bugün
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- arkadaşlar bakar mısınız9
- müzik haramdır5
- karşı cinste çekici gelen şeyler5
- gir içime hünharca11
- satranç haram yasaklansın15
- dinlemeyi bilmek5
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- uludağ sözlük online sayısı5
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kürt mutfağı7
- true yazar mı sorunsalı4
- faik öztrak4
- eğirdir gölü3
- götü başı ayrı oynayan insanlar3
- gocu43
- beyazsemsiyeliyabanci48
- recep tayyip erdoğan8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- en sevilen meyveler8
- kürt kültürü3
- kızının düğününde oynayan baba8
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- the gilded lily3
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- sssilvermist11
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- şovalye ruhlu erkek2
- bu devirde fes giymek5
- ona bir şey söyle18
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- opi2
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- buddy dude20
- ısparta10
- yagmurcu6
- taziye çadırı2
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- kürdistan3
- togg'a lpg taktırmak11
- ets tur ile balayının zehir olması2
- yapay zeka moderatörü17
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
bi efsane pokémon.
mew in evrimleştirilmiş hali
karizmanın pokemon biçimine bürünmüş halidir.
giovanni tarafından, mew in klonu olarak yaratılmış ve upgrade edilmiş halidir.
mew'in konuşabilen versiyonudur. Daha insanımsıdır.
sert bakışlı psişik pokemon. telekinesi özelliği ile rakip tanımamaktadır.
klon pokemonlarla beraber bulunamayacakları bir adaya yerleşir ve giovanni'nin onu bulmasıyla tekrar mücadele başlar*.
pokemon oyunlarında iyi kullanılırsa ölmeyen mutant.aşırı güçlü,hızlı ve teknik.
kadir inanır gibi bir bakışı vardır. tarif edilemezdir. ardından tokatı da beklenir ama onu yapmaz işte.*
aman allahım! o ki pokemonların ulu'su. pokemonların kralı. her güce sahip pokemon. bu zamana kadar altına entry girmemesi fesatlıktır. popüler kültüre olan hevestir. terbiyesizliktir. yazıktır, günahtır.
uzattımı o 3 parmaklı elini ne charizard dinler ne pikachu valla. yıkar bu gezegeni. saygı durun.
görsel
edit: allah benim belamı versin.
uzattımı o 3 parmaklı elini ne charizard dinler ne pikachu valla. yıkar bu gezegeni. saygı durun.
görsel
edit: allah benim belamı versin.
Kopyadır bu pokemon artistik tavırlarına bakmayalım.
(bkz: mew)
(bkz: mew)
mew'i yenememiş pokemondur.
pokemonların belki en güçlüsü değildir ama en korkulanıdır. karizmadır, gördün mü hayran kalınasıdır.
e.t gibi parmakları olan pokemon çok var bunlardan darkrai filan uzar gider böyle asla en sevdiğim değildir olamazdırda en kral pokemon jigglypufftır tektir benzeri yoktur.
bir jigglypuff olamayan pokemondur. istediği kadar karizma olsun jigglypuffın şarkı söyleyişi kadar mükemmel olamaz.
karizması "abi senin göt niye bu kadar büyük?" sorusu ile yerle bir edilebilecek pokemon'dur. yine de pek bir sever sayarız kendisini.
götü 2.dünya savaşı sırasında yediği kortizon iğneleri yüzünden büyümüş, konuşarak tüm insanlığı şaşkınlıklar içerisinde bırakmış, pembe olmasıyla da muhtemelen pembe tolga'ya selam çakmış pokitopu.
kendisi aslında bir pokemon değildir.
mew'in evrimleşmiş hali hiç değildir.
kendisi, roket takımı tarafından mew adlı efsanevi pokemon* temel alınarak yapılmış bir robottur. ismi de buradan gelmektedir. (mewtwo = mew 2)
--spoiler--
fakat bir süre roket takımına hizmet ettikten sonra, yaratıcılarına hakettikleri teşekkürü etmek adına onları öldürmeye niyetlenmiştir. tam bu sırada mew çıkıp; "hacı, sen kimsin insanlara artistlik yapıyon. onlar kankamız bizim. akıllı ol" demiştir.
--spoiler--
mew'in evrimleşmiş hali hiç değildir.
kendisi, roket takımı tarafından mew adlı efsanevi pokemon* temel alınarak yapılmış bir robottur. ismi de buradan gelmektedir. (mewtwo = mew 2)
--spoiler--
fakat bir süre roket takımına hizmet ettikten sonra, yaratıcılarına hakettikleri teşekkürü etmek adına onları öldürmeye niyetlenmiştir. tam bu sırada mew çıkıp; "hacı, sen kimsin insanlara artistlik yapıyon. onlar kankamız bizim. akıllı ol" demiştir.
--spoiler--
basit bir çizgi film karakteri olsa da, mewtwo günümüzde bilimin kötü amaçlarla kullanılan tarafını yansıtmaktadır.
en güçlü ikinci pokemondur birincisi the god of pokemons arceus tur...
dünyanın en sağlam pokemonu. ve popüler olmayan*
yaşıtlarım pikachu, charizard hayranıyken ben bunun hayranıydım. marjinal bişi olacağım daa o zaman dan belliymiş.
yaşıtlarım pikachu, charizard hayranıyken ben bunun hayranıydım. marjinal bişi olacağım daa o zaman dan belliymiş.
tinerciler tarafından bıçaklı saldırıya uğrayıp hayata gözlerini yuman usta pokemon.
görsel
ışıklar içinde uyu reyiiiz.
görsel
ışıklar içinde uyu reyiiiz.
Gündemdeki Haberler