bugün
- dolar isterse 100 olsun5
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- migros'a sorulacak tek soru24
- sözlüğün en harbi kızı8
- osuruktan şiirler61
- 2026 ekonomik krizi17
- insan olmaya ceyrek kala15
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- israile atom bombası atmak8
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- sözlüğün en harbi erkeği7
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- hayattaki en değerli şeyler8
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- friedrich hegel la bi cay icek12
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- spor ayakkabı5
- victor osimhen20
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- michel foucault3
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- tostumu yaptım11
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- alparslan kuytul15
- geceye bir şarkı bırak10
- manyak olmaya karar verdim3
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- hurdacıya gidiyorum7
- okul zorunluluğu2
- g i l d e d l i l y16
- bilinçaltı algılama6
Şuan su aygırlarının ön sevişme yaptığı animasyon çizgi film. Yuvarlak kalçalar falan psikolojilerini bozmayın çocukların.
hafta sonları cnbc-e de yayınlanan türkçe dublajlı mükemmel ötesi çizgi filmdir. bayılıyorum lan.
ilk filmde olduğu gibi yine penguenlerin sırtladığı film.
- kowalski, casualty report.
- only two passengers unaccounted sir.
- that's a number that i can live with it.
- kowalski, casualty report.
- only two passengers unaccounted sir.
- that's a number that i can live with it.
türkçe seslendirmede penguenlerin başı aşık olduğu kuklaya sonra seninle ananas alıcaz diyor, çeviren bu çeviriyi bilerek mi yaptı, ya da sadece bir rastlantı mı bilinmez, bir ima var gibi.
gerçekten eğlenceli komik animasyon, filmin baş kahramanları alex, marty, melman, gloria 4 lüsü gibi görünse de kırıp geçirme konusunda başroller penguenler, kral julian ve mort ta( kendisi buz devrinin scrat ı gibi).(isimler tam doğru yazılamamış olabilir ama anlaşmışsınızdır hangi karakterler olduğunu *
ekleme: film güzel bunu zaten belirtmiştim, altyazılı izleseniz de türkçe izleseniz de çünkü seslendirme çok başarılı, ayrıca bence dikkat çeken bir yanı da müzikleri sırf o müzikleri dinlemek için bile izlenir.
ekleme: film güzel bunu zaten belirtmiştim, altyazılı izleseniz de türkçe izleseniz de çünkü seslendirme çok başarılı, ayrıca bence dikkat çeken bir yanı da müzikleri sırf o müzikleri dinlemek için bile izlenir.
oldukça eğlenceli ve izleyene mükemmel bir zaman geçirten animasyon..
ilki gibi yine yarıp geçmiş süper animasyon. safi penguenler ve az ama öz görünen şebekler kahkaha krizine sokar adamı.
msn messenger nickimin isim babası olan kowalski'nin yine harikalar yarattığı, yaşlı teyze'nin ağzının payını aldığı, gloria ve melman'ın pembe düşler gördüğü enfes film.. şiddetle izlenilesi..
animasyon filmlerinin aşmaya başladığının kanıtı. penguenlerin ön plana çıktığı bir animasyondur ayrıca.
31 ocak 2009 itibariyle ilk filmin yakalamis oldugu 532 milyon dolarlik hasilati 567 milyon ile geride birakmayi basarmistir.
birinci filme nazaran çok da komik olmayan ama yine de gereken aile sevgisi, dostluk, tabiat gibi konularda ders verirken aynı zamanda da güldüren standart bir animasyon filmi.*
penguenlerin olmazsa olmaz olduğu film.
animasyon filmelerin devamının yapılmaması gerçeğinin bir kanıtı daha.
müthiş güldüren bir animasyon. en geç seans bile olsa 20-30 veletle birlikte izliyorsunuz ama olsun. gerçi çoğunun uykusu geldi uyudular. * penguenler ve uçuş sahneleri ile kahkahalarla gülmeniz kaçınılmaz. ice age'ten daha bile güldürdüğü söylenebilir.
her devam filminde olduğu gibi aksiyonun ilk filme oranlar artış gösterdiği eğlenceli bir animasyon. çok zekice, çok komik esprileri var. kahkahalar attım salonda o derece. penguenlerin hemen hemen her sahnesi kopartıyor. buz devri serisinde Scrat ne ise bu seride de penguenler o.
yine dostluk, sevgi temaları işlenmiş. insanın, fütursuzca doğaya nasıl zarar verdiğine değinilmiş.
tıpkı buz devrinde olduğu gibi bunda da ilk filme oranla grafikler inanılmaz geliştirilmiş. zaten 3 yıllık bir ara var iki film arasında dolayısıyla bu değişim çok açık şekilde görülüyor.
türkçe düblajlar ise harikaydı. filmi geç seanslarda izlemeniz halinde de gereksiz çocuk gürültüsüne maruz kalmaktan kurtulabilirsiniz. kesinlikle ama kesinlikle 9-10 yaşından küçüklere hitap etmeyen bir film.
yine dostluk, sevgi temaları işlenmiş. insanın, fütursuzca doğaya nasıl zarar verdiğine değinilmiş.
tıpkı buz devrinde olduğu gibi bunda da ilk filme oranla grafikler inanılmaz geliştirilmiş. zaten 3 yıllık bir ara var iki film arasında dolayısıyla bu değişim çok açık şekilde görülüyor.
türkçe düblajlar ise harikaydı. filmi geç seanslarda izlemeniz halinde de gereksiz çocuk gürültüsüne maruz kalmaktan kurtulabilirsiniz. kesinlikle ama kesinlikle 9-10 yaşından küçüklere hitap etmeyen bir film.
fragmanlarından hayli hoş olduğunu düşündüğüm animasyon. penguenler yine iş başında. amerika'da gösterime girmiş. türkiye'de 28 kasım'da gösterime girmesi bekleniyor.
http://www.worstpreviews....?id=316&place=trailer
(bkz: Madagascar Escape 2 Africa)
(bkz: kim demiş penguenler uçamaz diye)
bir de: alex'i ben stiller seslendiriyormuş.
http://www.worstpreviews....?id=316&place=trailer
(bkz: Madagascar Escape 2 Africa)
(bkz: kim demiş penguenler uçamaz diye)
bir de: alex'i ben stiller seslendiriyormuş.
Gündemdeki Haberler