bugün

Bir sözlük yetkilisidir.
Sol frame'de yazarlar birbirini yerken, olaya el koymalıdır.
Mel mel abi mi? Çok komik bir sesleniş biçimiymiş.
sana da abla desinler olm zoruna gitmesin abi demeleri.

bakıyorum şimdi dur hele had aşılırsa yaparız gereğini.
Yeni bir çaylak olma şekli olarak üretilen uçurulma sebebi 'had'. Sen bize mal de, gay de, mantar kafalı de hakaretin bin bir türlüsü havada uçuşsun, biz iki şaka yapınca had bahanesini öne sürerek uçur bizi. Oh ne ala memleket.
--spoiler--

Sen bize mal de, gay de, mantar kafalı de hakaretin bin bir türlüsü havada uçuşsun, biz iki şaka yapınca had bahanesini öne sürerek uçur bizi.

--spoiler--

sana ne diyeyim lan mesela mahmut mu ? mallık yaparsan mal derim geylik yapar milletin orasını burasını yalamaya çalışırsan gey derim. ne diyeydim sen söyle. sen şimdi uzun boylu adama uzun deyince hakaret mi oluyor ? sarı saçlıya sarışın deyince hakaret mi oluyor ? mal olana mal deyince neden hakaret oluyor ???

adam oldun da adam değil mi dedik. daha geçen gün yalanınızı suratınıza vurdum çıkıp bir özür dilemedin. hani lan bu nihavend değildi ? o kadar pislik yaptınız o değil yalan söylüyor diye. hemen ondan önce ağladın durdun beni çaylak yapacak diye üstünden 15 gün geçti hala olmadın ? çıkıp özür dile adamlık yap adam diyelim mal demeyelim gey demeyelim. saygıyı kendin hak edeceksin başkasından beklemeyeceksin.
Dün gece sözlükte ayıplı bir olay yaşanırken, mışıl mışıl uyuyan yetkilidir.
Beyimiz uyanmış da sonunda sözlüğe teşrif etmiş...
https://youtu.be/-87rri9ylVA?si=xJqAH64NhlGRoNiS

görsel
Adam gibi adam yetkilidir.
--spoiler--

Dün gece sözlükte ayıplı bir olay yaşanırken, mışıl mışıl uyuyan yetkilidir.

--spoiler--

siz ne işe yarıyorsunuz oğlum ??? ayıplı olay yaşanırken marul görmüş kuzu gibi bakıyorsunuz müdahale etmiyorsunuz sonra nerede bu yetkililer yaeaeae. pardon "yetkililer" de değil sadece gibson..
Cyqikue mi ne, pipi saldırısında bulunmuş doğruysa eğer...
valla öncedende oldu aynısı bizim yapabileceğimiz bir şey yok. ne entry silebiliyorsun ne başlık silebiliyorsun ne yazar silebiliyorsun.. anca çaylak yaparsın ama attı denilen fotoğraflar hala ortada duracaktı.

işte bu yüzden akşamları çok nadir giriyorum sözlüğe. hava kararana kadar gene en fazla birkaç sığır oluyor ama hava kararınca tüm ruh hastaları doluşuyor buraya. bundan önceki benzer 10 olaya bak hepsi akşam saat 10 ve sonrasında oldu. boşta kalan bakkal t....larını tartar diye bir laf var ya bu ibnelerde diplerini dövdürecek kimseyi bulamıyorlar mı o saatlerde ne oluyorsa geliyorlar buraya böyle saçma sapan şeylere girişiyorlar..
© copyright 2005 - 2026