bugün
- judas ın vedası8
- almanya da 20 euro'ya marketten neler alınır15
- kızları sikip atmak10
- bir kadının sizi beğenmiyorum demesi19
- almanya da 1 ekmeğin 15 50 tl olması10
- milliyetçi sol parti10
- yazarların dedelerinin mesleği11
- anın görüntüsü29
- yazarların karşılaştığı ünlüler9
- tok olmak ama yemek yemek istemek13
- ofise sürekli geç gelenin göze batmaması10
- fenerbahçe18
- günaydın canımın içleri8
- 8 ağustos 2022 fenerbahçe ümraniyespor maçı45
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri16
- gece gece kapıya dayanan polis12
- uyku için karanlık mı önemlidir sessizlik mi12
- fransız kadınla evlenmek11
- duyulan en ilginç isim16
- yavru kediyi sahiplendirmek9
- cahil bir insan olmak8
- gecenin şarkısı8
- ümraniyespor14
- galatasaray20
- nicole kidman kadınsa sözlük kızları ne oluyor13
- sesinden tiksinilen şarkıcılar8
- nerede yasamak isterdiniz11
- herkesin ter kokması10
- türbanlı kadınların kokması12
- yazarların sözlükte yazma nedenleri13
- altın haramsa hz muhammed neden altın yüzük taktı24
- siyah saçın neredeyse kimseye yakışmaması15
- çalışan kadınların genelde bakire olmaması15
- oytunkaran ı tanımayan sözlük yazarı16
- türk ordusunun rusyayı 2 günde alabileceği gerçeği13
- 08 45 de evden çıkıp 08 30 da işte olan insan11
- üstteki yazarın oy vereceği partiyi tahmin etmek14
- erkeklerin beyinsiz olduğu gerçeği22
- tek adamın ülkeye 15 milyon sığınmacı getirmesi11
- kadınları siklememek18
- türkiye ye şeriat gelirse olacaklar9
- ev hanımlığı9
- denizin altında rüzgar esmemesi9
- spagettiye çubuk makarna diyen köylü21
- radikal kemalist teorisyen14
- 8 ağustos 20228
- hz muhammed'in allah olması21
- sözlükteki en temiz kalpli yazar9
- arda güler13
- sözlük kızlarıyla doğru düzgün bir şey konuşamamak11
erdoğan demiş ki.
"Bakın toplam, istanbul dışında otobüslerle gelenlerle birlikte topladıkları 170 bin kişi. Biz bir 7 Ağustos mitingi yaptık, 2 milyon insan orada toplandı"
Sayıları kıyaslama matematiksizliğinden bahsetmiyorum. Görünen ortada ama asıl şaşırdığım yüklemde....
"toplandı" demiş sayın seyirciler.. Onca insan oraya kendisi gelmiş toplanmış ?!?!?!?
Biz mi farklı ülkede yaşıyoruz yoksa kendisi mi farklı ülkede yaşıyor anlamış değilim.
Bence kesinlikle danışmanları ak partililere nasıl kara propaganda yapıyorlarsa bu adama da aynısını yapmaktalar. Gerçeklikten tamamen kopmuş.
"Bakın toplam, istanbul dışında otobüslerle gelenlerle birlikte topladıkları 170 bin kişi. Biz bir 7 Ağustos mitingi yaptık, 2 milyon insan orada toplandı"
Sayıları kıyaslama matematiksizliğinden bahsetmiyorum. Görünen ortada ama asıl şaşırdığım yüklemde....
"toplandı" demiş sayın seyirciler.. Onca insan oraya kendisi gelmiş toplanmış ?!?!?!?
Biz mi farklı ülkede yaşıyoruz yoksa kendisi mi farklı ülkede yaşıyor anlamış değilim.
Bence kesinlikle danışmanları ak partililere nasıl kara propaganda yapıyorlarsa bu adama da aynısını yapmaktalar. Gerçeklikten tamamen kopmuş.
şu kalabalıktık/kalabalığız saçmalığı yılların klişesi.
toplantı alanlarında metrekarebaşı düşen kisi hesabına gelince teyit.org gayet güzel açıkladı her bir liderin yalan söylediğini.
bir önceki miting ile son miting süreci yalanlar silsilesinin toplumda bulduğu yankı ile eş.
bunları çok yaşarız daha biz. kalabalıklık ile ölçeriz hak iddialarımı. yanlışa maruz kaldığımızda ise kalabalık olmamız gerektiği ilk düşündüğümüz şey olur.
ben sizden ondan olmayayayım kalabalığa gelemiyorum.
bu arada hesap şurada
https://teyit.org/adalet-...-iddialar-ve-olasiliklar/
toplantı alanlarında metrekarebaşı düşen kisi hesabına gelince teyit.org gayet güzel açıkladı her bir liderin yalan söylediğini.
bir önceki miting ile son miting süreci yalanlar silsilesinin toplumda bulduğu yankı ile eş.
bunları çok yaşarız daha biz. kalabalıklık ile ölçeriz hak iddialarımı. yanlışa maruz kaldığımızda ise kalabalık olmamız gerektiği ilk düşündüğümüz şey olur.
ben sizden ondan olmayayayım kalabalığa gelemiyorum.
bu arada hesap şurada
https://teyit.org/adalet-...-iddialar-ve-olasiliklar/
kontrolünü tamamen yitirmiş bir zat tarafından sürekli küçültülmeye çalışılan mitingdir.
görsel
görsel
göz var izan var akıl var mantık var bunların hiçbirisi çalışmıyorsa "ahlak" var. üsttekinde 2 milyon kişi var diyen adam alttakinde 170 bin var diyor. söylerken yüzü de kızarmıyor şimdi izledim daha sıcağı sıcağına..
görsel
görsel
göz var izan var akıl var mantık var bunların hiçbirisi çalışmıyorsa "ahlak" var. üsttekinde 2 milyon kişi var diyen adam alttakinde 170 bin var diyor. söylerken yüzü de kızarmıyor şimdi izledim daha sıcağı sıcağına..