yeni gelmiş, hoşgelmiş nesildaş yazar.
copy paste yaparak sözlük yazarı olunabileceğini sanan ergen.
elbet bir gün silik olacak yazar. demedi demeyin.
eskiden böyle nick e sahip bir yazar daha vardı dediğim yazardır.
sonu benzemez işallah yazarıdır.
her yazdığına entry nick uyumu yaz geç. o kadar asılsız o kadar tutarsız ve bir o kadar cibiliyetsiz.
inci sözlüğe entry girmeye çalışırken yanlışlıkla uludağ sözlüğe giren vatandaş.
(bkz: #16767421) genelde yazdıklarını beğenmem ama bu yazdığı cidden kayda değerdi.
(bkz: alevilerin osmanlı düşmanı olması/#16767116)

kodlu entry'si ile gülünç bir entry nick uyumuna yakalanmıştır.
nick altına teşrif eden yazarı, benzeri görüşteki yandaşlarının ağırladığı yazar.

bu yandaş kimseler için, imleci nick'lerinin üzerlerine getirip çıkan soru işaretine tıkladığımızda açıklayıcı bir cevap vermekten vazgeçiyoruz. deve-hendek meselesine dönüşüyor muhabbet sonra

(.)

edit'e edit; ağır ısrarlar sonucu teşrif ettim. gördüm ki ; " şeriat gelince 10 şişme kadın alınabilecek " şeklinde bir başlık açmış bizim yandaş. yukarı da dediğim gibi yine vazgeçtim. döndüm.
yavuz sultan selim için "40,000 aleviyi sebepsizce katletmiş bir ibnedir." demiş. öyle düşünüyorsan, bir şikayetin varsa git türbesine. kaçmıyor ki senden.
anlam olarak kesinlikle kaotik bir nicktir (bkz: kaotik cümleler).

provokatör yazılması lazımdı bi de.
Bilgiden, gerçeklikten yoksunluğu ile dikkatimi çekmiş yazar. Entrylerini esefle kınamakla birlikte, ergenlikten çıkıp aklını başına almasını dilemekten başka çare yoktur onun için.
inciden çaldığı başlıklarla burda caka satan yazar. biri de tanıdık gelmesin be kardeşim. orjinal ol.
dokuzuncu nesil silik.
© copyright 2005 - 2026