bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe32
- nasıl birisiniz13
- akp bitince ne olacak23
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- ekrem imamoğlu11
- aselsan satılırsa8
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- fusya semsiyeli yabanci17
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- gocu8
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- tatar kızları3
- ölümün en iyi tanımı17
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- cd devrinin bitmesi16
- ilkim sensin diyen kız3
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- kuranı kerim meali7
- her yerim pembe diyen kız3
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- otel odasında ölü bulunmak12
- kizlarsoruyor com6
- bezelye yemeği9
- ciguli kral20
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- 9 temmuz 20263
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- çocuk istememe nedenleri6
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- herzevekil6
- azgın bir kız tarafından tecavüze uğramak2
- besim tibuk2
sonsuz teşekkür etmek bir insana en fazla bu kadar yakışır yazarı. keşke bütün öğretmenler bu kadar tatlı olsa.
adam değil, kurbağadır. gitsin öpsün prensesin biri. -bu arada sözlük kızlarına selam eder kendisi-
zirve tarihlerini onun ajandasına göre ayarladığımız ama yine de yaranamadığımız sade gazoz sevdalısı *
doğum günlerimizin aynı olduğunu bilmeyen yazardır.*
ankaragücü takımının gecekondu taraftar grubunun * amigosu.
minti ba$kan'dır tam ismi.
minti ba$kan'dır tam ismi.
tam bir sözlükçü olan, pos bıyıklı, göbekli bir amca. zirveye torunlarıyla katılması, renk katmıştır...
zafer gazozu fışkırtma zirvesinde görünce hemen kanımın ısındığı, çok güzel bir gülüşü olan ve gayet etkili konuşmalar yapan şeker insan. *
neredeyse 1 sene evvel pilav a$ermeme ve kendimi garip $ekilde sorgulamama sebep olan, doyumsuz sohbetler insani. ho$ entryler girmekte ve okutmakta. yillik iznimin bitmesine 1 gun kala tatilden biktigini belirtmek gibi gicik bir hareket cekmesine ragmen severim kendisini.. an itibariyle ise tek umudum, i$ bu entryde devrik cumle di$inda bir imla hatasi bulundurmamak. cunku; inadina severim devrik cumle kurmayi*.
içinden hala eşek olduğumu düşünmüş olabilecek tatlı yazar. yetenekli ve güvenilir insan...
eşek olduğumu bir kez daha anlamamı sağlamış yazar. ben de allah ın kuluyum. hatasız kul olmaz...
çocukluğumun enfes naneli sakızı, mintiden sonra kesinlikle aynı tadı diğer naneli sakızlarda yakalayamadığımı itiraf etmeliyim. Ayrıca numaralı artist ve şarkıcı resimleri çıkardı içinden.
kendini ferahlatmak için ağzına bir minti atarsın. içinden zeki müren,sibel can resimleri çıkar. o nane senin mideni bulandırır ve sonuç olarak istifra edilir.ve minti sayesinde ferahlanır.
çok uzaklardan gelip zirvemize renk katan, sıcakkanlı, şirin öğretmen yazarı.
not: sütü unuttum, mahcubiyet yaşıyorum.
not: sütü unuttum, mahcubiyet yaşıyorum.
zorunlu hizmetten ötürü uzak kaldığı memleketine haftasonu dönecek ve ayağının tozuyla zirveye katılacak olan öğretmen yazarımız..
entry'me gammazlardan önce ulaşmış beni uyarmış ve en yakındaki gammaz devriyesine yakalanmadan kendisini kurtarmama yardımcı olmuş "saolasın" yazarı.
memleketini uzun zamanlardır gasp ettiğim yazar kişisi. Sıcak kanlı zirve gönüllüsü.
saygıdeğer zümrem ; tez zamanda memleketine kavuşa temennisiyle teşekkürlerimi sunduğum yazar.
kapısı herkese açık olduğu için yanlışlıkla rahatsız ettiğim kişi. bir daha olmaz söz.*
edit: uğramışken elim boş gelmedim bu sefer... doğum günün kutlu olsun öğretmenim...
edit: uğramışken elim boş gelmedim bu sefer... doğum günün kutlu olsun öğretmenim...
aynı okullarda okumuşuz da haberimiz yommuş yazarı. gerçi o bitirip hanım hanım bir öğretmen olmuş, biz hala serserilik peşindeyiz o ayrı..
bir de tipitip vardı.
ankaragücü anti-x taraftar grubunun maçlarda başkan olması için tezahürat yaptıgı kişinin lakabı.minti başkan. (bkz: bıraktık işi gücü saldır ankaragücü)
bana ilk mesajı yazan ve aynı kaderi paylaştığım meslektaşım...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar