bugün
- sözlükte flörtleşmek15
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz3
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- türk müsün6
- normal sozluk7
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır3
- mavi gözlü erkek4
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- azgın türbanlı10
- sözlükte dertleşme3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl6
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- dünyanın en kısa fıkrası4
- yaşlılara moruk demek4
- uçağa binmek3
- evlenmekten korkmak10
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- küfürlü konuşmak2
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- pazartesi diyete başlıyorum3
- alttaki yazara aşık ol11
- ak parti yükselişte2
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- nermin3
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- el alemin köpekliğini yapmak2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- velvet ile revani yemek7
- sözlüğün kahve olması12
- aylık 405 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- gerdek namazı10
- olgayella2
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- manifest2
- senegal7
- izlenmiş en kusursuz film5
- qazi muhammed3
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- deniz göktaş17
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
hala takamamışsınız antenleri paranız mı kalmadı destek çıkalım mı.
hey yukarıdaki cehennemde senin kafana ateşten çember gececek haberin varmı yoksa öğren.
sõzlüğün yobaz bir çocuğudur. artık 8 yaşında olmuştur herhalde. benim yeğenim pazartesi 10 yaşında oluyor be.
Yok lan amcası 7,5 yaşıma kilitledim kendimi 8 olursam sana bile ağır gelirim hep altımda kalıyon da. Diğerleri gibi.
Ağız ishali olmuş gibi her yazılana bi cevap veren "en uzağa ben işerim" tadında hayatı yaşayan troll.
Yaş tahminî yapmayacağım ama benim 7.5 yaşındaki oğlumun uyku arkadaşı peluş oyuncak bundan daha zeki olabilir.
En azından kendini allah sanıp birilerini cennete birilerini cehenneme yollamıyor kendi kafasından.
Yaş tahminî yapmayacağım ama benim 7.5 yaşındaki oğlumun uyku arkadaşı peluş oyuncak bundan daha zeki olabilir.
En azından kendini allah sanıp birilerini cennete birilerini cehenneme yollamıyor kendi kafasından.
Sen oğlundan daha küçüksün eminim saman yemekten gelişememişsin .
Akp bugün araplar kötüdür dese şimdi yalaklık yaptığı sözde kavmi necip e ana bacı sövmeye başlar. Böyle bir model bu da.
Boş yapma lan
Ağababaların gelsin.
Ağababaların gelsin.
Bir kaç yazısına denk geldim, ağzı bozuk hükümet yalakası, insanın kendi fikri düşüncesi, doğruları yanlışları olur, bu ergen körükörüne aklını devre dışı bırakıp hükümeti savunuyor, yani kraldan çok kralcı derler. Adam fetö konusunda hata yaptım milletim affetsin dedi(kimse affetmez ülkeye bedeli ağır oldu 251 can kaybı onlarca yaralı ve ekonomiye olan zararı) ona sorsan yanlış yapmadı, fetöye devletin tüm imkanlarını ardına kadar açması doğruydu der muhtemelen.
O samanı sana bi yediririm altı ay bulanık sıçarsın dediğim ergen yazar. Ben sardığın diğerlerine benzemem.
Ağız ishali olmuş dediğim lafa anında atlamışsın aferin.
Ağız ishali olmuş dediğim lafa anında atlamışsın aferin.
Ağababalarım bana vekalet verdi git bunların içlerine et diye nasıl ettiysem kıvranıp duruyorsunuz aksoda ikram edebilirim.
O samanı bana yedirirsen sen ne Yicen yok yok sen ye kıyamam.
Kalahari sen ve senin gibi ağzı bozuklara ayar verdiğim için ağzım bozuk , kapişşşşşş.
https://youtu.be/vM67eAPWFaw Kalahari ye hediyem olsun.
Ay ne olur sev dicem de ıyyyyyyy senin gibi adamların nesi sevilir ki aman aman istemem sevme sevmeyin.
Ne halt arıyıon burada o zaman 1974 kere 1978.
007 nln neden zikri yok.
007 kaşınıyon galiba ama ben fena döverim bak kaçma sonar Kemal Sunal’a bakma sen hem döverim hem döverim hem silkerim.
Sen ancak havanda su döversin aslanım. Hayal dünyasında yaşama aç gözlerini biraz. Yoksa seni dost gibi sevenler düşman gibi sker kendine gelirsin bir anda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar