bugün
- dünya48
- gocunun elleri8
- sözlüğün bayması4
- avrupa9
- gocu29
- ermeni rum soykırımını inkar etmek13
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı4
- 28 eylül 2026 belçika fransa maçı3
- ismetin sol framenin içine etmesi4
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu5
- almanya7
- yunanistan6
- fransa8
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak7
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan8
- belçika4
- askerde nefret edilen şeyler7
- anneye hakaret etmek2
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- 27 eylül 2026 sırbistan hollanda maçı3
- adanalı bir kıza vurulmak4
- ay noluyo noluyo4
- 28 eylül 2026 romanya bosna hersek maçı2
- bana onu sormayin nickli feyk zengini5
- bana ona sormayın'ın iq düzeyi4
- israil15
- kova burcu erkeği güvenilirliği4
- sırrı süreyya önder türkmen dir3
- 28 eylül 2026 gürcistan ukrayna maçı2
- sözlüğün en güzel kadını26
- sırbistan3
- 27 eylül 2026 norveç portekiz maçı2
- hollanda2
- sarapci koala hatayi11
- 27 eylül 2026 avusturya kosova maçı2
- bir inkar yöntemi olarak seri eksici3
- babası fakir olup evlenirken altın isteyen kezban8
- true'nin moderasyon tarafından kollanması4
- uludağ sözlük kostüm partisi5
- 27 eylül 2026 danimarka galler maçı2
- ukrayna4
- romanya2
- 27 eylül 2026 litvanya azerbaycan maçı2
- 26 eylül 2026 slovenya iskoçya maçı5
- ismet biraderin koşturmaya başlaması2
- norveç10
- günün sözü8
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- lost2
Borcu ödediği için Tweet atmış, iyi bari en azından borçlarını ödüyorlar, diğer Chpli belediyeler gibi araklamıyor dememizi filan bekliyor galiba. Evet.
Ben de 20 sene dinozor dışında icraatı olmayan adamdan kalan borcu ödesem tweet atar ve duyururdum.
Hatta ben millete rezil ederdim. Mansur başkan adam olduğu için yapmıyor.
Neden?
Çünkü;
(bkz: Mansur yavaş adamdır)
Hatta ben millete rezil ederdim. Mansur başkan adam olduğu için yapmıyor.
Neden?
Çünkü;
(bkz: Mansur yavaş adamdır)
Bilge başkan.
imamoglunun fos çıktığını gören CHP’liler, bunun da öyle olduğunu yakında idrak edecektir.
imamoğlu değil asıl Cumhurbaşkanı adayıdır ve bencede öyle olacaktır.
Adam bedava maske dağıtacağım dedi solcular tarafından kahraman ilan edildi.
Erdoğan 20 yıldır bu kadar şeyler yaptı kendi seçmeni tarafından 25 kuruşluk poşet parası yüzünden satıldı.
Solcuların bu özelliğini seviyorum. Ne olursa olsun davalarından asla vaz geçmiyorlar. Üç kuruşluk adamları kahraman ilan ediyorlar.
Şimdi birileri çıkıp beni ak troll ilan etmesin küfür ederim. Ben müslüman türk ülkücüsüyüm.ama reise başkanlıkta oy verdim,yine veririm.
Erdoğan 20 yıldır bu kadar şeyler yaptı kendi seçmeni tarafından 25 kuruşluk poşet parası yüzünden satıldı.
Solcuların bu özelliğini seviyorum. Ne olursa olsun davalarından asla vaz geçmiyorlar. Üç kuruşluk adamları kahraman ilan ediyorlar.
Şimdi birileri çıkıp beni ak troll ilan etmesin küfür ederim. Ben müslüman türk ülkücüsüyüm.ama reise başkanlıkta oy verdim,yine veririm.
adam gibi adamdır her şeyi geçtim bir devlet adamıdır. adil, güvenilir, halkçı ve liderdir.
yani şu an devleti yönetenler gibi değildir. hak ettiği başkanlığı 5 sene sonra almış, aldığı gibi görevinin hakkını fazlasıyla vermiştir. vermeye de devam ediyordur.
güzelleme yapmıyorum. bir ankaralı olarak hakkını veriyorum sadece.
büyüksün başkan. geç buluştuk ama değdi. allah yolunu açık etsin.
yani şu an devleti yönetenler gibi değildir. hak ettiği başkanlığı 5 sene sonra almış, aldığı gibi görevinin hakkını fazlasıyla vermiştir. vermeye de devam ediyordur.
güzelleme yapmıyorum. bir ankaralı olarak hakkını veriyorum sadece.
büyüksün başkan. geç buluştuk ama değdi. allah yolunu açık etsin.
