bugün
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım10
- 6 köşeli yıldız4
- pandela'nın otizm olması4
- tai lung'un şkodası4
- avrupalıların götlerini yıkamadığı gerçeği5
- herkesln direksiyonda telefonla oynaması3
- vize vermiyorlar ühü ühü3
- buddy dude ile ip atlamak4
- türklerin gerzek olma nedenleri2
- bu saatten sonra dolar alınır mı sorunsalı2
- arkadaşlar bakar mısınız9
- herkeste otizm olması2
- hoslanilan kizin neden cekiniyorsun ki demesi6
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- küpe takan erkek erkek midir sorunsalı4
- babam hiç dövmezdi insanı11
- dünyanın sekizinci harikası2
- olası israil türkiye savaşı6
- fren lukasın siyasetten anlamadığı gerçeği2
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- gocu'nun kendini alen delon sanması8
- ipini koparan sözlüğe geliyor3
- pandela27
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste5
- borsa2
- sözlük yaşlıların fotoğrafları6
- evlen baskısı4
- işe yeni başlayan kıza sineklenen erkekler4
- fusya semsiyeli yabanci2
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek2
- azgın bir boğa gibi çiftleşmek istiyorum4
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- sıkıldım ulan sıkıldım anlıyor musun sıkıldım2
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış6
- nasılsınız6
- kezoya varis çorabı giydirmek2
- yaş pasta alınan evdeki mutluluk3
- spor yapmayan erkek9
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- evagreenin sürekli haklı olması4
- ilk otuzbir2
- ajvar2
- türklerin soykırımdaki ustalığı19
- yarak yemenin nesi kötü anlamadım diyen kız3
- mustafa destici3
- sizi enflasyona ezdirmedik3
- true namussuzdur5
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- domuz gibi olan yazarlar3
- 2026 dünya kupası37
Posterleri zamanında odamın her yerini süsleyen pop yıldızı. Ekoldür, sevilse de sevilmese de çalışmaları takdire değerdir.
kendini müzikal ve fiziksel olarak hâlâ yenileyebilen, el attığı her tarzda eserini de dinleten pop yıldızı.
çeşitli tarzların gurularına nefes alabilecekleri alternatif bir mecra sunmaktadır kendisi.
çeşitli tarzların gurularına nefes alabilecekleri alternatif bir mecra sunmaktadır kendisi.
(bkz: give it 2 me)
bugün 50 yaşına basan ünlü şarkıcıdır.
(bkz: happy birthday)
edit: madonna'nın 50 yaşına girmesine bozulanlar var sanırım, eksi'yi basmışsınız.
(bkz: happy birthday)
edit: madonna'nın 50 yaşına girmesine bozulanlar var sanırım, eksi'yi basmışsınız.
nedendir bilinmez gözlerinin arkasından her daim bir yorgunluk sızar. ruhu genç derler ya hani. işte onun tam zıttı bu kadın. bedeni çok genç ama ruhu yıpranmış ve yıprandığını böyle küçük detaylardan boyut değiştirerek açık ediyor bizlere...
şarkılarını her dinlediğimde, sesindeki enerjiden olsa gerek, mutlu olmama vesile olan şarkıcı.
tik tak tik tak tik tak süperrrr.
tik tak tik tak tik tak süperrrr.
is you madonna diyip yaklasip sasirtarak dağa kaldirip sahsima frozen sarkısını söyletmek istediğim afet.
ellerim ellerinde
gözlerim gözlerinde
salla beni madonna
gönül salincağinda
like a virgin
uh ah ça
ellerim ellerinde
gözlerim gözlerinde
salla beni madonna
gönül salincağinda
like a virgin
uh ah ça
zamanında 35 dolarla gittiği ny'dan şimdilerde 35 dolara anca plastik cd'sini alabileceğimiz, kadınsal ve kadınüstü tüm yeteneklerinin yanına disiplinli ve iyi bir anne olmayı da eklemiş,benim gördüğüm tek yanlışı kucağında zenci bir bebekle poz vermek olan madonna, bence üstad nietzsche'nin tanımladığı üstüninsandır-ki madonna'nın demeçlerinde de nietzche esintileri görmek mümkündür.bugün pop müziğin en vasatının üretildiği ülkemizde kendini güzide şarkıcı sanan hülya avşar gibilerinin saf egosuyla söylediği "heykelimi dikicekler" lafı eğer olur da gerçekleşirse gezegen venüs'ün adını da madonna olarak değiştirsinler önerisini getireceğim.belki de daha bile fazlası..hayranıyım hakkında konuştukça batıyorum.evet.
8 yıldır evli olduğu guy ritchie ile evliliğini bugün itibariyle resmi olarak bitirmiş şarkıcı.
Boşanmış olduğu için artık evlilik lsiteme alabileceğim en eski aşkım.( ve hatta tek aşkım bir diğeri için ) (bkz: Tori Amos)
50 yaşında olmasına rağmen 20 lik kızlardan kat be kat daha iyi dans eden showgirl.
eşine en az 76 milyon dolar nafaka ödeyerek boşanacak olan kadın.
devil wouldn t recognise you adlı parçası mükemmel olan tanrıça.
150 yaşına bile gelse formunu koruyacak olun hiperstar.
guy ritchie'den ayrılıp lezbiyen bir ilişkiye başladığı söylenen sanatçı.
50 ya$inda bir genc kiz.
Bir ara James Bond serisinden Başka Gün Öl filmine aynı isimli şarkı yapan ve çektiği kliple yine efsane olduğunu kanıtlamış taş-star.
29 agustos 2009 tarihinde sofiq'da konser verecek olan dunyaca unlu star.. su an biletler kara borsaya dusmus vaziyette. stadta yapilicak olan konser icin bilet fiyatlari 450-150 tl arasinda. bulgaristan sartlari icin buyuk bir miktar ama madonna icin olmadigi kesin dolayisiyla sofiq'daki konsenserin sureside daha az olacakmis.
299 euro a sofya konseri için :
http://www.facebook.com/h...id=92365762539&ref=mf
http://www.facebook.com/h...id=92365762539&ref=mf
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar