bugün
- ben geldim kerkenezler19
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları7
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- kendi sorumluluğunu almak4
- 0 0 76
- sevgiliye sorulan ilginç sorular4
- iyi parti16
- ince telli saç3
- claudian clouds21
- sözlükten soğuma nedenleri13
- insanın en büyük ilham kaynağı iblis tir4
- kısır7
- gollumun gözü yüzükte2
- mehdi aleyhisselam5
- 777 diyen erkolar4
- saçını pembeye boyayan erkek4
- simko316
- akrep burcu kini7
- gün tabağı4
- kızların çok açık giyinmesi2
- sahibinden com salakları4
- hamburger date6
- pizza yemek8
- gey şakası yapmayan erkek ılıktır2
- aleksey batrakov12
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- sözlük ırkçıları8
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor5
- ghosting4
- halife mehdi ismet3
- sultanköy2
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- çerçeve yasa35
- yengeç erkeği ve herhangi bir burç kadın ilişkisi2
- alttaki yazara motto ver16
- cinler musallat istatistiği7
- burçlara inanan insanlar oy kullanmalı mı5
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- amedspor14
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler31
- aşko kuşko yazarlar2
- otobüs durağına araba park eden kişi2
- su elementi hakimiyeti olması2
- üniversite mezunu işsiz3
- canımın biber dolması çekmesi2
- müsavat dervişoğlu2
- eski sevgili nerede ne yapıyor5
- osuruktan şiirler22
- pkk'ya küfür edince sinirlenen ülkücü8
- beşiktaş5
entry'ler (68)
2400 peygamber gelmiş geçmiş hepsinin amacı islamı yaymakmış peki sorarım arkadaşlar tanrı bu kadar beceriksiz mi ?? . anlıyorum hepiniz peygamber efendinizin veda hutbesini gerçekleştirmek istiyorsunuz. bende dindar ailede büyüdüm kimse kusura bakmasın ama cahillikten gelen bir dindir 40 derecelik havada şort giymek günah olarak işlenmiş . hastalık konusuna gelince ise tanrınızın sınavıydı bunlar hani ??? kısacası demem o ki insanın zevk aldığı günah bunu sorgulamak günah ? beynimize bunlar işlenmişken ve aklı olan bir beyin bunları sorgulamazsa eğer ben ona aklı var demem sınavınızda başarılar arkadaşlar .
babamız fakir . fakirlikten en sevdiğim olay sigaramı alsam karnımımı doyursam durumdur hep galip gelen sigaraya alkışlar
yeniyi pek sevmem ama eski foçaya bayılırım nazik insanları olan bir yerdir banada poğoçaya foğaça dedirten şehirdir.
babadan kaynaklanan durumdur herkesin ailesine isyan ettiği durumdur.
cahil insanlara silah verip sonra bas edememe durumudur . bunlar hep amerikan oyunudur.
erkeklerde evlenmeden cinsel ilişkiye girmesin dediğim durumdur . sen bakire istiyorsan eğer sende bakir olmalısın .
tarzımız değil oyunculugumuz konuşur.
agzinda sikisirim . bebegin olsun .
bir mantarin buyuklugu. beni o bile eder
dogal kadin mukemmeldir cunku kendisi hakkinda ne dusunuldugunu takmayan kadindir . boyle kadinla karsirsaniz birakmayin pesini .
izlenip onlar adina utandigim programdir .. tarz degilsin
ucuzlarsak böyle oluruz dediler ve bok ettiler iyi gösterdiler dedirtten sigara markasıdır .
aşık olma küçük bir çocuğa benzer taa ki istediğimizi alana kadar ağlarız sonra az oynar başkasına geçeriz.
icler acisiymis ... yargilayici zihniyetine tukereyim . senin dininde yargilamak mi var lan .. sadist tanri bilir din sinavinsda kopya ceken sozde dindar gencsin .
acik kapisi olan odada oturamama
her boku sayma ...
her boku sayma ...
bu konu basligiyla kuyruk acisi olan yazardir kendisi .
morgan f. haric bok gibi oyunculul sahnenlenen daha iyi bir senaryo hak eden konudur
oglunun kotulugunu isteyen ailedir. lan oglun otdu kazanmis daha ne bok istiyon hayattan senin gibi mal cahil olmaz
sen gibi mallari zihniyeti yikilmali en basta sen ne gerizekali yobazssin ya .. he bende diyorumki her kose basina camii yapilacagina universote yapilsin senin gibi mallar belki bu sistemde kazanirda birsey ogrenirsin. insanlik kazanirsin . sende de suc yok ki amk ailenden hep
sozluk anlamini yitirmeye baslamis elestirk platformu olan sozluktur .