bugün
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı24
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- beyazconverse nickli yazar erkek mi4
- halife olacağım6
- evliliğin anlamı10
- kürtsüz türkiye10
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- hilafet gelsin mi6
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- anın görüntüsü33
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- fenerbahçe15
- güne bir şarkı bırak2
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- beyazconverse birader2
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar4
- dünyanın en güzel evi4
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık3
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- gökten çikolata yağması4
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- haşlanmış kurbağa sendromu3
- amerikan kuklası halife2
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- sophie dee'nin memeleri2
- başarılı olmuş tek akımın ümmetçilik olması3
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği4
- genç atatürkçüler partisi3
- fesli alagavatın gençliği2
- ayak fetişistlerini onurlu yaşama davet2
- gecekonduda otururken dünyanın en zengini oluverme2
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- fenerbahçe nin en iyi kadrosu3
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- atsızcı veletler2
- ismet gürbüz4
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı3
- hala mansur yavaş'tan medet umanlar var2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği9
- süleymancılar17
- gelmiş geçmiş en iyi türkiye ligi kadrosu2
- sözlükteki fenerbahçeliler10
- washington stecanelo cerqueira2
- 16 ağustos 20264
- asimilasyon harika bir şey5
- eğitim sisteminin gizli amacı3
yedi nisan 2005 tarihinde istanbul'da vefat eden "içimdeki Fırtına", "işte Öyle Bir Şey", "Sevdan Olmasa", "Bir de Bana Sor" ve "Etme Eyleme" gibi bir çok erol evgin şarkısının yanı sıra hababam sınıfı serisinin unutulmaz müziğine bize hediye etmiş olan müzik adamı.
(bkz: hababam sınıfı)
Eurovision şarkı yarışmasının artık klasikleşen jenerik müziğini bizlere kazandıran ünlü müzik adamıdır
(bkz: sessiz veda)
hababam sınıfı başta olmak üzere birçok güzel besteye imza atan bir müzisyen..
"çoban yıldızı" adlı eseri özellikle muhteşem olan ve unutulmaması gereken sanatçı,adaşım.
çoğu şarkısındaki çarpıcılık içtenlik garanti bankası reklamı için hazırladığı sucu çocuk şarkısında da olan merhum. ayrıca genç yaşta hababam sınıfının müziklerini yaparak unutulmazlar arasına adını yazdırmıştır. nur içinde yatsın..
aklına gelen ya da içinden geçirdiği melodiyi hemen notalara dökmeyen bir gece bekleyip sabah uyandığında yeniden hatırlayabiliyorsa besteleyen, türk müziğinin kilometre taşı olarak nitelendirilebilecek bir çok şarkının bestekarı olan unutulmaz bir müzik adamıdır... allah rahmet eylesin... yeri doldurulamayacak, büyük ve acı bir kayıp...
ülkemize, müzik adına çok şeyler kazandırmış büyük müzik adamı. bir tatil köyünde hızla çarpışıp da, yüzündeki o kocaman gülümsemeyle, defalarca özür dilemesini, kibarlığını hiç unutamayacağım mütevazı insan.
insanların cilt kanserinden de öldüğünü anlamamı sağlayan rahmetle anılası santçıdır.
cigdem talu'yu 28 mayis 1983'te kaybetmesinin ardindan soyledikleri :
''sonra ciktik... sevgili oskay akturk'un bir vosvosu vardi, ona binip asiyan mezarligi'na gittik. hic aglamadim ben. yani cigdem'in olumunu duydugumda da aglamadim, camide aglamadim, evde yalnizken de aglamadim, ama o volkswagenin icinde tam 4 dakika boyunca agladim. o 4 dakikayi hic unutmuyorum. asiyan'a geldigimizde bitmisti, yani o buyuk bir bosalmaydi... ''
''sonra ciktik... sevgili oskay akturk'un bir vosvosu vardi, ona binip asiyan mezarligi'na gittik. hic aglamadim ben. yani cigdem'in olumunu duydugumda da aglamadim, camide aglamadim, evde yalnizken de aglamadim, ama o volkswagenin icinde tam 4 dakika boyunca agladim. o 4 dakikayi hic unutmuyorum. asiyan'a geldigimizde bitmisti, yani o buyuk bir bosalmaydi... ''
eşi çiğdem talu ile birlikte türkçe popüler müziği'nin mimarlarından. bu ikilinin altında imzasının bulunduğu her şarkı bir başka güzeldir, bir başka özeldir.
boğaziçi üniversitesi kimya mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.
"mesaj" adlı esere sahip kişidir. mükemmeldir.
az önce kanal 1' de anısına yapılan gece gösterildi. erol evgin, nükhet duru, candan erçetin bizleri gözyaşı gırtlakta ha çıktı ha çıkacak havasında hem eglendirdi hem depreştirdi derken son şarkıda göz yaşı gırtlak kısmını dar buldu, su yolunu buldu.
aldım başımı gidiyorum çiğdem talu'yla yaptıgı parcalardan.sanki bilir gibi gideceğini yazılmıs. fena.
başta erol evgin, nükhet duru, zerrin özer ve ilhan irem olmak üzere birçok şarkıcıyla çalışmış ve akabinde melki prodüksiyon yapımcılık şirketini kurmuş müzisyen. mensup olduğu izmir'li kibar ailesi sabetayistlerin kapani koluna mensuptur ve eşi ethel kibar yahudidir. yine de hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. az önce önemli bestelerinden her şey seninle güzel'i dinledim.
sessiz veda bestesi vardır ki insanı kendinden geçirir.
(bkz: sucu çocuk)
dinlediğim en güzel enstrümental parçayı yapan santçıdır. (bkz: sessiz veda)
saygıdeger kisilik. kendisini su sekilde hatırlarım hep; bir gün arkadaslarla oturulmus ve tabu oynanmaktadır.
(bi arkadas yeminle ben degilim)-oha kim lan bu, sıçtık
+alttakilerden anlat
-hani böyle en ünlü türk filmi serisi
+hababam sınıfı, melih kibar!
topluluk, ben de dahil: çüssss.
(bi arkadas yeminle ben degilim)-oha kim lan bu, sıçtık
+alttakilerden anlat
-hani böyle en ünlü türk filmi serisi
+hababam sınıfı, melih kibar!
topluluk, ben de dahil: çüssss.
belki de en bilinen bestesi "hababam sınıfı müziği" olan büyük sanatçı.
Büyük aşkların adamıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar