bugün

kendisi inadı bırak adlı şarkısıyla ve o albümdeki öbür şarkılarla küçüklüğümde önemli bir yere sahiptir. müzik zevkim seneler içinde çok değişmiş olabilir; ama ben hala bu adamın türkiye'de bu türde yapılmış müzikler arasında çok iyi bir yerde olduğunu düşünmekteyim.
Kartal’da oturuyordu bir zamanlar. Rahmanlar tarafında. Bir zamanlar dediğim 20 sene önce. Kartal sahilde yürüyüş yapardı hafta sonları.
Arkçılık yapmayın burada...
Bu adamın şarkıları çok iyiydi. Hala dinlerim.

Sana demedim mi ve inadı bırak özellikle. Bir de gazla gitsin vardı.
Gazla gitsin.
Yine kendisinden önce uyandığımız şarkıcı.

Günaydın.
2 gün önce bursa-izmir arası yol alırken birden radyoda “sana demedim mi” şarkısını duymamla neşemi yerine getiren şarkıcı.

2 gündür “ sana demedim mi sana demedim mi, eridiğimi sana demedim mi, ömrümün son gününü, son gülünü sana verdimdi.” diye diye geziyorum ortalarda.
sıfır egolu, harika şarkıları ve sesi olan, karakterine ve sahnesine hayran olduğum, bence efsane olan harika adam.
yok olan şarkıcılardan.
(bkz: maalesef)
(bkz: gel yanıma)
(bkz: yarim)
(bkz: gazla gitsin)
(bkz: sana demedim mi)
(bkz: sen de bizdensin)
Sempatik adam...

Bu adamın şarkıları eskimiyor ayrıca...

Ben hala büyük bir keyifle dinliyorum birçok şarkısını...
o sesle dünya çapında üne kavuşabilirdi. keşke biraz uğraşsaydı.
Mansu rark.
Çocukluğumuzun esmer, sempatik şarkıcısı. Şu sıralar sesini bir reklam müziğinde duyuyorum da ne kadar hoş bir sesi varmış. Şimdi tilkiyle falan uğraşıyoruz!
son derece mütevazi bir adamdır. çıktığı mekana giderseniz de şahane eğlendirir. adamdır be.
yıllarca böyle bir adam vardı hayatımızda şaka maka.

kimse de "neden" diye sormadı.

çok ilginç bir ülkeyiz gerçekten.
neşeli tavırları ve sempatik klipleriyle maalesef ve sana demedim mi gibi hit olmuş şarkılarıyla doksanlarda pek çok dinlenmiş bir şarkıcı.
aslen compton'lıdır.
inadı bırak yanıma yanaşıver artık..
gerçek adı, "mansur arkadaş"tır. "arkadaş" kelimesinin kısaltması "ark" olduğu için soyadını ark olarak kullanmıştır. *
Sana demedim mi? Sarkisiyla gonullerde taht kuran mutevazi siyahi Turk.
Kendisi icin Ekşide bir kampanya baslatilmis. 2000 lerde olan takipçi sayısı dünden bugüne 6 bine yaklaşmış.
Şu an yorumlara ve mesajlara tek tek dönüyor sevenlerine duyurulur. Adam king ya.
https://www.youtube.com/watch?v=m4fwYpcqvCQ

büyüksün abi.

seneler sonra dinleyip hoşlaşıyorum şarkılarınla.
Bu adamın ismini uzuuun bir aradan sonra burada görünce gözlerim yaşardı. cocukluuuk. Sana demedim mi.
(bkz: gazla gitsin)
© copyright 2005 - 2026