bugün
- the merich12
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- cips olsa da yesek4
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- horoz hayası çorbası5
- matbaanın gecikmesine sebep4
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- kadim kültürler4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- bira cips6
- gocusuz sözlük4
- beurredebaies2
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- iddaa taktikleri2
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- laptop5
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- 50 tl ile rolling yapmak3
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kafanızdaki ses4
- ömer hayyam3
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- binlerce dansöz var3
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- aga be şarkılar5
- sudekiray7
- sözlük kızlarının aletleri2
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- maden suyu4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- cin çarpma hikayeleri2
- arkadaşlar nasılsınız2
- ispanya20
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
super mario'nun yeni çıkmış pc versiyonu. muhteşem bir oyun. grafiksel olarak eskisine sadık kalınmış. fakat orjinalliği bozmadan eklenmiş yeni nesneler, oyunu tadından yenmez hale gatirmiş.
yapandan, yaptırandan allah razı olsun.
adamı kitliyor aynı zamanda. haftalardır sonunda bitirebildim.
yapandan, yaptırandan allah razı olsun.
adamı kitliyor aynı zamanda. haftalardır sonunda bitirebildim.
çocukluğuma geri dönmemi sağlayan oyun. bitirmesi eskisinden daha zor, oynaması daha eğlencelidir. youtube'da bütün bölümlerin bitirildiği videolar mevcuttur.
beni eski yıllara götüren bir oyundur kendileri. ayrıca gizli tüneller bulundurur.*
http://www.tamindir.com/p...4/Super_Mario_Forever.htm
sitesinden indirilebilen oyanası ancak zorluğuyla insanı kitleyen oyun. özellikel 3. dünyayı geçmek çok zor.
sitesinden indirilebilen oyanası ancak zorluğuyla insanı kitleyen oyun. özellikel 3. dünyayı geçmek çok zor.
armut suratlı prensesin, yine olup olmadığı merak edilen oyun.
indirdiğim fakat save özelliğini bulamadığım için, bir oturuşta bitirme imkanım da bulunmadığı için buruk bir sevinçle oynadğım oyun.
bilen beri gelebilir mi lütfeağn?*
edit: lan "save nerde plss" der gibi yazmışız, oyunla ilgili de yazalım bişeyler,
oyun alışma sürecinde çok zor gelebilir, eski yaratıkların ne işe yaradığını anladığınızda, elleriniz tuşlara alıştığında bir nebze kolaylaşacaktır. daha ikinci bölüme geçebildiğim için fazla yorum yapamıyorum, ama herşey ayarında, grafikleri eskisi gibi; çok hoş olmuş, ama atarideki tadı veremiyor hiçbir şekilde o ayrı. kaplumbağalara dikkat etmek gerekiyor, tepelerine bindiğinizde yuvalarına giriyorlar, kabuklarını top gibi yapıp bir oraya bir oraya gidiyorlar, size çarparsa öldürüyor. onu unutmuştum ben mesela.
bilen beri gelebilir mi lütfeağn?*
edit: lan "save nerde plss" der gibi yazmışız, oyunla ilgili de yazalım bişeyler,
oyun alışma sürecinde çok zor gelebilir, eski yaratıkların ne işe yaradığını anladığınızda, elleriniz tuşlara alıştığında bir nebze kolaylaşacaktır. daha ikinci bölüme geçebildiğim için fazla yorum yapamıyorum, ama herşey ayarında, grafikleri eskisi gibi; çok hoş olmuş, ama atarideki tadı veremiyor hiçbir şekilde o ayrı. kaplumbağalara dikkat etmek gerekiyor, tepelerine bindiğinizde yuvalarına giriyorlar, kabuklarını top gibi yapıp bir oraya bir oraya gidiyorlar, size çarparsa öldürüyor. onu unutmuştum ben mesela.
lavlı bölüme geldiğim oyundur. eni konu oturdum oynuyorum lan. jenerik müziği beni büyülüyor herhalde.*
2-4 bölümündeki yaydan bir türlü atlayamamanın verdiği hırsla gece gündüz milletten gizli oynadığım oyundur. *
-bilen biri varsa yardımcı olsun kurtarsın beni şu işkenceden.-
-bilen biri varsa yardımcı olsun kurtarsın beni şu işkenceden.-
sonunda mario'nun prensesten, çocukları 3'er, 5'er koyduğu oyun. e o kadar yoruldu, hak etti tabi. *
save özelliğinin dünya atlayınca faaliyete geçtiği oyun. eskilerdeki gibi gizli tüneller, patlıcan atma özelliği eklenmiş. oyunu tadından yenmez hale getirmişlerdir. helal olsundur.
14-07-2010 tarihine nazaran 7-1 bölümünde bıraktığım oyundur.
1-4 bölümünde kaldığım oyundur.
normal süper mariodan esinlenmiş ama bazı bölümleri ve müzikleri benzemeyen oyun.
prensesin kalede değil tankın içinde olduğu oyundur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar