bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir8
- reenkarnasyon4
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi4
- s'i l v'e r m'i s t28
- pum pum çorbası7
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
- uludağ itiraf12
- günaydın şarkısı2
- anın görüntüsü23
- tavuk budu3
- yörük kızı15
- sikişirken sigara içen kadın6
- kız düşürmenin kısa yolu15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- claudian clouds20
- zorunlu eğitim11
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- fusya semsiyeli yabanci26
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- command and generals2
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- devlet bahçeli9
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- nervio21
- yemeğe bulyon koyan insan7
- sarımsak yiyen kız6
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- pandela 38
- serhat kılıç22
- türkiye13
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- tai lung45
- ismail kartal12
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- pizza6
- saraca098
- hoşçakal uludağ sözlük7
- şarapçının birden tayyipçi olması10
ali poyrazoğlu ile ile çevirdiği felsefik, bir o kadar psikolojik, ama en çok da hormon tetikleyici filmleriyle bilinen aktris.
türkiye'de gelmiş geçmiş en güzel sinema oyuncularından. yüzünü göksel'e benzettiğim şahsiyet. 1960 lı yılların sonundan, 1980 li yılların ilk yarısına kadar çevirdiği türk seks filmlerinin oyuncularından biridir. üzüntüden kanser olduğunu duyduğum güzel olduğu kadar bahtsız, vefat etmiş oyuncu. eğer o filmleri şimdi çevirmiş olsaydı hayatında neler değişirdi diye beni düşünmeye sevketmiş insan.
ayrıca köyden indim şehire adlı türk sinemasında kuyumcu nun baldızını oynamıştır..
köyden indim şehire adlı türk filminde himmet abinin biraderine alacağı "karı" dır. eski bir türkye güzelidir bildiğim kadarıyla. yaşadıklarının verdiği üzüntüyle kansere yenik düşmüş güzel kadın.
42 yasindayken meme kanserinden ölen eski türkiye güzeli ve oyuncu. ayrica cagkan culha nin annesidir.
köyden indim şehire isimli şaheseri seyrederken güzelliğine bir kez daha hayran olduğum, erken yaşta vefat etmiş oyuncu.
http://www.otekisinema.co...%B0NE-MUTLU-1-300x286.jpg
http://www.otekisinema.co...%B0NE-MUTLU-1-300x286.jpg
TÜRK sineması denince akla hemen «Yeşilçam» gelir. Yeşilçam, Beyoğiu’nda bir sokağın adıdır ve vaktiyle burası filim şirketleriyle dolup taştığı için adı Türk sineması ile beraber söylenir olmuştur. Oysa bugün Yeşilçam Sokağında filim yapan şirket kalmamıştır pek. Yerli sinemanın ağırlık merkezi son on yıl içinde Alyon Sokağı ve civarına kaymıştır. Alyon Sokağı’nda bulunan Erman Han'ı da hemen hemen Türkiye’nin en büyük filim şirketlerinin toplandığı bir merkez olmuştur. Tıpkı Amerika’da, ingiltere’de, Almanya’da, Fransa’da bakır şirketlerinin, petrol şirketlerinin, demir şirketlerinin toplandığı gökdelenler gibi...
görsel
kariyerine çok iyi başlayan fakat sonrasında kariyeri de bahtı gibi talihsizliklerle dolmuştur bu güzel kadının. nurlar içinde yatsın.
kariyerine çok iyi başlayan fakat sonrasında kariyeri de bahtı gibi talihsizliklerle dolmuştur bu güzel kadının. nurlar içinde yatsın.
(bkz: oje)
Girdiği bir yarışmada birinci seçilerek “Türkiye Güzeli” oldu. Ayhan Işık, Sadri Alışık, Zeki Müren, Bülent Ersoy'la başrolleri paylaştı. (1948 istanbul — 1990, istanbul)
Buket aydına benziyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar