bugün
- lahmacunu elle yiyen kız13
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- hewal ebo16
- mehdinin chp'li olması4
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı5
- abdullah öcalan5
- yukarı kattan gelen ahh sesi8
- kuran da namaz yok19
- herkesin artık tanım yapması6
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- 30 temmuz 2026 iran'ın abd üssüne saldırısı5
- bot yazar gibi entry giriyoruz4
- en iyi simit hangi şehirdedir11
- su içmeyi unutmayalım3
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- pkk4
- bursa vs edirne7
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil6
- gürcistan'ın neyi meşhur3
- gürcistan9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- pforzheim şu an 36 derece5
- ilgi isteyen kız5
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi4
- katatespizartmasi6
- ben ıspartada yaşıyorum5
- iç monolog3
- kut anlayışı2
- les chants de maldoror2
- türk siyaseti2
- kendine bir öğüt ver7
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- ısparta simidi8
- adanalı insanlar2
- ateistlerin temel hatası7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- cezayir3
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları7
- gocu11
- grup sexte sevgilisine sert davranan adamı öldürdü7
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj9
- benkimki9
- eski üst segment mi yoksa yeni alt segment mi3
- mülkiyetçi aşk3
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum6
- simit ile gevrek arasındaki farklar8
- sözlük yazarlarının saatleri15
- z kuşağı7
- intersection karma resim sergisi2
- erdal beşikçioğlu6
dikkat çekme işlemini vatanseverlere faşist diyerek gerçekleştirmeyi amaçlayanlardan olması muhtemel yazar.
hoşgelmiş.
hoşgelmiş.
(bkz: metal militia)
muhtemel kelimesinin anlamını hala öğrenememiş yazar. şimdi de 'imkansız' olarak algılamış...
senden umudu kestim hocam...
senden umudu kestim hocam...
üşenmeden önceki entrylerimi çıkartıp haklılığını ispatlamaya çalışan yazardır. umarım terlememiştir.
Bir Counter-strike haritası.
Bilimsel sosyalizmin revizyonizmini ve kapitalist restorasyon sürecini Mahir Çayan yazıları ve bilimsel sosyalizmin liderlerinin yazıları ile entari olarak sözlüğümüze döşeyen yazar. Eline sağlık dostum.
Bir not sosyalizmin revizyonizmi 1956'larda menşeviklerin burjuvazi devrimine geri dönüşünü savunan Kruşçevlerle başlamış 1985lerde iktidar olan Gorbaçov'la doruk noktasına ulaşmıştır. O bakımdan MDD stratejisi üzerinde bol bol analiz yapmasını istediğim yazardır.
Bir not sosyalizmin revizyonizmi 1956'larda menşeviklerin burjuvazi devrimine geri dönüşünü savunan Kruşçevlerle başlamış 1985lerde iktidar olan Gorbaçov'la doruk noktasına ulaşmıştır. O bakımdan MDD stratejisi üzerinde bol bol analiz yapmasını istediğim yazardır.
rus polisi.
rusya'nin herhangi bir yerinde karsiniza cikip dokumenti pojalusta * diyen uniformali dilencilerdir.
simdi burda durup ruslarin garip bir kuralini anlatmak gerekiyor. rusya vatandasi ve rus irkindan olan rus oglu rus sibirya'da dogmustur*. herif moskova'ya gelir tasi topragi altindir diye. ama is bulamaz, aylak aylak dolasir. ama dolasamaz. kurallar boyle diyor. isin yoksa orda kalamazsin. bir yerde calismiyorsan ve moskovali degilsen 90 gun icinde orayi* terketmen gerekiyor.
bu kural ve kurallarin iyi taraflari vardir kuskusuz ama obur taraftan da rus polisinin ekstra para kaynagi olmus bu. herhangi bir metro cikisinda bir esmer* bulup karsisina dikiliyor:
- serjant ushakov, dokumenti pojalusta.
- (icses : mnskiim yine mi).
rusya'nin herhangi bir yerinde karsiniza cikip dokumenti pojalusta * diyen uniformali dilencilerdir.
simdi burda durup ruslarin garip bir kuralini anlatmak gerekiyor. rusya vatandasi ve rus irkindan olan rus oglu rus sibirya'da dogmustur*. herif moskova'ya gelir tasi topragi altindir diye. ama is bulamaz, aylak aylak dolasir. ama dolasamaz. kurallar boyle diyor. isin yoksa orda kalamazsin. bir yerde calismiyorsan ve moskovali degilsen 90 gun icinde orayi* terketmen gerekiyor.
bu kural ve kurallarin iyi taraflari vardir kuskusuz ama obur taraftan da rus polisinin ekstra para kaynagi olmus bu. herhangi bir metro cikisinda bir esmer* bulup karsisina dikiliyor:
- serjant ushakov, dokumenti pojalusta.
- (icses : mnskiim yine mi).
age of empires 2 oyununda kışla * binasından çıkan ana piyade askeri. 5 gelişim basamağı olan bu birim, mızraklı unitelere karşı iyi savaşmaktadır. düşük masrafı ve hızlı üretilmesi * durumunda yıkımda da etkili olurlar.
gelişim basamakları:
(bkz: man at arms)
(bkz: long swordsman)
(bkz: two handed swordsman)
(bkz: champion)
gelişim basamakları:
(bkz: man at arms)
(bkz: long swordsman)
(bkz: two handed swordsman)
(bkz: champion)
age of empires II'deki champion adlı birimin gelişmeden önceki hali. eziktir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar