bugün
- güne başlarken3
- acı gerçekler16
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı7
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin36
- sabah alarm çaldığı anda hissedilenler2
- üniversite sınavı kaldırılmalıdır10
- arda güler7
- kale3112'deki kale hangi kale10
- buz gibi bira8
- demir çelik5
- sabahları nefret edilen şeyler9
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- sözlükte flört etmemek9
- en iyi pizza içeriği10
- en lezzetli balık24
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması2
- bursa6
- sözlük kızlarının küfürbaz olması6
- ecevit denince akla gelen şeyler2
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- sıcak şarap4
- 0 0 714
- karşı cinsteki en itici özellik16
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- gece vardiyası3
- arkadaşlar lütfen4
- köy9
- rte denince akla gelen seyler2
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- anın görüntüsü23
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi4
- gece tostu4
- en enayi huyunuz4
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- şi ve trump'ın ticaret anlaşması2
- paradox interactive3
- babybombshell2
- gammazlar göreve8
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- sözlükte aile kurmak8
- hünkar beğendi vs alinazik9
- ağlamak7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği37
- dünyanın en kötü hissi3
- zendaya4
- motorla kaza yapan kadın7
- yıllar ona hiç acımamış3
- ezoterizm4
- başlığı başa bırakıp kaçan yazarı enselemek3
(bkz: rüştü reçber)
bana küsmüş olan doku. iki dizimde birden menisküs yırtığı var.
Agrisi uykudan uyandirir... Ne yapin edin bir yuk ile merdiven cikmayin...
Dizdeki kıkırdak yapıda oluşan bir rahatsızlık.
menisküs, insan dizinde yer alan kıkırdak dokudan oluşmuş bir yapıdır. doku, dizde, üstte ve altta yer alan iki ana bacak kemiğinin birleştiği yerde bulunmaktadır ve bu iki kemiğin sürtünmesini engellemekte önemli rol oynamaktadır. meni sözcüğü yunanca'da ay anlamına gelmektedir.bu bağlamda, bu dokunun şekli de yukarı dönük hilal ayı biçimindedir. terim, halk arasında bu kıkırdağın yırtılmasıyla oluşan hastalığı tanımlamak için kullanılır.
menisküs dokusu, ani dönme hareketleri başta olmak üzere, dizdeki travmalar sonucu yırtılabilmektedir. bu tahribat daha çok sporcularda görüldüğü için menisküs yırtığı bir sporcu hastalığı olarak görülmektedir. ancak menisküs rahatsızlıkları sadece sporcularda değil, dizini herhangi bir şekilde zorlamış hemen hemen herkeste görülebilir. menisküs yırtığı dizde ağrı, kilitlenme, hareket kısıtlılığı ve sıvı toplanması gibi çeşitli şikayetlere neden olur.
tanınan tanınmayan birçok futbolcunun belalısıdır menisküs.yakaladığı zaman kolay kolay bırakmaz.
menisküs dokusu, ani dönme hareketleri başta olmak üzere, dizdeki travmalar sonucu yırtılabilmektedir. bu tahribat daha çok sporcularda görüldüğü için menisküs yırtığı bir sporcu hastalığı olarak görülmektedir. ancak menisküs rahatsızlıkları sadece sporcularda değil, dizini herhangi bir şekilde zorlamış hemen hemen herkeste görülebilir. menisküs yırtığı dizde ağrı, kilitlenme, hareket kısıtlılığı ve sıvı toplanması gibi çeşitli şikayetlere neden olur.
tanınan tanınmayan birçok futbolcunun belalısıdır menisküs.yakaladığı zaman kolay kolay bırakmaz.
son günlerde çok kişinin çektiğini öğrendiğim hastalık. bundan korunmanın yollarını araştırmak lazım. ne olur ne olmaz..
her gün diz kapağı ağrısı yapan ıvır zıvır. sadece oturuyorum tüm gün gene de ağrıyor illet.
1 buçuk sene önce halısahada geldi başıma bu rahatsızlık. bir süre hastane hastene dolaştım. hafifledi ama geçmedi. fakat kullandığım bir takım bitkisel takviyeler sonucu kendimi daha güçlü hissetmeye başladım. benim düşüncem kemiklerim güçlenmeye başladı. yeni gelişmeler burdan editleyerek bildirmeye devam edeceğim. menisküs tedavisi
AA hemen bu bitkisel siteden siparış vermeliyim.
Sitenin adı Gökçek market. Bitkisel diye dinozor ilaçları kakalıyorlardır bunlar.
Dizlerdeki kıkırdak yapının aşınması/erimesi ve/veya zarın yırtılması ile seyreden diz hastalığının halk arasındaki adı. Özellikle orta ve ileri yaşlardaki kadınların korkulu rüyası. Hemen tüm romatizmal hastalıklar gibi öldürmez ama ağrı ve hareket kısıtlılığına yol açarak süründürür ve kesin bir tedavisi yok bu meretin. yeterli düzeyde ve kalsiyumdan zengin beslenmek ve omega3 takviyesi almak, dizleri koruyarak aşınma yaşını geciktirir. Kesin tedavisi diz ekleminin arasına yapay eklem yerleştirilmesi suretiyle gerçekleştirilen ameliyattır.
litvanyalı merkez orta saha. sert şutlarıyla tanınır.
Benimki ölmüş olan. Nedendir bilmiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar