsuza kadar yaşamak2
- dinci şairler4
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- giysi fiyatlarının uçması3
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- türkiyeli olmak3
- osuruktan şiirler41
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- ilk öpüştüğüm kız6
- kill bill vol 33
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- vexillarius the slayer3
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- adana kebap10
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- mokv öldü mü2
- aslan gibi adam11
- gut hastalığı2
- rus milfi3
- burası instagram değil sözlük4
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- bebek katili4
- dünya asla vazgeçme günü4
- amca diyen bokolog2
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- ince memed3
- ben geldim kerkenezler18
- aleksey batrakov13
- haftanın gammazları listesi26
- claudian clouds22
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- sözlükten soğuma nedenleri17
- kanal ayarlama 1500 lira11
Ciddi ciddi sevmediğim şey.
Bir de çocuklu ise nefret ediyorum.
Odamı karıştıran mı dersin bilgisayarı isteyen mi her yeri el izi yapan mı?
ileride komşularımla kesinlikle samimi olmuyorum merhaba merhaba.
Bir de çocuklu ise nefret ediyorum.
Odamı karıştıran mı dersin bilgisayarı isteyen mi her yeri el izi yapan mı?
ileride komşularımla kesinlikle samimi olmuyorum merhaba merhaba.
gayet doğal bir olaydır. özellikle çocuklu ise cidden hiç çekilmez. gelir bilgisayara dalar, odayı karıştırır. ben belki evimde keyif yapmak istiyorum, misafir de kendi evinde yapsın keyfini.
yaramaz bir çocuk veya meymenetsiz bir insan varsa gelecek o tayfa da hiç gelmesinler istersin. yerde yarık açılsa da yer altına dikey olarak geçiş yapasın gelir.
o misafiri sevmessin ama cenazene yine onlar gelir.
Son zamanlarda kesin bende var olduğuna inandığım durum.
Tüm gün iş yerinde debelenip eve gidince dinlenmek isteyen her normal insanın hakkıdır.
Ha gelip bana yemek hazırlayacaksa öperim onu o ayrı.
Ha gelip bana yemek hazırlayacaksa öperim onu o ayrı.
doğal bir durumdur. evet.
Misafire bağlıdır.
misafir misafir olsa sıkıntı yokta. birde piç fırlama veledi olup bakmayan sorumsuzlar gelmesi, dedikoducu gıybetçi hasetler felan birde insanın rahatını bozuyorlar. misafir eskidenmişti. hele çocuklara gıcık uyuz oluyorum. teknolojik eşyalara zarar veriyorlar, yetmiyor evi batırıyorlar. birde seni dövmeleri, tükürme felan. çocuk birde bişey diyemiyorsun. anne ve babasının dünya penisinde ahiret yumurtalıklarında sorumsuzluk diz boyu. gelip gitmezler oturdukça otururlar bunların işimi var uykularımı var hasta mı. yoksa misafir candır hoş sohbet kendisini bilenin baştacıdır.
Kişiye göre değişir.
not: Akıl veren, şöyle yap boyle yap diyen,her işime karışan,kendi ailesindeki insanların davranışlarına bakmayıp beni yargılayan insanlara tahammülüm yok.
not: Akıl veren, şöyle yap boyle yap diyen,her işime karışan,kendi ailesindeki insanların davranışlarına bakmayıp beni yargılayan insanlara tahammülüm yok.
misafirliğe gitmeme önyargıyla baktıran empati duygum. seni sevmiyorum
Sevip, sevmeme durumu misafirine göre değişiklik gösterebilir. Mesela aile evine gelen okulun ne zaman bitiyor, askerlik, evlilik gibi kendilerini hiç alakadar etmeyen sorular soran misafirleri istesen de sevemezsin.
Şimdilerde aile evinde değilim ama nadir de olsa sevmediğim misafirlerim olabiliyor. Mesela Adamlar geliyor gidene kadar kedilerle bir sürü fotoğraf çekiyor ve gidiyor. Ulan orrosspu çocuğu hayallerimle oynadın. ben o kadar çay demledim oturup sohbet, muhabbet edecektik pişti, batak falan atacaktık madem oyun oynamayaksın niye geliyorsun? Oyuun!
Şimdilerde aile evinde değilim ama nadir de olsa sevmediğim misafirlerim olabiliyor. Mesela Adamlar geliyor gidene kadar kedilerle bir sürü fotoğraf çekiyor ve gidiyor. Ulan orrosspu çocuğu hayallerimle oynadın. ben o kadar çay demledim oturup sohbet, muhabbet edecektik pişti, batak falan atacaktık madem oyun oynamayaksın niye geliyorsun? Oyuun!
kakasını evimde yapıyorsa, tv kumandayı da eline geçirmişse sevimsizdir. mutfağı da teftiş etmeyecek tabii ki.
Eskiden ayıp olarak gorülen ve dile getirilmeyen durum. Artık asikar olarak kimsenin sevmedigi ortaya çıkmıs durumda toplumda. Misafir olarak birinin evine cöreklenmek yerine çat kapı gelebilecek, ev sahibine rahatsızlık hissi vermeyecek misafir gibi degil evin insanı hissi yaşatan kisilere kapımız daima açık. Ama misafir denince evi topla temizle, aman bir açık bulmasın ikram iyi olsun filan bunlar çok yorucu.
Yaşlanmışım galiba.
Yaşlanmışım galiba.
Ben de hiç sevmiyorum. misafir olarak gitmeyi de sevmem. Olur da iade-i ziyaret yaparlar diye. Pandemiyi bu yüzden çok seviyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar