/24
zararlı, ağır bir ilaç fakat o minik mavi canavar en azılı ağrıyı dahi kesecek kadar kuvvetli. ömrü uzun olsun canım mavim benimm.
ishal yapabilir, dikkatli kullanmak gerekir.
migrene birebir. laf ettirmem
Sevgili amcamın majistik diye tabir ettigi, en siddetli agrılarda kurtarıcı olarak hep yanımda olan dost gibi biseydir.
çok zor durumlarda kullanılması gerekendir.
etken maddesi flurbiprofedir. açılmayan pc oyununa kullanılan crack gibi hayat kurtarır.
Özellikle diş ağrıları için kullanılan ağri kesicidir. Forte'si art arda alınmamalıdır, ikisi arasında mutlaka 12 saat olmalıdır.

Akıllara mazejik i de getirir. (De ayrıymış)
Basss agrisina, dis agrisinaa, kalp agrisina.. gibi islevleri olan ilaç.
bir arveles olmayan ağrı kesici. bende mi sorun var bilmem ama üst üste iki kez almama rağmen baş ağrımı dindirememiştir kendisi. arveles 10-15 dakika kesiyor ağrıyı.
regl sancisi , bas ve dis agrisina iyi geldigi soylenir doktorlarin ilk tavsiyesidir . ilacin etkiside vardir tabi ki.
Mdma etkili ilaç.
lisede bi erkek arkadaşımda görünce çok şaşırdığım ve şaşkınlığımı saklayamamam nedeniyle günlerce dalga geçildiğim ağrı kesici. sadece adet ağrısı için sanıyordum o zamanlar.
uyuşturucu.
Gerçek bir dosttur, her zor anında yanına koşarak gelir yalnız bırakmaz. .
en etkili ağrı kesici.
annem, beyni sulandırıyormuş dediğinden beri hiç kullanamadığım ağrı kesici. gerçi son 5 yılda kaç kez ilaç içtin deseler herhalde 5'i geçmemiştir derim.
regl agrisina birebir olmakla beraber, halk arasinda tabir edilen koca karı ilaclarindan bile daha etkilidir.
kullandığım zaman arvelese ihanet ediyormuşum hissi veren, etkili ağrı kesici.
(bkz: majezikle 3 gün)
bir arkadaşımın mazejik diyerek beni delirttiği, baş ağrısına birebir ama manyak gibi her ağrı zamanında alınmaması gereken ağrı kesici hap. sonra tabi etki etmez.
kelle üzerindeki (baş, diş, kulak ve göz) her türlü ağrıyı şak diye kesen ağrı kesici.
-kutsal mavi.
halk arasında majestik olarak bilinen ilaçtır. ama bir dumbalak(duphalac) değildir.
lisede ilk senemde sınıfta bir erkek arkadaşımın elinde görünce " oha sen de ne arıyo bu be " diye refleks olarak tepki vermiştim. Sadece regl için olduğunu sandığım günlerdi.
zincirleme kaza olsa yaralılara ilk yardım niyetine majezik veririm, öyle yerleşmiş köklü bir ağrı kesici.
© copyright 2005 - 2026