bugün

her 2 3 yorumundan birinde (bkz: bir yazarın troll oluş öyküsü)ne rastladığım ama hala yeter artık demeye kıyamadığım bir yazardır.
(bkz: üstü kapalı mesajlar)
yeni yeni keşfettiğim yazar. son zamanlardaki entryleri ilgimi çekmekte. doğrusu güzel de yazmakta.
son günlerde dikkatimi çeken, gecenin bu saatinde okumaya değer, takip edilesi yazardır.
(bkz: #8715987) ayrıca son derece haklıdır. *
7. nesilin en güzel örneklerinden.yorumlarıyla herkesin beğenisi toplamış bir yazardır.
yeni gelen her yazara troll olmamasını ümit ederek sözlük sahalarında koşuşturmalarını dileyen nesildaşım. komik entryleri vardır, okunması tavsiye edilir.
verdiği bi fikirle göremediğim bir kör noktayı görmeme neden olan yazar. teşekkür ediyorum kendisine.
kağıt para sapığı. fantezilerini de dökücek yavaş yavaş bekliyorum.

gece gece sözlüğü ayakta tutan ayrıca.
sözlüğün yalnızlığını geceleri paylaşan *, fikirlerine katıldığım , tarzını beğendiğim bir yazar.
(#8686139) eksileri almış olsa bile, gülüm gülüm güldürdüğü entrysi kalitesinden hiçbir şey kaybetmemiş * takipçisi olacağım yazar. oda hem gece hem sabah tayfasından ayrıca.
(#8686139) fantazilerini sözlüğe aktaran zat. çok ayıp.
(#7900087) zaytung haberleri tadında entyrsini gördüm, valla.
nick altında bir entri görünce şaşırdığım süper insan..iyi ki varsın en yakın dostum.
© copyright 2005 - 2026