Çalışmaları kesilmeye çalışılmaktadır köstek olunmakta.
Yürü reiz ne yaparlarsa yapsınlar durma çalış.
Yürü reiz ne yaparlarsa yapsınlar durma çalış.
miting meydanlarında bangır bangır müzik eşliğinde kafasına 200 gramlık çay atılan insanların kapısına sessiz sedasız erzak bırakan, bakkal veresiye defterinden borçları silen adam gibi adam...
görsel
görsel
gerçek anlamda belediye başkanıdır. Ankara daha önce seçilmemiş olmasının bedelini ANKAPARK, beton kaldırım taşları, kule apartmanlar, geciken metrolar ile ödemiştir.
yerli ve milli robin hood. alın size belediyecilik örneği.
çomarların bile kusur bulamadığı adam. bir de eski başkanlarını akıllarına getirip iyi ki kazanamamış dediklerini duyar gibi oluyorum.
Covid 19 kendisine vitamin gelmiştir.
yöneticilik dersi vermektedir başkanım. gümbür gümbür geliyor kendisi, seven sevmeyen herkesin takdirini topluyor icraatleriyle. seçimden önce türlü iftiralar atanlar şu an kuduruyorlardır başkanıma bakıp..
Haber vermeden ilan edilen sokağa çıkma yasağı sebebiyle malları elinde kalan pazarcıların mallarını alarak halkçı belediyecilik nasıl olur bir kere daha göstermiştir.
https://www.sozcu.com.tr/...ur-yavas-yetisti-5742077/
https://www.sozcu.com.tr/...ur-yavas-yetisti-5742077/
bir siyasiye güvenmemizi sağlamıştır. bu yönü ile gönüllere taht kurmuştur.
Ankara halkını hırsız, uğursuz, yolsuz, parselci, dinozorcu, kumpasçı, müfteri fetöcü zihniyetten kurtaran büyük başkandır.
Halkçı yönetim nasıl olur cümle aleme göstermektedir.
Halkçı yönetim nasıl olur cümle aleme göstermektedir.
Ankara'da başkan olarak seçilmesi ile, yeni belediyecilik anlayışını da beraberinde getirmiş kişidir.
sevip, saymak gerekir.
sevip, saymak gerekir.
Anlaşılan solcular ekrem'ciğimden vaz geçmiş. Yeni başkan adayları Mansur başkan.
Ben oy vermesemde mansur'u severim. Solcular niye seviyor anlamadım. Adam MHP'den MHP chp'lilesiyor diye istifa etti. Adam chp' li falan değil.
Ben oy vermesemde mansur'u severim. Solcular niye seviyor anlamadım. Adam MHP'den MHP chp'lilesiyor diye istifa etti. Adam chp' li falan değil.
adam gibi adamdır.
lakin çok göz önüne çıkarılmaması gerekir. Suikaste ugrar, olmadı boktan bir sebep uydururlar silivriye yollarlar falan.
lakin çok göz önüne çıkarılmaması gerekir. Suikaste ugrar, olmadı boktan bir sebep uydururlar silivriye yollarlar falan.
ideolojik saplantısı olmayan herkesin sevdiği ve taktir ettiği başkandır.
Yok mhpliymiş, yok şuymuş buymuş...
Ben icraata bakarım aga... Halkın derdinden anlıyor mu, yardıma koşuyor mu, yoksa kamu malını, parasını çarçur mu ediyor, ona bakarım...
Almanya seks işçilerine bile kişi başı 9000 euro dağıtıyor, bizde baştaki muktedirler hala suriyelilere 40 milyar dolar, anal istanbul'a 30 milyar dolar dökme, saray üstüne saray yapma derdindeler...
Bu kötü gidişe kim son verecek, beytülmala kim sahip çıkacak ona bakarım...
Yok mhpliymiş, yok şuymuş buymuş...
Ben icraata bakarım aga... Halkın derdinden anlıyor mu, yardıma koşuyor mu, yoksa kamu malını, parasını çarçur mu ediyor, ona bakarım...
Almanya seks işçilerine bile kişi başı 9000 euro dağıtıyor, bizde baştaki muktedirler hala suriyelilere 40 milyar dolar, anal istanbul'a 30 milyar dolar dökme, saray üstüne saray yapma derdindeler...
Bu kötü gidişe kim son verecek, beytülmala kim sahip çıkacak ona bakarım...
Keșke kararları uzunun yerine o olsa.
Türkiye siyasetine fersah fersah fazla olan sima. Gene de iyi ki varsın, gelecek günlere dair umut kırıntımın en büyük mikronusun Sn. Mansur Yavaş.
Mansur yavaş diye yazılır adam diye okunur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar