bugün
- fransızların sömürgeci olması4
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu3
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması6
- nato vs allah3
- sözlüğün en kaliteli 5 yazarı3
- yazarların en sevdiği meyve11
- kürt kızlarının sevişme sırasındaki cümleleri2
- mehmet okuyan6
- 90 ların unutulmaz bilim kurgu filmleri2
- alttaki yazar nerde yaşıyor2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- iran dan sonra sıranın türkiye ye gelecek olması2
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız2
- macar tv sinde haber yayınının durdurulması5
- vajinaya am diyen insan2
- sigara kullanmayıp alkol kullanan insan karizması3
- corona sonrası dünya düzeni6
- kiraz cicegi kolonyasi35
- tavuk gibi erkenden yatan sözlük kızları5
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak5
- ciddi konuların sözlükte konuşulmaması2
- ergin orbey2
- ressam mehmet raif ersoy3
- trump a kafa atmak3
- hastane randevusu3
- imrandy4
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- bir anne sözü bırak4
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- sözlükte adı çıkmış bir kadınla sevgili olmak2
- ab parlamentosu'nun türk askerine iftira atması2
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- mersin de 41 sürücüye 3 milyon lira ceza3
- ona bir şey söyle19
- köfteci yusuf2
- yazarların en sevdiği sözler9
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite7
- kuran da namazın olmaması21
- 1000 liralık boxer giymek6
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi10
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- sözlüğe bikinili fotoğrafını atan terbiyesiz2
- bir ayet reddedince dinden çıkmak17
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- midye8
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- kadın yazarların kavga etmesi11
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- işimizin başındayız uludağ sözlük5
çok doğal olarak bogdanovic seviyesini çıkar mı? sorusu kafalarda oluşanve fenerbahçeliler olarak bir miktar üzülmemize neden olan bir transfer.
ben hakkında şöyle düşünüyorum, demek ki fenerbahçe nin alabileceği oyuncular içinde obradovic tarafından en potansiyelli ve en uygun isim olarak görülen oyuncuydu. bogdanovic seviyesi çok özel bir konu, ilk defa euroleage şampiyonluğu kazandık ve bu sezonun ilk beşine seçilen iki oyuncumuzu birden kaybettik. ama kalinic'in gelişimi içimizi rahatlaması gerekiyor, hem lig hem euroleage play-offlarında/final four'undaki kalinic performansını ilk geldiğinde değil sezon başında bile tahmin edemiyorduk.
transfer resmi olarak açıklandıktan sonra desteklemek ve sabretmek bize düşüyor, çünkü bu takımın bu hoca ve menanerin kredisi ölçülemeyecek bir başka dönem ve kadro ile.
ben hakkında şöyle düşünüyorum, demek ki fenerbahçe nin alabileceği oyuncular içinde obradovic tarafından en potansiyelli ve en uygun isim olarak görülen oyuncuydu. bogdanovic seviyesi çok özel bir konu, ilk defa euroleage şampiyonluğu kazandık ve bu sezonun ilk beşine seçilen iki oyuncumuzu birden kaybettik. ama kalinic'in gelişimi içimizi rahatlaması gerekiyor, hem lig hem euroleage play-offlarında/final four'undaki kalinic performansını ilk geldiğinde değil sezon başında bile tahmin edemiyorduk.
transfer resmi olarak açıklandıktan sonra desteklemek ve sabretmek bize düşüyor, çünkü bu takımın bu hoca ve menanerin kredisi ölçülemeyecek bir başka dönem ve kadro ile.
çok beğendiğim bir adamdı.
bsl'ye renk katacaktır.
bsl'ye renk katacaktır.
fenere geldikten sonra başlığı açılan basketbol'cu.
bogdanovic'i kesin unutturur hatta üstüne koyar. euro ligi alır gene fener ki zaten almak zorundalar.
onu da almasalar taraftar kalmayacak ellerinde. şuan basketbol taraftarı futbol taraftarını genedeyse geçti fenerin.
bogdanovic'i kesin unutturur hatta üstüne koyar. euro ligi alır gene fener ki zaten almak zorundalar.
onu da almasalar taraftar kalmayacak ellerinde. şuan basketbol taraftarı futbol taraftarını genedeyse geçti fenerin.
yetemiyor malesef fenerbahçe ye.
Fenerbahçe için bogdanovic'in tırnağı olamayacak basketbolcu. Yani kötü demiyorum ama o etkiyi vermesi mümkün değil diyorum. Topla oynaması falan iyi.
