bugün

/13
Yobazları kudurtan müzik (Fatih Erbakan hariç, o metalciler ile iyi anlaşırdı).
2000'lerin korku filmlerinde film muzigi olarak kullanimi yaygin olan tur. kisiyi soktugu ruh hali, karanlik yapilari ve muzikal altyapilari, 2000'lerin filmleriyle hayli uyum saglamaktadir.
Bu aralar geri döneceği konuşuluyor.
Gelsinde kurtarsın bizi bu sözde rapçilerden.
gelmiş geçmiş en iyi müzik türü. elbette her dalı için bunu söylemiyorum. melodik death metal, black metal, trash metal gibi dalları şahanedir. herkes dinleyemez. dinleyen de bir daha bırakamaz. bu işe yıllarını veren var.

metal müzik öldü diyenleri sallamayın. asla ölmez. metal gibi müzik türü bir daha gelmeyecek ulan.
Iste bunlar hep mallık kank.

Evet
görsel
Zamanında medya maymunları tarafından satanizm ile suçlanan müzik türüydü
Şimdilerde de Animeye sallıyorlar.
Metallica dan ibaret değildir...
şu an dinlediğim şey.

(bkz: disturbed)
2024 konserler

https://youtu.be/_wrLno9cnFc?si=WuSU9lIHIFIR0rHE
Poptan ve rapten kat ve kat daha iyidir.
kimine çok yüksek geliyor, kimini de benim gibi dinginleştiriyor.
koşarken iyi gider. koşmazken de. kmlerce koştum bugün. insan bazen kendisinden kaçamıyor.
tangır tungur müziktir.
Avam müziği evet.
Yeni nesil bilmez. Sikko şarkıcılara sarılmış hepsi sefo mefo bilmem ne zıkkım. Bu müziği dinleyen en genç 30 küsürdür. Onların da ergen avutacak mecali kalmamıştır.
rock dinlerim amenna...
beğendiğim ayrın meydın falan da dinlemişimdir. veya ev arkadaşımın teki metalciydi, ve eve gelen onun arkadaşları... bir şey çalarlarken bu ne aq kapatın şunu demedim hiç..

ama

ulan hayatım boyunca kız zikebilmek için kendi kafamı zikmeye kalkmadım hiç.
Bas gitaristlerine geçim kaynağı sağlayan müzik türü.
görsel
yıllarımızı verdik.

2001 de megadeth i maslak ta canlı dinleyen kaç kişi varız şurada?
Gürültü kirliliği. Dinlryenleri de görüntü kirliliği.
Çok tıngırdar.
genelde .bne ve satanist sapıklar dinler bunu.

müzik değildir.
Ergenliğimde Hayko Cepkin ile içine girip, hala çıkamadığım şeydir. ilk Rock müziği keşfedip, bir kaç ay sonra death/dark/goth metal keşfederseniz, önceden dinlediğiniz Rock müziğin esamesi okunmaz. Arada Hayko dinleyip yeterli elektro gitar ve brutal dozu alamadığımdan şikayet edip, yine spotify'ımı açıp Behemoth, Slipknot, Betzefer ve daha nicelerine geri döndüğüm, 7 yıldır müptelası olduğum müzik türüdür.
çocukken metalci kelimesini orasını burasını deldirip metal taktıran aykırı tipler olarak anlardım, çok cahilmişiz o zamanlar.
1234...13
© copyright 2005 - 2026