Genç yaşına rağmen parkedeki olgunluğu ve özgüveniyle dikkat çeken Guduric, oyununa solak olmasının ve fiziksel artılarının da avantajını yansıtıyor. Kariyerine ise futbolla başlayan ancak yaşadığı sakatlık sonrası basketbola yönelen Sırp oyuncu, Kızılyıldız altyapısında yetişti. Henüz 18 yaşındayken 2 sezon boyunca FMP Beograd takımına kiralanan şutör guard, ilk A takım tecrübesini burada edindi. 2015 yazında takımına tekrar dönen genç oyuncu, Kızılyıldız formasıyla EuroLeague, Adriyatik Ligi ve Sırbistan Ligi’nde başarılı performans gösterdi. Genç oyuncunun röportajda da belirttiği kariyerinin dönüm noktası ise; 2015 U20 Avrupa Basketbol Şampiyonası. Fenerbahçe Doğuş ile EuroLeague Şampiyonluğunu yaşamak istediğini dile getiren Sırp basketbolcu, öğreneceği çok şeyinin olduğunun altını çizmeden de geçmiyor. Muhammed Ali, Kobe Bryant ve Valentino Rossi gibi efsanelere hayran olan Guduric, herkese sağlıklı ve sevgi dolu bir yıl diliyor.
Röportajdan derlediğimiz dipnotlar ve spotlar şöyle:
01: Bireysel olarak tabii ki yapabileceğim çok şey var ama önemli olan takımca bir şeyler yapmamız. Takım gibi oynayıp, kazandığımız sürece mutlaka başarı geliyor. Ben de her maçta elimden gelen katkıyı vermeye çalışıyorum.
02: iyi bir oyuncu olmak istiyorsanız mutlaka ekstra çalışmalar yapmalısınız. Sadece takımla antrenman yaparak iyi bir oyuncu olamazsınız.
03: Yeni bir ülke ve çok büyük bir kulüpteyim. 22 yaşındaki bu değişim benim için çok büyük tecrübe. Burada çok misafirperver insanlar var ve bu yüzden hiç yabancılık hissetmedim. Çok rahat ve mutluyum.
04: Bogdan çok özel bir insan ve çok özel oyuncu. Fenerbahçe’ye olan katkılarını biliyoruz. Bu yakıştırmalar olacak ama o farklı, ben farklıyım. Ben Marko’yum ve Marko olarak buradayım. O yüzden sahada çok çalışarak, kendimi geliştirerek; Marko olarak takıma katkıda bulunmak istiyorum.
görsel
görsel
Röportajdan derlediğimiz dipnotlar ve spotlar şöyle:
01: Bireysel olarak tabii ki yapabileceğim çok şey var ama önemli olan takımca bir şeyler yapmamız. Takım gibi oynayıp, kazandığımız sürece mutlaka başarı geliyor. Ben de her maçta elimden gelen katkıyı vermeye çalışıyorum.
02: iyi bir oyuncu olmak istiyorsanız mutlaka ekstra çalışmalar yapmalısınız. Sadece takımla antrenman yaparak iyi bir oyuncu olamazsınız.
03: Yeni bir ülke ve çok büyük bir kulüpteyim. 22 yaşındaki bu değişim benim için çok büyük tecrübe. Burada çok misafirperver insanlar var ve bu yüzden hiç yabancılık hissetmedim. Çok rahat ve mutluyum.
04: Bogdan çok özel bir insan ve çok özel oyuncu. Fenerbahçe’ye olan katkılarını biliyoruz. Bu yakıştırmalar olacak ama o farklı, ben farklıyım. Ben Marko’yum ve Marko olarak buradayım. O yüzden sahada çok çalışarak, kendimi geliştirerek; Marko olarak takıma katkıda bulunmak istiyorum.
görsel
görsel
Efsane bir basketci her teknik adamın takımında görmek istediği bir basketbolcu. Fenerbahçeye yararı çok dokunur.
dün akşam iyi iş çıkardı. euroleague de kariyer rekorunu kırdı.
görsel
görsel
görsel
https://pbs.twimg.com/media/DoP_Yu9X0AExu5O.jpg
görsel
görsel
görsel
https://pbs.twimg.com/media/DoP_Yu9X0AExu5O.jpg
Bazen aşırı kabıza bağlayan basketçi. Evet
tam bir vasıfsız. Eline gelen topu tutamıyor. Evet.
Beyinsiz herif. Obradovic'ten soğuma sebebim. Sırplara gösterdiği sabrı türk oyunculara gösterse illa ki bir tanesi sivrilirdi. Bu herif de seneye takımdan siktir olur nba'in yolunu tutar. Sırbistan a2 takımıyız sanki.
Senin ben ayağına sokayım. Evet.
Aq malı sıçtı yine tüm emeklerin içine.
Bu akşamki Panathinaikos maçında bitimine 2.9 saniye kala Fenerbahçe 3 sayı öndeyken yapmış olduğu aptalca sportmenlik dışı faul ile takımı sabote etmeye kaldığı yerden devam ediyor.
fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme uzatmış oyuncu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar